ΤΟ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ ΜΙΚΡΟ QUADCOPTER ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Απάντηση
nickden

ΤΟ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ ΜΙΚΡΟ QUADCOPTER ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Δημοσίευση από nickden »

Ακόμη μια φορα η WLTOYS μας αιφνιδιάζει με ωραια χαμηλού κόστους προϊόν στα το νεο μικρο QUADCOPTER της WLTOYS V272 Q4 Velocity 6 axis gyro
http://www.banggood.com/WLtoys-V272-Q4-Velocity-6-Axis-GYRO-Super-Mini-RC-Quadcopter-BNF-p-920400.html

Κυκλοφορεί σε δυο εκδόσεις RTR και BNF
Η BNF σειρά αξίζει ιδιαίτερης προσοχής διότι πολλοί έχουμε προϊόντα της WLTOYS που χρησιμοποιούν το ιδιο χειριστήριο
McThemis

Απάντηση: ΤΟ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ ΜΙΚΡΟ QUADCOPTER ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Δημοσίευση από McThemis »

Καλά ντάξ, φτηνό είναι...το βλέπουμε...
Θα πετάει όμως? Ή θα είναι σαν τα υπόλοιπα της εταιρίας?

...Συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω βρε Νίκο μου, αλλά και το άλλο που είχες φέρει στον Ασπρόπυργο και το είχαμε πετάξει μαζί...ήταν αρκετά ακριβότερο από αυτό που πόσταρες...και δεν τα κατάφερνε...

Με το που του έδινες λίγο Rudder, χάλαγε η θέση του elevator και του aileron και χρειαζότανε άμεσα διόρθωση...Γενικώς όλοι οι άξονες έκαναν τρελό interaction, κάτι που το κατατάσσει στα ασταθή (=δύσκολα) τετρακόπτερα...και ακόμη και αν τα δίνουν δώρο, δεν είναι εύκολα για τον αρχάριο...Υπάρχουν και άλλες εταιρίες με τόσο μικρά τετρακόπτερα που κοστίζουν πάνω κάτω το ίδιο...και πετάνε πάρα πολύ καλά...μπείτε Rcgroups και δείτε τα...

Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν προσωπικά, δεν έχω δεί ακόμη καλό προιόν από αυτήν την εταιρία...κυρίως στο θέμα της αντοχής, των ανταλακτικών και της πτητικής ικανότητας. Εύχομαι στο μέλλον να μας δείξουν ακριβότερα και καλύτερα μοντέλα...
nickden

Απάντηση: ΤΟ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ ΜΙΚΡΟ QUADCOPTER ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Δημοσίευση από nickden »

McThemis έγραψε: Καλά ντάξ, φτηνό είναι...το βλέπουμε...
Θα πετάει όμως? Ή θα είναι σαν τα υπόλοιπα της εταιρίας?

...Συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω βρε Νίκο μου, αλλά και το άλλο που είχες φέρει στον Ασπρόπυργο και το είχαμε πετάξει μαζί...ήταν αρκετά ακριβότερο από αυτό που πόσταρες...και δεν τα κατάφερνε...

Με το που του έδινες λίγο Rudder, χάλαγε η θέση του elevator και του aileron και χρειαζότανε άμεσα διόρθωση...Γενικώς όλοι οι άξονες έκαναν τρελό interaction, κάτι που το κατατάσσει στα ασταθή (=δύσκολα) τετρακόπτερα...και ακόμη και αν τα δίνουν δώρο, δεν είναι εύκολα για τον αρχάριο...Υπάρχουν και άλλες εταιρίες με τόσο μικρά τετρακόπτερα που κοστίζουν πάνω κάτω το ίδιο...και πετάνε πάρα πολύ καλά...μπείτε Rcgroups και δείτε τα...

Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν προσωπικά, δεν έχω δεί ακόμη καλό προιόν από αυτήν την εταιρία...κυρίως στο θέμα της αντοχής, των ανταλακτικών και της πτητικής ικανότητας. Εύχομαι στο μέλλον να μας δείξουν ακριβότερα και καλύτερα μοντέλα...

Ακόμη δεν ειναι διαθέσιμο θα το εχω στα χέρια μου και τότε θα δούμε αυτα που υποστηρίζεις αν ειναι έτσι σου θυμίζω οτι υπαρχουν και budget labels που κάνουν πολυ καλα την δουλεια τους και αυτη η εταιρεία ανήκει σε αυτες και ειναι η καλύτερη
Σε λίγο που θα γίνει η παρουσίαση του τα ξανα λεμε
Η ενημέρωση δεν βλάπτει καλο κανει και αυτη ήταν η πρόθεση μου
Απάντηση

Επιστροφή στο “multicopter”