Κινέζικες Τηλ/σεις 2.4GHz

beyma21

Απάντηση: Κινέζικες Τηλ/σεις 2.4GHz

Δημοσίευση από beyma21 »

Καλησπερα αν και διαβασα ολο το θεμα και μιας και ειμαι κατοχος μιας ''κινεζικης'' Eurgle 9ch 2,4 μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και απο θεμα αντοχης και απο θεμα παρεμβολον και απο θεμα design και απο ευαισθησια και μιας και στο αεροδρομιο πεταμε πολλα ατομα και αλλοι εχουν την ιδια ποτε δεν ακουσα κανενα να λεει για προβληματα και χασιμο σηματος.Και εγω εσπασα το μοντελο μου την προπερασμενη κυριακη αλλα δε μπορω να κατηγορησω την τ/κ για βλακεια χειρισμο δικο μου.οποτε γεναται το ερωτημα:

1)Φταιει παντα η Τ/Κ ασχετου κινεζικης ή μαρκας
2)Μηπως εκει που πεταμε υπαρχει καποιος αναμεταδοτης ο οποιος κανει παρεμβολες?

Φιλικα Δημητρης
Αντώνης Κριτζάς

Απάντηση: Κινέζικες Τηλ/σεις 2.4GHz

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

......παίζουν και τα δύο
Αυτό όμως που υποστηρίζουν οι κατασκευαστές είναι ότι εντοπίζονται οι παρεμβολές και αλλάζουν κανάλι Στις παρεμβολές φαίνεται το καλό σύστημα Εδώ οι τc με το σύστημα της futaba έχουν το προβάδισμα
...........και επειδή οι περισσότερες φτιάχνονται στην Κίνα υπάρχουν Κινέζικες και Κινέζικες
Το ζήτημα είναι σε αυτές που είναι υπερβολικά οικονομικές Ίσως ο μόνος τρόπος να τις ξεχωρίσεις είναι αυτό των forum Από εσένα δηλαδή μάθαμε ότι η Eurgle 9ch 2,4 δεν έχει προβλήματα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τηλεκατεύθυνση - Πομπός - Δέκτης - Servo - accessories & Flight Simulators”