Το μοντελοδρόμιο ΕΡΜΗΣ του συλλόγου ΠΕΤΜΕ
Απάντηση: Το μοντελοδρόμιο ΕΡΜΗΣ του συλλόγου ΠΕΤΜΕ
Σήμερα επισκέφθηκα και εγώ το μοντελοδρόμιο. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και απ' ότι κατάλαβα τα καλύτερα έρχονται.....
Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη δουλειά που κάνουν και ευχαριστώ για τη φιλοξενία. Σύντομα ελπίζω να χρησιμοποιώ και εγώ τις ευκολίες του μοντελοδρόμιου ως νόμιμο μέλος.
Μερικές φωτό από την επίσκεψη
Πτήση υπό την αυστηρή επίβλεψη των παρευρισκομένων.
Ο πύραυλος του Αντρέα
Τελευταίες ρυθμίσεις πριν την εκτόξευση
Preflight Cheklist
Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη δουλειά που κάνουν και ευχαριστώ για τη φιλοξενία. Σύντομα ελπίζω να χρησιμοποιώ και εγώ τις ευκολίες του μοντελοδρόμιου ως νόμιμο μέλος.
Μερικές φωτό από την επίσκεψη
Πτήση υπό την αυστηρή επίβλεψη των παρευρισκομένων.
Ο πύραυλος του Αντρέα
Τελευταίες ρυθμίσεις πριν την εκτόξευση
Preflight Cheklist
- Συνημμένα
-
- PB240078 (Small).jpg (65.11 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
- PB240075 (Small).jpg (65.56 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
- PB240073 (Small).jpg (97.22 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
- PB240072 (Small).JPG (89.6 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
Κάθε φορά που θα φύγω από το σπίτι μου με αέρα εκπλήσσομαι ευχάριστα με τις καιρικές συνθήκες στον Ερμή
Έτσι λοιπόν για άλλη μια φορά ο άνεμος ήταν πάνω στον διάδρομο καθαρός χωρίς να προκαλεί προβλήματα
Η παρέα είχε πιάσει δουλειά.................
..........χμ! όχι και όλοι ......υπήρχαν και οι αραχτοί που απολάμβαναν την ημέρα
Έτσι λοιπόν για άλλη μια φορά ο άνεμος ήταν πάνω στον διάδρομο καθαρός χωρίς να προκαλεί προβλήματα
Η παρέα είχε πιάσει δουλειά.................
..........χμ! όχι και όλοι ......υπήρχαν και οι αραχτοί που απολάμβαναν την ημέρα
- Συνημμένα
-
- P251112_12.30_.jpg (99.19 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
- P251112_12.23.jpg (100.03 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
- P251112_12.30.jpg (92.17 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
- P251112_12.22.jpg (98.27 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
O "αόοοοματος" Αντώνης θα μας ανεβάσει σε λίγο βιντεάκι απο το fpv multicopter
O Σπύρος έφερε το κουκλί Gilmore
Ο Μάκης σήμερα όργωσε με το spitfire
Στην φώτο παρέα με το Γιώργο και το Γιάννη ετοιμάζουν τα warbird για πτήση
YΓ
μπορεί η δυνατή βροχή να μας κατέβασε χώμα στον διάδρομο αλλά το τοπίο έχει αρχίσει να πρασινίζει
O Σπύρος έφερε το κουκλί Gilmore
Ο Μάκης σήμερα όργωσε με το spitfire
Στην φώτο παρέα με το Γιώργο και το Γιάννη ετοιμάζουν τα warbird για πτήση
YΓ
μπορεί η δυνατή βροχή να μας κατέβασε χώμα στον διάδρομο αλλά το τοπίο έχει αρχίσει να πρασινίζει
- Συνημμένα
-
- P251112_14.32.jpg (98.65 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
- P251112_12.22_[01].jpg (99.62 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
- P251112_12.40.jpg (100.57 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
Οταν ο άνθρωπος είναι μερακλής (βλέπε Μπέλλος) κουβαλά στο μοντελοδρόμιο ζυγιστίρι και αλφάδι ^%^
Συνέχεια με macci και τέλος δύο τσαχπίνικα p47
Συνέχεια με macci και τέλος δύο τσαχπίνικα p47
- Συνημμένα
-
- P251112_12.21.jpg (100.86 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
- P251112_13.57_[01].jpg (53.53 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
- P251112_15.24.jpg (97.6 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
- P251112_15.23.jpg (103.42 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
Μας τάϊσε λάδι σήμερα, με τη σέσουλα!
Άπιαστος ο Μακης,το Macchi προσπαθούσε αλλά,μόνο όταν κλέβαμε στις στροφές :pτου βγαίναμε μπροστά.
Γιώργος Μπέλλος έγραψε: ↑Μας τάϊσε λάδι σήμερα, με τη σέσουλα!
Άπιαστος ο Μακης,το Macchi προσπαθούσε αλλά,μόνο όταν κλέβαμε στις στροφές :pτου βγαίναμε μπροστά.
Για να δούμε το αμοντάριστο βιντεο της αναμέτρησης........
http://www.youtube.com/watch?v=149oN9VXMyk
-
Τρία ωραία αεροπλάνα έτοιμα για απογείωση ......
