STATIC THRUST METER!

Απάντηση
fazerdreamer

STATIC THRUST METER!

Δημοσίευση από fazerdreamer »

Αγαπητοι φιλοι συνμοντελλιστες-αεροποροι παιδευομενος στον κοσμο των ηλεκτρικων αεροπλανων και οχι μονο,αναζητωντας καιρο στο διαδικτυο γνωσεις,αποψεις,βρηκα ενα''εργαλειο''μετρησης στατικης ωσης και αν οντως κανει αυτα που δηλωνει τοτε ειναι ενα ακομη αποκτημα στην συλλογη και αποκομιδη του ηλεκτρικου αεροπορικου κυκλου μου..σκεφτομαι να το παραγγειλω αμμεσα!δειτε κατασκευαστη http://www.tahmazo.com/products/catalogue/10/137
επισεις βρηκα και ηδη πειραματιζομαι στο εργαστηρι μου με καποιες ερασιτεχνικες ιδιοκατασκευες που πρεπει να λειτουργουν καλα!μολις εχω πρωτα εγκυρα αποτελεσματα τα μοιραζομαι μαζι σας!τι λετε?ακουω γνωμες,προτασεις,συμβουλες! :)>)>)
Konstantinos

Απ: STATIC THRUST METER!

Δημοσίευση από Konstantinos »

Καλησπερα παιδια!

Φιλε fazedreamer γνωριζεις πως λειτουργει?Εμενα μου φαινεται πως εχει ας πουμε τα "χαρακτηριστικα μιας ζυγαριας"! :-\Φυσικα ειναι μια εντελως προσωπικη αποψη.

Εμενα παντως για κατι τετοιο μου κανει ??? Δηλαδη λειτουργει παρομοια με μια ζυγαρια! ::)

Λογικα θα το εχεις ψαξει καλυτερα και θα γνωριζεις πως ακριβως λειτουργει. ;;)

Διαφωτισε μας!
Defender

Απ: STATIC THRUST METER!

Δημοσίευση από Defender »

Ναι αμιγκο... Ριξε καμια πληροφορια παραπανω... Απο οτι ειδα παιρνει μονο μπαταριες ή εχει και κανενα power supply παραλληλα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά ηλεκτρονικά - Ιδιοκατασκευές - Σκέψεις”