FOKKER DRI TRIPLANE

Απάντηση
george_karasoulas

FOKKER DRI TRIPLANE

Δημοσίευση από george_karasoulas »

Ένα απίστευτο αερομοντέλλο σε εκπληκτική πτήση!

https://www.youtube.com/watch?v=oHa8lhYUtZw&t=248s

Απορώ που βρήκε τη μηχανή 800 cc. Μάλλον από καμιά μοτοσυκλέττα πρέπει να είναι.
george_karasoulas

Απάντηση: FOKKER DRI TRIPLANE

Τώρα μόλις βρήκα ότι η Valach Motors, Τσεχία, κατασκευάζει 8-κύλινδρη αστεροειδή μηχανή, κυβισμού 800 cc! Κοστίζει "μόνο" 8.355 Ευρώ!

https://toni-clark-shop.com/Valach-Motors-VM-R7-800-radial-engine

Αυτό το μοντέλλο εκτιμώ ότι θα κόστισε πάνω από 20.000 Ευρώ. Και πάλι όμως μου δημιουργήθηκε η απορία, ότι ακόμα και αν κάποιος έχει να διαθέσει αυτά τα χρήματα (πιο εύκολο σίγουρα στη Γερμανία), πως μπορεί να μεταφέρει αυτό το μοντέλλο στο μοντελοδρόμιο;

Τα φτερά σίγουρα θα γίνονται 2 κομμάτια, αλλά η άτρακτος; Ούτε και χωράει σε μπαγκαζιέρα, χρειάζεται ένα μικρό φορτηγό!
GeorgeC

Δημοσίευση από GeorgeC »

Οποιος εχει τη δυνατοτητα να χρηματοδοτησει τετοιο μοντελο, εχει ήδη τα μεσα να το μεταφερει...
vasilisp

Δημοσίευση από vasilisp »

Πολύ ωραίο μοντέλο.
Φανταστική πτήση.
Στη Γερμανία που είχα την τύχη να δω τέτοιου μεγέθους μοντέλα, οι ιδιοκτήτες διαθέτουν ειδικά διαμορφωμένα τρέιλερ για να τα μεταφέρουν. Μιλάμε για οργάνωση.

Η σαγιονάρα παρεμπιπτόντως MITSUKO ? Άλλη μια Γερμανική συνήθεια (η σαγιονάρα).
george_karasoulas

Και εμένα μου έκανε εντύπωση η σαγιονάρα! Σίγουρα δεν ταίριαζε με το μοντέλλο και την πτήση!

Ένα τέτοιο μοντέλλο, εκτός από τεράστιο τρέϊλερ, θα πρέπει να έχει και ειδικό υπόστεγο στο σπίτι. Ασφαλώς ο κάτοχος του πρέπει να είναι εύπορος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Video - Φωτογραφίες & Ευτράπελα”