Γεια σε όλους! Πρόσφατα αποφάσισα να ξανα ασχοληθώ με το χόμπυ. Έχω ένα αεροπλάνο wingtiger το οποίο τελευταία φορα το απογείωσα το 2012 στο ΣΕΦ και μετά από μια πτώση το παράτησα. Το έφτιαξα πριν λίγες μέρες και τώρα είμαι στο ψάξιμο χώρου για να το πετάξω και πάλι.
Τι μου προτείνετε??
Καλησπέρα!
Απάντηση: Καλησπέρα!
Ορίστε και μερικές φωτογραφίες
Που μένεις?
1. Ανάβυσσο (αλάνα 38-56χλμ)
2. Ερμή (Μαραθώνας συνδρομή 46χλμ)
3. Ντούνη (Μέγαρα συνδρομή 51-67χλμ)
4. Δερβενοχώρια (συνδρομή 62χλμ)
5. Μπούρμπουλα (Αλίαρτος συνδρομή 124χλμ)
6. Κάστρο (συνδρομή 157χλμ)
οι αποστάσεις είναι στο περίπου
Mogolos έγραψε: ↑1. Ανάβυσσο (αλάνα 38-56χλμ)
Ευχαριστώ για την ενημέρωση αγαπητέ.
-
καλώς ήρθες στο petame +(*)
Το μοντελάκι σου θέλει δουλίτσα για να πετάξει σωστά.
Η σωστή γωνία του κινητήρα και ένα καλό ζύγισμα μπορούν να μεταμορφώσουν το ήδη ταλαιπωρημένο μοντέλο σου
Το σημαντικότερο όμως είναι να βρεις τα κατάλληλα άτομα για να συνδράμουν στο στήσιμο του μοντέλου μα και στις πρώτες πτήσεις.
Ο φίλος μας ο Γιάννης σου έδωσε μία λίστα με χώρους πτήσης που μπορείς να βρεις πρόθυμα άτομα για την νέα αερομοντελιστική προσπάθεια.
Για εμένα καλύτερα να κάνεις την νέα αρχή σου σε οργανωμένους χώρους
Δεν είμαι εναντίον της αλάνας ....το αντίθετο μάλιστα ............αλλά με την νέα νομοθεσία δεν είναι να ρισκάρεις ειδικά σαν αρχάριος.
Σου προτείνω επίσκεψη στο μοντελοδρόμιο Ερμή στον Μαραθώνα Οι πρώτες πτήσεις είναι δωρεάν και η βοήθεια αμέριστη Αν μάλιστα σου κάνει η παρέα και ο χώρος νομίζω οτι έχει την οικονομικότερη συνδρομή από τα άλλα μοντελοδρόμια κοντά στην Αθήνα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα υπόλοιπα μοντελοδρόμια υστερούν σε παροχές η πρόθυμη παρέα.
link για τον Ερμή http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=9217
Πολλές σελίδες με δραστηριότητα απο τα πρώτα βήματα το 2012 ως σήμερα όρεξη να έχεις να διαβάζεις
Μία αξιόλογη προσπάθεια απο ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο το οποίο εν μέσω κρίσης έβαλε πλάτη για να πετάμε με ασφάλεια και με καλή παρέα
Καλές πτήσεις να έχεις
Το μοντελάκι σου θέλει δουλίτσα για να πετάξει σωστά.
Η σωστή γωνία του κινητήρα και ένα καλό ζύγισμα μπορούν να μεταμορφώσουν το ήδη ταλαιπωρημένο μοντέλο σου
Το σημαντικότερο όμως είναι να βρεις τα κατάλληλα άτομα για να συνδράμουν στο στήσιμο του μοντέλου μα και στις πρώτες πτήσεις.
Ο φίλος μας ο Γιάννης σου έδωσε μία λίστα με χώρους πτήσης που μπορείς να βρεις πρόθυμα άτομα για την νέα αερομοντελιστική προσπάθεια.
Για εμένα καλύτερα να κάνεις την νέα αρχή σου σε οργανωμένους χώρους
Δεν είμαι εναντίον της αλάνας ....το αντίθετο μάλιστα ............αλλά με την νέα νομοθεσία δεν είναι να ρισκάρεις ειδικά σαν αρχάριος.
Σου προτείνω επίσκεψη στο μοντελοδρόμιο Ερμή στον Μαραθώνα Οι πρώτες πτήσεις είναι δωρεάν και η βοήθεια αμέριστη Αν μάλιστα σου κάνει η παρέα και ο χώρος νομίζω οτι έχει την οικονομικότερη συνδρομή από τα άλλα μοντελοδρόμια κοντά στην Αθήνα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα υπόλοιπα μοντελοδρόμια υστερούν σε παροχές η πρόθυμη παρέα.
link για τον Ερμή http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=9217
Πολλές σελίδες με δραστηριότητα απο τα πρώτα βήματα το 2012 ως σήμερα όρεξη να έχεις να διαβάζεις
Μία αξιόλογη προσπάθεια απο ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο το οποίο εν μέσω κρίσης έβαλε πλάτη για να πετάμε με ασφάλεια και με καλή παρέα
Καλές πτήσεις να έχεις