Καλησπερα στην παρεα,
Νεα πατεντα απο τον μαστερ του ειδους Pan sofos για το συστημα των φρενων αερος!
Με απλα λογια πηραμε ενα ηλεκτρικο πιεσομετρο το οποιο περιεχει μικρο αντλια και ηλεκτροβανα.
Ολο το συστημα ζυγιζει 28γρ και λειτουργει με 4.8-5V και παρεχει 0.8ατμ.
Επισης ενεργοποιειται με ενα απλο kill switch και η παροχη μεχρι την μεγιστη πιεση δουλευει σαν ABS!
New custom made brake system
- Dell Gatto Grande
Απάντηση: New custom made brake system
dim sofos έγραψε: ↑Σε ευχαριστω πολυ για την "προσθεση κειμενου" Dell!! αλλα 8ατμ=117.5psi..
και οχι 10!!
Μπαααααααααααααααα , πάλι λάθος κάνεις !
Αφού συμβουλευτικά master , εγκυκλοπαίδειες και νοσοκόμες (οι τελευταίες έχουν συχνότερη επαφή με πιεσόμετρα και δικαιούνται να έχουν κάποια άποψη ) :D
μου είπαν ότι πέφτω έξω μονο ένα PSI στον λογαριασμό!
Και το google επιβεβαιώνει 0.8atm =11 PSI !!!!!!!!!!!!!!!!
dim sofos έγραψε: ↑... και παρεχει 0.8ατμ.
Και αντί να προβληματιστείς γιατί επιμένω στα 11psi !@/-=}{{ και να διορθώσεις την πατάτα σου ,
κάθεσαι και πλέκεις κατηγοριες για τρολαρισμα!
Όλοι διαπιστώνουμε ότι στα post σου τις τελευταίες ημερες (σε αυτα που κατάφερες να μην είσαι αγενής) ,
αποδείχθηκε ότι οι πληροφορίες που μεταφέρεις είναι λάθος
(βλέπε τις σωστές πληροφορίες για λάδια κατευθείαν από JetCat updated manual και KingTech feedback)
ενω σε αυτό το post οτι δε ξέρεις και τι γράφεις.
Γιαυτο ήμουν και είμαι εναντίον του ban οποιοδήποτε μέλους.
Γιατί μονο όταν δίνουμε την ευκαιρία σε καπoιον να εκφραστεί , γνωρίζουμε ποιος πραγματικά είναι .
Και όσο περνάει από το χέρι μου είσαι ευπρόσδεκτος ,να συνεχίζεις να γράφεις ειδικά στο Jet Forum για να σε μαθαίνουμε και να μαθαίνουμε από εσένα!
Επιβεβαιώνομαι ότι θα είσαι διασκεδαστικός άλλωστε :D
.
Απάντηση: New custom made brake system
Πραγματικα εχω χασει πασα ιδεα για σενα Dell!!
Εαν τελικα εκανες μια απλη αναγωγη σε δεκατα θα καταλαβαινες πως 8ατμ=117.5psi οποτε 0.8ατμ =11.75psi.
Λυπαμαι πραγματικα για το αερομοντελιστικο σου μελλον..
Εαν τελικα εκανες μια απλη αναγωγη σε δεκατα θα καταλαβαινες πως 8ατμ=117.5psi οποτε 0.8ατμ =11.75psi.
Λυπαμαι πραγματικα για το αερομοντελιστικο σου μελλον..