- Συνημμένα
-
- DSC00446.jpg (99.58 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
Η ωραία θέα που βλέπουμε από το μοντελοδρόμιο ΕΡΜΗΣ
- Συνημμένα
-
- DSC00447.jpg (95.28 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
To μονταρισμένο video της Κυριακής αφού το προηγούμενο λείπει...
http://www.youtube.com/watch?v=j3ijJ66d_JQ
http://www.youtube.com/watch?v=j3ijJ66d_JQ
Γειά χαρά σε όλους,
Δεν έχω φωτογραφίες ή βίντεο για να ανεβάσω αλλά δεν χρειάζεται γιατί θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι λίγο διαφορετικό που έχει όμως σχέση με την ΠΕΤΜΕ και το μοντελοδρόμιο "ΕΡΜΗΣ".
Είμαι πολύ καινούργιος στο σύλλογο αλλά και στο χώρο γενικότερα. Την Κυριακή όμως που μας πέρασε, έγινα άμεσα αποδέκτης της συλλογικότητας και της αλληλοβοήθειας που ένας τέτοιος σύλλογος προσφέρει στα μέλη του. Ένας λάθος χειρισμός που έκανα συστηματικά κατά τις προσγειώσεις μου έγινε αντιληπτός από τα έμπειρα μέλη του συλλόγου (από το θόρυβο των σέρβο) και αφού μου εξήγησαν τι λάθος κάνω και πώς να το διορθώσω οι προσγειώσεις μου μεταμορφώθηκαν. Τα "λαγουδάκια" σχεδόν εξαφανίστηκαν... :) Από τον ενθουσιασμό μου ξέχασα και το μπουφάν μου εκεί φέυγοντας!
Φαντάζομαι πόσο καιρό θα σπαταλούσα μέχρι να ανακαλύψω το λάθος μου αν πέταγα μόνος μου σε κάποια αλάνα. Και φαντάζομαι ακόμα πόσα πράγματα θα μάθω πιο γρήγορα στην πορεία.
Νομίζω το πιο σωστό βήμα που έχω κάνει στην πολύ σύντομη μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτό το χόμπυ, ήταν που γράφτηκα στο σύλλογο και πηγαίνω στο μοντελοδρόμιο.
Τα λέμε στον ΕΡΜΗ.
Δεν έχω φωτογραφίες ή βίντεο για να ανεβάσω αλλά δεν χρειάζεται γιατί θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι λίγο διαφορετικό που έχει όμως σχέση με την ΠΕΤΜΕ και το μοντελοδρόμιο "ΕΡΜΗΣ".
Είμαι πολύ καινούργιος στο σύλλογο αλλά και στο χώρο γενικότερα. Την Κυριακή όμως που μας πέρασε, έγινα άμεσα αποδέκτης της συλλογικότητας και της αλληλοβοήθειας που ένας τέτοιος σύλλογος προσφέρει στα μέλη του. Ένας λάθος χειρισμός που έκανα συστηματικά κατά τις προσγειώσεις μου έγινε αντιληπτός από τα έμπειρα μέλη του συλλόγου (από το θόρυβο των σέρβο) και αφού μου εξήγησαν τι λάθος κάνω και πώς να το διορθώσω οι προσγειώσεις μου μεταμορφώθηκαν. Τα "λαγουδάκια" σχεδόν εξαφανίστηκαν... :) Από τον ενθουσιασμό μου ξέχασα και το μπουφάν μου εκεί φέυγοντας!
Φαντάζομαι πόσο καιρό θα σπαταλούσα μέχρι να ανακαλύψω το λάθος μου αν πέταγα μόνος μου σε κάποια αλάνα. Και φαντάζομαι ακόμα πόσα πράγματα θα μάθω πιο γρήγορα στην πορεία.
Νομίζω το πιο σωστό βήμα που έχω κάνει στην πολύ σύντομη μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτό το χόμπυ, ήταν που γράφτηκα στο σύλλογο και πηγαίνω στο μοντελοδρόμιο.
Τα λέμε στον ΕΡΜΗ.
-
Apnos έγραψε: ↑Γειά χαρά σε όλους,
Τα λέμε στον ΕΡΜΗ.
Ωραίος...+(*)...όρεξη να έχεις και είσαι στο σωστό δρόμο.
Μερικές φωτογραφίες από την σημερινή ημέρα!
- Συνημμένα
-
- _DSC1976.jpg (103.27 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
- _DSC1954.jpg (100.32 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
- _DSC1909.JPG (83.08 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
- _DSC1906.jpg (82.89 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
- _DSC1904.jpg (98.43 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
Άλλες 4, δυστυχώς αν και ο καιρός ήταν τέλειος έπρεπε να μείνω λίγο.
- Συνημμένα
-
- _DSC1981.jpg (98.7 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
- _DSC1993.jpg (88.15 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
- _DSC2000.jpg (53.83 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
- _DSC2003.JPG (77.52 KiB) Προβλήθηκε 81 φορές
-
Τέλειο, Κώστα το υλικό!
Ευχαριστούμε για τις ωραίες φωτογραφίες!
Ευχαριστούμε για τις ωραίες φωτογραφίες!