aris1998 έγραψε: ↑για σας παιδια ειμαι κενουργιος στο site και γραφτικα γιατι ξεκιναω την κατασκευη ενος αερολανου και θελω απο εσας συμβουλες και οδιγιες.Πρωτον φιλε μου lytrasm συγγχαριτιρια για τις κατασκευες σου.Ειδα στις φωτο σου ενα F-22 RAPTOR και ειναι ακριβως αυτο που θελω να φτιαξω.Εχω τα σχεδια ομος εχω ενα προβλημα με τα υλικα.Που μπορω να βρω carbon fiber,σερβο,μπαταρια,πομπο και δεκτη_Β_Ο;;;;; λες αν ρωτησω σε καποιο καταστημα μοντελισμου εδω στην καλαματα να μου δωσουν οτι χρειαζομαι:-\;;;;;;; επεισης λες να μου δωσουν και depron:-\ ;;;;;;;;;
Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά
Σε ότι αφορά τον πομποδέκτη θα κοιτάξεις φυσικά στα μοντελιστικά καταστήματα της περιοχής σου όπου θα βρείς και τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά
Φυσικά μια αναζήτηση στο φορουμ θα σε βοηθείσει να διαλέξεις αυτό που χρειάζεσαι
Ακόμη και αν δεν υπάρχει αυτό που ζητάς στην Καλαμάτα μπορείς να το βρείς σε όποιο καταστημα το έχει και να στο στείλουν στην πόρτα σου
Σε ότι αφορά το depron εδώ στη Αθήνα έχει στην NEOTEX πάρε τηλέφωνο μήπως και σου στείλουν η ακόμη να σου πούν με ποιον συνεργάζονται στην περιοχή σου Βέργες υπάρχουν στην neotex στον NEM και heliland