οι Έλληνες

Αντώνης Κριτζάς

Απάντηση: οι Έλληνες

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

v_tolias έγραψε: Δεν μπορούν να τους διώξουν, ούτε να τους συλλάβουν!!
Μόνο να τους ρίξουν ένα πρόστιμο ή να τους κάνουν μία μήνυση!!Αλλά αυτοί θα συνεχίσουν να κάθονται εκέι..

μπορούν να κατασχεσουν το εμπόρευμα του παράνομου μικροπωλητή............

μα είπα και πάλι οτι είναι ενα παράδειγμα
Corsair

Δημοσίευση από Corsair »

Κάποιοι τα έλεγαν, πρίν 25χρόννια και τους έλεγαν ....................

δεξιούς, φασίστες, χουντικούς, ακροδεξιούς, βαρίδια, οπισθοδρομικούς, αντιδημοκρατικούς, ρατσιστές, γραφικούς, δεν ξέρουν τι λένε, μακάκες ( με λάμδα στο κάππα), πατριώτες, υπερπατριώτες, ξενόφοβους, κ.α.

Τώρα τι τους λένε;
Τώρα τι λένε για όλα αυτά;

Και τί πρέπει να κάνουμε για όλα αυτά;
ώστε να διορθωθεί το κακό;
jppp

Δημοσίευση από jppp »

ηρεμια παιδες

ο εχθρος ενοειτε οτι ειναι ο εαυτος μας το ξερω πολυ καλα χρονια προσπαθω να τον δαμασω απο μικρο παιδι

το θεμα ειναι οτι οσοι ειναι βολεμενοι δεν θα ανατρεψουν κανεναν που εχει παγειωθει

διοτι τους εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ,διοτι τους εχουν σαν σκυλακια με τα λιγα που τους δινουν,και οταν ο αλλος εχει επενδυσει την ζωη του
πανω σε αυτους δυσκολα ξεβολευετε

αν ημουν στο συστημα και περναγα μελι γαλα δεν νομιζω να το ανετρεπα

οσο για περι φασιστικα ναζιστικα εθνικιστικα
πειτε οτι θελετε προσωπικα δεν θελω να βγαλω κανενα δερμα απλα δεν τους εμπιστευομαι ειναι κακο? οχι δεν ειναι
απο μικρο παιδι αλλα μονο τους αλβανους ahahahahaha τοτε που ανοιξαν τα συνορα τους βλεπαμε να μαζευονται
σιγα σιγα πιανανε δουλειες εμεις ειμασταν αλητακια εμενα δεν μου αρεσε αυτο που βλεπα

οσο για τα ανυποστατα που λεει καποιος πολλες φορες δεν χρειαζετε να δικαιολογεις εχεις την εντυπωση μπορει να ειναι εσφαλμενη μπορει σωστη
δεν θα απολογηθεις σωστα?

και το snob δεν ειναι κακο σνοβ ειμαι και εγω για προστατευω τον εαυτο μου
Αντώνης Κριτζάς

καλύτερα να το αφήσεις αυτό με το snob γιατί το κάνεις χειρότερα μέχρι και νέοι σε κράξανε
vhal

Δημοσίευση από vhal »

jppp έγραψε: ηρεμια παιδες

...

οσο για περι φασιστικα ναζιστικα εθνικιστικα
πειτε οτι θελετε προσωπικα δεν θελω να βγαλω κανενα δερμα απλα δεν τους εμπιστευομαι ειναι κακο?

...

και το snob δεν ειναι κακο σνοβ ειμαι και εγω για προστατευω τον εαυτο μου

Πολύ ωραία!

Και ο ρατσισμός δεν είναι κακός, ρατσιστικό είναι αυτό που λες αλλά για να προστατεύεις τον εαυτό σου... `M`

Ρατσιστές ήταν οι Νοτιοαφρικάνοι που δεν ήθελαν τους "μαύρους" όχι εμείς που δεν θέλουμε τους Αλβανούς. Εμείς απλώς προστατεύουμε τον εαυτό μας ...

Φασίστας ήταν ο Χίτλερ που πίστευε στην ανωτερότητα της Αρείας φυλής, όχι εμείς που πιστεύουμε στην ανωτερότητα του δικού μας DNA (για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας βεβαίως - βεβαίως) ...

