Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του πρώτου διαγωνισμού φωτογραφίας που διεξήχθη από το http://www.petame.gr
είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ξεκίνησε ο δεύτερος διαγωνισμός φωτογραφίας.
Ο δεύτερος διαγωνισμός φωτογραφίας του http://www.petame.gr
θα έχει ως έπαθλο ένα ηλεκτρικό ελικόπτερο NEM 450 Superior Edition!
Το έπαθλο του Δεύτερου διαγωνισμού του PETAME!
-
Το έπαθλο του Δεύτερου διαγωνισμού του PETAME!
- Συνημμένα
-
- SE1.jpg (77.22 KiB) Προβλήθηκε 136 φορές
-
- NEMsite.jpg (83.4 KiB) Προβλήθηκε 136 φορές
-
ΝΕΜ 450SE
Όταν στην αρχή της μοντελιστικής μου ενασχόλησης είχα πρωτοχαζέψει το HELI NEM 450SE PROPO από την ιστοσελίδα του NEMHOBBY
, δε σας κρύβω ότι με τρόμαζε η ιδέα ενός "κλώνου" του γνωστού T-Rex 450v2 SE.
ʼλλωστε η Align είναι ένας κολοσσός που διαφημιστικά φροντίζει να ενημερώνει καλά σχετικά με την επιτυχία του μοντέλου της, και την πληρότητα σε ανταλακτικά.
Κατέληξα σε ένα Τ-Rex 450 v2 SE τότε και ο λόγος ήταν ότι "δε μου έφτανε" η προβολή του NEM 450SE.
Μέχρι και σήμερα είχα την ίδια εικόνα, έως που πήρα στα χέρια μου το ελικοπτεράκι του NEM
Απόδειξη του οτι με εντυπωσίασε είναι το γεγονός οτι ενώ την επίσημη παρουσίαση και στήσιμο του ελικοπτέρου αναθέσαμε στο mickynoise (συνεργάτη του http://www.petame.gr
), θέλησα να σας μεταφέρω μερικές εικόνες και συμπεράσματα, όπως τα αποκόμισα με την πρώτη ματιά μου, πριν το πάρει εκείνος στα χέρια του για την αναλυτική του παρουσίαση!
Μερικές εικόνες από το άνοιγμα του κουτιού και τα προσφερόμενα...
ΟΛΑ τα μέρη είναι μεταλλικά, άψογης ποιότητας. Τα frames είναι carbon.
, δε σας κρύβω ότι με τρόμαζε η ιδέα ενός "κλώνου" του γνωστού T-Rex 450v2 SE.
ʼλλωστε η Align είναι ένας κολοσσός που διαφημιστικά φροντίζει να ενημερώνει καλά σχετικά με την επιτυχία του μοντέλου της, και την πληρότητα σε ανταλακτικά.
Κατέληξα σε ένα Τ-Rex 450 v2 SE τότε και ο λόγος ήταν ότι "δε μου έφτανε" η προβολή του NEM 450SE.
Μέχρι και σήμερα είχα την ίδια εικόνα, έως που πήρα στα χέρια μου το ελικοπτεράκι του NEM
Απόδειξη του οτι με εντυπωσίασε είναι το γεγονός οτι ενώ την επίσημη παρουσίαση και στήσιμο του ελικοπτέρου αναθέσαμε στο mickynoise (συνεργάτη του http://www.petame.gr
), θέλησα να σας μεταφέρω μερικές εικόνες και συμπεράσματα, όπως τα αποκόμισα με την πρώτη ματιά μου, πριν το πάρει εκείνος στα χέρια του για την αναλυτική του παρουσίαση!
Μερικές εικόνες από το άνοιγμα του κουτιού και τα προσφερόμενα...
ΟΛΑ τα μέρη είναι μεταλλικά, άψογης ποιότητας. Τα frames είναι carbon.
- Συνημμένα
-
- SE3.jpg (51.25 KiB) Προβλήθηκε 136 φορές
-
- SE2.jpg (52.06 KiB) Προβλήθηκε 136 φορές
-
- SE4.jpg (64.73 KiB) Προβλήθηκε 136 φορές
-
ΝΕΜ 450SE
Μερικές ακόμη εικόνες από το NEM 450 SE high quality R/C model Helicopter
Πως μπορείς να αντισταθείς στο πλήρες μεταλλικό CNC 3d ελικόπτερο;
Στην πρώτη εικόνα, το μοτέρ του ελικοπτέρου (3.400)
Στις επόμενες, η κεφαλή, η ψυχή του μοντέλου!
