Καλώς σας βρήκα και καλή χρονιά!!!

Απάντηση
panisk

Καλώς σας βρήκα και καλή χρονιά!!!

Δημοσίευση από panisk »

Γεια και χαρά σε όλους!!!

Νέος -πολύ νέος- στον χώρο, μιας και τις τελευταίες ημέρες του '13, έκανα δώρο στον 13χρονο γιο μου το 1ο μας Τ/Κ αεροπλάνο. Παιδικό μου απωθημένο που ποτέ μέχρι τώρα δεν πραγματοποιήθηκε...

Το μοντελάκι μας είναι ακόμα στον πάγκο και "στολίζεται" με την προίκα του. Πρόκειται για ένα trainer -για να ξεκινήσουμε- το EXCEL 2000 της BlackHorse με κινητήρα .40 της Irvine. Ελπίζω την Κυριακή να στρώσουμε κινητήρα και να κάνει την πρώτη του απογείωση, ξεκινώντας παράλληλα και την δική μας εκπαίδευση.

Χάρηκα πολύ που βρήκα το forum! Ήδη έχω περάσει ώρες διαβάζοντας για τηλεκατεύθυνση, μιας και θα αγοραστεί αργότερα (στην αρχή με δανεική του εκπαιδευτή μας).

Καλή χρονιά και καλές πτήσεις!
Σας ευχαριστώ.
Παναγιώτης.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
sukhoi.su29

Απάντηση: Καλώς σας βρήκα και καλή χρονιά!!!

Δημοσίευση από sukhoi.su29 »

Panisk καλώς ήρθες στο Petame και καλή χρονιά με πολλές πτήσεις.
Πολύ όμορφο το Trainer της Blackhorse ,καλοπέταχτο .
Εύχομαι να αγαπήσει ο υιός τους Αιθέρες και μαζί να ζήσεις και εσύ το παιδικό όνειρο.

Καλές Πτήσεις κι ακόμα καλύτερες προσγειώσεις.
panisk

Δημοσίευση από panisk »

Ευχαριστώ!

Η αλήθεια είναι ότι τόσο εγώ όσο και ο γιος μου, έχουμε πάρει το "βάπτισμα" του αέρα στο Τατόι με Cessna 2θέσιο εγώ και 4θέσιο με εκπαιδευτή ο πιτσιρικάς. Δείχνει ότι το έχει βάλει καλά στο μυαλό του και δεν ήταν από τις εμπειρίες που "έφυγαν".

Σήμερα, το πρόγραμμα είχε (και θα ...έχει!) εκπαίδευση με τον Phoenix simulator. Εξοπλισμός και τα σχετικά παραχωρημένα από το μαγαζί που αγόρασα το μοντέλο και ...λιώσιμο στο PC για να έχουμε πάρει μια γεύση από την αίσθηση της τηλεκατεύθυνσης στα χέρια μας. Την Τρίτη το πρωί, καιρού επιτρέποντος, θα κάνουμε την 1η πτήση στο Ελληνικό.
αθικτον

Δημοσίευση από αθικτον »

Καλημερα φιλε "panisk" .

Ειναι ωραιος ο μοντελισμος .

Δινει την ευκαιρια να μαθει καποιος, το πως πιλοταρεται στοιχειωδως ενα αεροπλανο .

Αποκτωντας ταυτοχρονα και γνωσεις αεροναυπηγικης .

Μια ερωτηση, αν μου επιτρεπεις : Ποση ωρα πεταει μ'ενα γεμισμα το συγκεκριμενο ;

Και βεβαια καλοταξιδο σου ευχομαι φιλε μου .

φιλικα : Γεωργιος αθικτον .
Απάντηση

Επιστροφή στο “Καλωσόρισμα στο www.petame.gr/welcome page”