Και αναρωτιέται κάποιος τι πρέπει να κάνουμε τώρα! Ε, μα είναι προφανές! Να κάνουμε DNA test και όποιος δεν κατάγεται κατευθείαν από τον γιο του Δευκαλίωνα και της Πύρρας (τον Ελληνα) να τον πετάξουμε στη θάλασσα, για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας πάντα!
(Αμφιβάλλω αν θα μείνει κανείς, αλλά ας το προσπεράσουμε αυτό...)

Αντε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε...

Ελπίζω να καταφέρουμε κάποτε να δουμε πραγματικα ποιοι ειμαστε, ποιο ειναι το μετρο μας, ποιος ειναι ο διπλανος μας, μπας και φύγει αυτή η "κωλοτσίμπλα" απο το ματι και πάμε επι τέλους μερικά βήματα μπροστά...

Μέχρι τότε, "ραντεβού στα γουναράδικα"
v_tolias

Δημοσίευση από v_tolias »

Θα έλεγα στον Καιάδα.. Με αυτά που διαβάζω, στο τέλος θα πιστέψω και σε Θεό!!>F<
xristos

Δημοσίευση από xristos »

Οι νοτιοαφρικανοι ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ειναι ρατσιστες γιατι θελουν τους μαυρους μονο για ΔΟΥΛΟΥΣ χωρις πολιτικα δικαιωματα κτλ
το ιδιο και οι Αμερικανοι , κτλ

δεν συμβαινει το ιδιο και με τους Ελληνες.
εμεις δεν ειμαστε αλβανοι για να πλακωνουμε στο ξυλο οποτε γινονται εκλογες οσους αισθανονται Ελληνες και ζουν στην αλβανια ουτε τουρκοι για να σφαξουμε και να καψουμε οπως καναν αυτοι το 1921 και το 1954 και το 1974..............

εμεις απλα θελουμε να υπαρχουν μεταναστες με τα ιδια πολιτικα δικαιωματα και με εμας στην Ελλαδα αλλα μονον οσους χωρα ο τοπος μπορουν να δουλεψουν κτλ ωστε να ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... οι υπολοιποι δεν ειναι καλοδεχουμενοι και καλα θα κανουν με καποιο τροπο να γυρισουν πισω......

δηλαδη , οπως ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ θα μπουν στο σπιτι μας το ιδιο πρεπει να γινει και με την ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ Ελλαδα......
Αλλιως οτι προβληματα θα υπαρξουν σημερα αν αφησω εγω την πορτα του σπιτιου μου , ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ θα γινουν εαν οι λαθρομεταναστες μπουκαρουν μεσα οποτε θελουν

Δεν ειναι τυχαιο οτι η λεξη ρατσα και ρατσισμος δεν ειναι καν Ελληνικη παρολο τον ΠΛΟΥΤΟ της Ελληνικης γλωσσας εδω και κατι χιλιαδες χρονια..... Οι Ελληνες δεν ειναι ρατσιστες, για αυτο οσοι θελουν να τους κατηγορησουν για κατι τετοιο ειναι ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ να χρισιμοποιησουν μια ξενη λεξη......................
sav.in

Δημοσίευση από sav.in »

Ελπίζω οι δήθεν προοδευτικές ιδέες να επιτρέψουν σε μερικούς &#8230;&#8230;&#8230;&#8230;..να είναι Eλληνες, να πιστεύουν σε ένα θεό, να έχουν ιδανικά και μια πατρίδα
Η ισοπέδωση όλων είναι η δεύτερη μέθοδος κατακρεούργησης συνειδήσεων &#8230;&#8230;&#8230;&#8230;&#8230;&#8230;. μετά τους χαρακτηρισμούς (περί εθνικιστών ,ρατσιστών κλπ) που αναφερθήκαν παραπάνω
Ο ωχαδερφισμός και ο εαυτούλης έφερε την Ελλάδα στα πρόχειρα της καταστροφής και να δούμε τι άλλο ακόμη μας περιμένει
Στο πέρασμα της ιστορίας λαοί με ιδανικά, κοινωνίες με περιεχόμενο προχώρησαν εμπρός γιατί είχαν σκοπό &#8230;&#8230;&#8230;&#8230;&#8230;&#8230;&#8230;&#8230;οι άλλοι χάθηκαν
jppp

Δημοσίευση από jppp »

vhal έγραψε: Πολύ ωραία!