Μιλάμε για μια άρτια κατασκευή που έχω την περιέργεια να τη δω και στην πτήση ;;)
Πως μπορείς να αντισταθείς στο πλήρες μεταλλικό CNC 3d ελικόπτερο;
Στην πρώτη εικόνα, το μοτέρ του ελικοπτέρου (3.400)
Στις επόμενες, η κεφαλή, η ψυχή του μοντέλου!
Μιλάμε για μια άρτια κατασκευή που έχω την περιέργεια να τη δω και στην πτήση ;;)
- Συνημμένα
-
- SE7.jpg (69.35 KiB) Προβλήθηκε 136 φορές
-
- SE8.jpg (70.13 KiB) Προβλήθηκε 136 φορές
-
- SE9.jpg (64.95 KiB) Προβλήθηκε 136 φορές
-
- SE10.jpg (48.9 KiB) Προβλήθηκε 136 φορές
-
ΝΕΜ 450SE
μαλον αυριο θα μας πειτε ε? ^-^
-
ΝΕΜ 450SE
evgenios85 ακριβώς.
Μερικές ακόμη φωτογραφίες του NEM 450 SE.
Αφορούν στο σύστημα tail που και αυτό είναι μεταλλικό όλο.
Η κίνηση στα tail blades μεταδίδεται με ιμάντα, όπως ακριβώς και στο T-REX 450.
Το συγκεκριμένο μοντέλο χρησιμοποιεί 45 ρουλεμάν και το βάρος του αγγίζει τα 680 γραμμάρια
Θεωρώ ότι αξίζει να το αποκτήσει κανείς, τόσο για τη ποιότητα των υλικών του, όσο ασφαλώς και για την τιμή του.
Περισσότερα θα μας πει ο mickynoise όταν ξεκινήσει το δέσιμό του και την επίσημη παρουσίασή του.
Μερικές ακόμη φωτογραφίες του NEM 450 SE.
Αφορούν στο σύστημα tail που και αυτό είναι μεταλλικό όλο.
Η κίνηση στα tail blades μεταδίδεται με ιμάντα, όπως ακριβώς και στο T-REX 450.
Το συγκεκριμένο μοντέλο χρησιμοποιεί 45 ρουλεμάν και το βάρος του αγγίζει τα 680 γραμμάρια
Θεωρώ ότι αξίζει να το αποκτήσει κανείς, τόσο για τη ποιότητα των υλικών του, όσο ασφαλώς και για την τιμή του.
Περισσότερα θα μας πει ο mickynoise όταν ξεκινήσει το δέσιμό του και την επίσημη παρουσίασή του.
- Συνημμένα
-
- SE6.jpg (66.59 KiB) Προβλήθηκε 136 φορές
-
- SE5.jpg (77.48 KiB) Προβλήθηκε 136 φορές
-
Απ: Το έπαθλο του Δεύτερου διαγωνισμού του PETAME!
^hola^ μπορουν να δηλωσουν σημετοχη οσοι εχουν 15 μυνηματα η μπορουν να τα σημπληρωσουν μεχρι το τελος?
-
Απ: Το έπαθλο του Δεύτερου διαγωνισμού του PETAME!
Ευγένιε, υπάρχει ελαστικότητα.
Εάν θες μπορείς να συμμετάσχεις απο τώρα, αρκεί ως την ημερομηνία λήξης του Διαγωνισμού, να έχεις συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό μηνυμάτων, που είναι τα 15 και που αναφέρονται εδώ
, μαζί με τους υπόλοιπους όρους.
Η ορθότητα των απαντήσεων καθώς και οι όροι που αφορούν τους συμμετέχοντες, θα ελεγχθούν λίγη ώρα πριν τη λήξη.
Καλή επιτυχία!!!
Εάν θες μπορείς να συμμετάσχεις απο τώρα, αρκεί ως την ημερομηνία λήξης του Διαγωνισμού, να έχεις συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό μηνυμάτων, που είναι τα 15 και που αναφέρονται εδώ
, μαζί με τους υπόλοιπους όρους.
Η ορθότητα των απαντήσεων καθώς και οι όροι που αφορούν τους συμμετέχοντες, θα ελεγχθούν λίγη ώρα πριν τη λήξη.
Καλή επιτυχία!!!