Νεο μέλος
Απάντηση: Νεο μέλος
...γεια σου Σπύρο ... καλώς ήλθες στο φόρουμ του 'petame.gr'... που πετάτε στην όμορφη Σαντορίνη..?
η ταν, η, τα πετάν...
- sukhoi.su29
tuareg έγραψε: ↑Καλησπέρα παιδια
Με λένε Σπύρο ειμαι από Σαντορίνη και πετάω με ενα Gin oasis.
Καλώς ήλθες ...
Επειδή στο google δε βρίσκω κάτι σε μοντελάκι ...εννοείς ότι παίρνεις φόρα με το παραπέντε και πετάς πάνω απο το χάος....wowwow
Αυτό πρέπει να είναι εξωπραγματική εμπειρία .
Χα,χα όχι ρε παιδια εντάξει έχει κάποια σημεία αρκετά καλα και με πολλα δυναμικά. Αρκετά σημεία στην Καλντερα όπου είναι καθαρά είναι ωραία για πτήσεις. Έχουμε και ενα βουνό στα 560μ. Με δυο απογειωσεις Βοριά και Νότια οπότε την βγάζουμε. Είμαστε 3 άτομα προς το παρόν, και 2 μοτέρ όπου πολλές φορές έρχονται μαζί μας ελεύθερα.
Και για να μην ξεχάσω πετάω με αλεξίπτωτο πλαγιάς !@/-=}{{
Και για να μην ξεχάσω πετάω με αλεξίπτωτο πλαγιάς !@/-=}{{
sukhoi.su29 έγραψε: ↑Καλώς ήλθες ...
Επειδή στο google δε βρίσκω κάτι σε μοντελάκι ...εννοείς ότι παίρνεις φόρα με το παραπέντε και πετάς πάνω απο το χάος....wowwow
Αυτό πρέπει να είναι εξωπραγματική εμπειρία .
Όταν λες μοντελάκι εννοείς το φτερό μου??
- sukhoi.su29
.....εννοώ ότι έψαχνα να βρώ μοντέλο - (αερομοντέλο -ανεμόπτερο κ.λ.π.) με το όνομα gin-oasis , μια και δεν το κατέχω το "άθλημα" του αλεξιπτώτου πλαγιάς , οπότε δεν γνωρίζω μάρκες και "εργαλεία" κι έτσι συνειδητοποίησα ότι μιλάμε για πραγματική Πτήση. και όχι μοντελισμό.
Θυμήθηκα λοιπόν την χρόνια που είχα επισκεφτεί την Σαντορίνη και σχεδιάσαμε να κατεβούμε με το τελεφερίκ , και να ανεβούμε με το γαϊδουράκι .
Μπούκαρα άνετος στην κλούβα.... αλλά μόλις βρεθήκαμε στο κενό και κούνησε και λιγάκι , μίλησα κινέζικα χωρίς να ξέρω.....wΚαλές Πτήσεις και πάντα καλύτερες προσγειώσεις.
Θυμήθηκα λοιπόν την χρόνια που είχα επισκεφτεί την Σαντορίνη και σχεδιάσαμε να κατεβούμε με το τελεφερίκ , και να ανεβούμε με το γαϊδουράκι .
Μπούκαρα άνετος στην κλούβα.... αλλά μόλις βρεθήκαμε στο κενό και κούνησε και λιγάκι , μίλησα κινέζικα χωρίς να ξέρω.....wΚαλές Πτήσεις και πάντα καλύτερες προσγειώσεις.
Έχει κάποια παιδια που πετάνε διάφορα τηλεκατευθυνόμενα,αλλα δεν ξέρω παραπάνω πληροφορίες.
-
tuareg έγραψε: ↑Καλησπέρα παιδια
Με λένε Σπύρο ειμαι από Σαντορίνη και πετάω με ενα Gin oasis.
...και με ένα R1200GS:D
-
tuareg έγραψε: ↑Εσύ ρουφιάνε ποιος είσαι??????*SAR*
χαχαχα.....μου αρέσεις ρε φίλε.....
αν πετάς όπως οδηγάς τότε γουστάρω.....
https://www.youtube.com/watch?v=pcTfrjEQYgA