Και ο ρατσισμός δεν είναι κακός, ρατσιστικό είναι αυτό που λες αλλά για να προστατεύεις τον εαυτό σου... `M`

Ρατσιστές ήταν οι Νοτιοαφρικάνοι που δεν ήθελαν τους "μαύρους" όχι εμείς που δεν θέλουμε τους Αλβανούς. Εμείς απλώς προστατεύουμε τον εαυτό μας ...

Φασίστας ήταν ο Χίτλερ που πίστευε στην ανωτερότητα της Αρείας φυλής, όχι εμείς που πιστεύουμε στην ανωτερότητα του δικού μας DNA (για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας βεβαίως - βεβαίως) ...

Και αναρωτιέται κάποιος τι πρέπει να κάνουμε τώρα! Ε, μα είναι προφανές! Να κάνουμε DNA test και όποιος δεν κατάγεται κατευθείαν από τον γιο του Δευκαλίωνα και της Πύρρας (τον Ελληνα) να τον πετάξουμε στη θάλασσα, για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας πάντα!
(Αμφιβάλλω αν θα μείνει κανείς, αλλά ας το προσπεράσουμε αυτό...)

Αντε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε...

Ελπίζω να καταφέρουμε κάποτε να δουμε πραγματικα ποιοι ειμαστε, ποιο ειναι το μετρο μας, ποιος ειναι ο διπλανος μας, μπας και φύγει αυτή η "κωλοτσίμπλα" απο το ματι και πάμε επι τέλους μερικά βήματα μπροστά...

Μέχρι τότε, "ραντεβού στα γουναράδικα"

αλλα ντι αλλων συγνωμη κιολας
Corsair

Δημοσίευση από Corsair »

το DNAτων ελλήνων........................μεγάλο θέμα.

Γιατρός δεν είμαι, έχω γνώσεις γενικής ιατρικής, πρώτων βοηθειών.
Απόκτησα και άλλες γνώσεις μετά το λύκειο, όπως και άλλοι.

Κάποιες εφάρμοσα και κάποιες όχι ακόμα.

Κάποιες έυχομαι να μήν τις χρησιμοποιήσω ποτέ.

Ξέρω 1 πράγμα,

το αίμα μου και το DNA μου είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

Εγώ γραικός γεννήθηκα

γραικός θέ να πεθάνω.

Στό αίμα μου τρέχει το αίμα των ΜΙΝΩΑ, ΑΧΙΛΛΕΑ, ΟΔΥΣΣΕΑ, ΝΕΣΤΟΡΑ, ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, ΑΙΣΧΥΛΟΥ, ΣΩΚΡΑΤΗ, ΠΕΡΙΚΛΗ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΥ, ΛΕΩΝΙΔΑ, ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ, ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Β ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΥ, ΣΤΡ.ΒΕΛΗΣΑΡΙΟΥ, ΚΩΝ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ, ΦΙΛΙΚΩΝ, ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ, Θ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, κ.α. και θα συνεχισω αργοτέρα.
gxaid

Δημοσίευση από gxaid »

xristos έγραψε: Οι νοτιοαφρικανοι ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ειναι ρατσιστες γιατι θελουν τους μαυρους μονο για ΔΟΥΛΟΥΣ χωρις πολιτικα δικαιωματα κτλ
το ιδιο και οι Αμερικανοι , κτλ

δεν συμβαινει το ιδιο και με τους Ελληνες.
εμεις δεν ειμαστε αλβανοι για να πλακωνουμε στο ξυλο οποτε γινονται εκλογες οσους αισθανονται Ελληνες και ζουν στην αλβανια ουτε τουρκοι για να σφαξουμε και να καψουμε οπως καναν αυτοι το 1921 και το 1954 και το 1974..............

εμεις απλα θελουμε να υπαρχουν μεταναστες με τα ιδια πολιτικα δικαιωματα και με εμας στην Ελλαδα αλλα μονον οσους χωρα ο τοπος μπορουν να δουλεψουν κτλ ωστε να ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... οι υπολοιποι δεν ειναι καλοδεχουμενοι και καλα θα κανουν με καποιο τροπο να γυρισουν πισω......

δηλαδη , οπως ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ θα μπουν στο σπιτι μας το ιδιο πρεπει να γινει και με την ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ Ελλαδα......
Αλλιως οτι προβληματα θα υπαρξουν σημερα αν αφησω εγω την πορτα του σπιτιου μου , ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ θα γινουν εαν οι λαθρομεταναστες μπουκαρουν μεσα οποτε θελουν

Δεν ειναι τυχαιο οτι η λεξη ρατσα και ρατσισμος δεν ειναι καν Ελληνικη παρολο τον ΠΛΟΥΤΟ της Ελληνικης γλωσσας εδω και κατι χιλιαδες χρονια..... Οι Ελληνες δεν ειναι ρατσιστες, για αυτο οσοι θελουν να τους κατηγορησουν για κατι τετοιο ειναι ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ να χρισιμοποιησουν μια ξενη λεξη......................

Συντάσσωμαι πλήρως. Σε κάθε παράγραφο.

Και θα παρακαλέσω να ξεχωρίσουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τους νόμιμους μετανάστες από τους παράνομους μετανάστες και από το φαινόμενο του ρατσισμού ή (αναγκαστικώς) περιφραστικά μεταφερόμενο στην πλούσια Ελληνική: φυλετική διάκριση.

Φανταστείτε μια Ελλάδα αμιγώς κατοικούμενη από "καθαρόαιμους" Έλληνες.
Έστω Εγώ, ένας από αυτούς, και δεν τους "πάω" τους μή Έλληνες. Για τους δικούς μου ανόητους ή μή λόγους. Για μένα είναι "Βάρβαροι". (σας θυμίζει κάτι αλήθεια?)
Αυτό είναι ρατσισμός. Δε χρειάζεται να συγχρωτίζεσαι και να αλληλεπιδράς με μή Έλληνες, δε χρειάζεται να ζεις ανάμεσά τους, ή αυτοί ανάμεσά σου.
Μπορείς να είσαι ρατσιστής και μέσα από το "καθαρόαιμο" περιβάλλον σου, σπίτι σου, χώρα σου.

Και τώρα βάλτε "N" τον αριθμό "μη Έλληνες" στη χώρα να καλύψουν νόμιμες θέσεις εργασίας και να παράγουν έργο. Και να φορολογηθούν. Ονομάστε τους Νόμιμους μετανάστες.

Ξυπνήστε ένα πρωϊ και βρείτε ένα τσούρμο "Π" τον αριθμό, οι οποίοι πήραν αυτί για τους Ν που "πιάσαν τη καλή" στο ΦΙΛΟΞΕΝΟ (δε σηκώνω κουβέντα) Ελλάντα και αποφασίσαν με τη σειρά τους να διεκδικήσουν μιά καλύτερη τύχη. Προσπάθησαν (ή και όχι) να μπούν ως "Ν" αλλά μάταια. Αλλά μπήκαν. Ονομάστε τους παράνομους μετανάστες. Άσε που ως παράνομοι δε μπορούν να διεκδικήσουν νόμιμες θέσεις απασχόλησης και μάλιστα απο αυτές που δε περίσσεύουν.

Τα ξεχωρίσαμε καθόλου?
Δε βλέπω γιατί έχω υποχρέωση να ανεχθώ τη παραμονή των τελευταίων στη χώρα μου. Και σίγουρα δε βλέπω και δεν διανοούμαι πως αυτό με κάνει "αναχρονιστικό" ή "ρατσιστή".

Φιλικά
Γιώργος
vhal

Δημοσίευση από vhal »

Εγραφα μερικές ώρες πριν:
vhal έγραψε: Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι σε όλη την πρόσφατη ιστορία, σε όλο τον κόσμο, κάθε φορά που υπάρχει οικονομική κρίση εκκολάπτεται το "αυγό του φιδιού".
...

όπερ έδει δείξαι ...

ΥΓ: Κρίμα να υπάρχει στο ίδιο κείμενο ταυτόχρονη αναφορά στο "Ελληνικό DNA" και στο ΜΕΓΑΛΟ Ρήγα Φεραίο.

Καντε τον κόπο και διαβάστε ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον Θούριο, κι εκεί θα δείτε π.χ.:
«Βουλγάροι κι Αρβανίτες, Αρμένοι και Ρωμιοί,
αράπηδες και άσπροι, με μιά κοινή ορμή,
για την Ελευθερίαν να ζώσωμεν σπαθί,
πως είμασθ' αντρειωμένοι, παντού να ξακουσθή»,
(Θούριος, στίχ. 45-48).

Διαβάστε και λίγο από τα "Δίκαια του ανθρώπου":
«Ο Βούλγαρος πρέπει να κινήται, όταν πάσχη ο Ελλην. Και τούτος πάλιν δι' εκείνον. Και αμφότεροι δια τον Αλβανόν και Βλάχον»

ΥΓ2: Η απάντησή μου προφανώς αναφέρεται στο μηνυμα του d.corsair και όχι του gxaid ...
Αντώνης Κριτζάς

&#8230;&#8230;&#8230;&#8230;&#8230;&#8230;&#8230;.Πολύ καλά μας θυμίζεις αυτές τις αράδες γεμάτες με ιδανικά για την πατρίδα και τη ελευθερία
και ξαναβάζω τα λόγια του xristοs
Δεν είναι τυχαίο ότι η λέξη ράτσα και ρατσισμός δεν είναι καν Ελληνική παρόλο τον ΠΛΟΥΤΟ της Ελληνικής γλώσσας εδω και κάτι χιλιάδες χρόνια..... Οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές, για αυτό όσοι θέλουν να τους κατηγορήσουν για κάτι τέτοιο είναι ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ να χρησιμοποιήσουν μια ξένη λέξη......................

Ο ghaid έχει πιάσει το νόημα μετανάστες ναι &#8230;&#8230;&#8230;..αλλα νόμιμοι μετανάστες που να προσφέρουν χωρίς να γίνονται θύματα εκμετάλλευσης
Ν Μετανάστες που να συμβάλουν στη Ελληνική οικονομία και όχι να την απομυζούν σαν μύκητες
Ν Μετανάστες που δεν θα γιγαντώνουν το παραεμπόριο κλείνοντας μαγαζιά και που οδηγούν πολλούς στην ανεργία και στην ανέχεια
Π Μετανάστες που πουλάνε θάνατο σε σκόνη (με την ανοχή η όχι του κράτους )στους δρόμους της Αθήνας δεν τους θέλουμε
Στις περισσότερες περιπτώσεις τον ρατσισμό τον υφιστάμεθα εμείς γιατί δεν πορευόμαστε με ίσους όρους Αυτό γιατί εμείς έχουμε όνομα και αριθμό και ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθούμε απέναντι από το δικαστήριο
Ο Π μετανάστης σε ποια τακτική δικάσιμο θα βρεθεί ?
Για να μη γίνουν κλέφτες λένε μερικοί&#8230;&#8230;&#8230;&#8230;&#8230; ναι αλλά θα γίνω εγώ όταν βρεθώ χωρίς δουλειά και πρέπει να ταΐσω την οικογένεια μου θα απαντήσει ο άλλος και θα έχει δίκιο
Πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε, να πούμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη &#8230;&#8230;&#8230;.δεν μπορούμε να τους βάζουμε όλους στο ίδιο καλάθι και κάποια στιγμή πρέπει να ξεχωρίσουμε τους κωπηλάτες από την σαβούρα( από όπου και να είναι αυτή εγχώρια η αλλοδαπή)

Ο Dell Gatto Grande ξεκίνησε το θέμα για σκουπίδια ..........ας αποδείξουμε λοιπόν πως δεν είμαστε τέτοια

ps δεν είμαι σίγουρος αν οι δημιουργοί του forum φαντάστηκαν τέτοιου είδους Γενική ελεύθερη συζήτηση ...επί παντός
Αντώνης Κριτζάς

.........Jppp τελικά θα μας πείς που βρήκες την λογοκρισία στο forum (μου έχει κολλήσει με ca)
v_tolias

Δημοσίευση από v_tolias »

d.corsair έγραψε:
Στό αίμα μου τρέχει το αίμα των ΜΙΝΩΑ, ΑΧΙΛΛΕΑ, ΟΔΥΣΣΕΑ, ΝΕΣΤΟΡΑ, ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, ΑΙΣΧΥΛΟΥ, ΣΩΚΡΑΤΗ, ΠΕΡΙΚΛΗ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΥ, ΛΕΩΝΙΔΑ, ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ, ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Β ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΥ, ΣΤΡ.ΒΕΛΗΣΑΡΙΟΥ, ΚΩΝ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ, ΦΙΛΙΚΩΝ, ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ, Θ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, κ.α. και θα συνεχισω αργοτέρα.

Μην αποκλειεις και τους Εφιάλτη,Πήλιο-Γούση κτλ!!
Δεν θέλω να σε προσβάλω λέγοντας σε προδοτη(στο κατω κατω δεν σε ξερω καν), αλλα όπως μπορεί να έχεις το αίμα αυτών που λές, μπορεί να έχεις και αυτών που αναφέρω εγώ_Β_Ο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”