Ποια βαφη να διαλεξω?
Ποια βαφη να διαλεξω?
Εχω ενα αφρολεξενιο αεροπλανακι και θελω να του βαψω λιγο το πατο για να το βλεπω καλλιτερα. ::) Δε ξερω ομως τι βαφη να παρω για να μη ξεβαψει γρηγορα και για να μη μου το χαλασει.
Ξερει κανενας απο σας?
Ευχαριστω (2f)
Ξερει κανενας απο σας?
Ευχαριστω (2f)
Απ: Ποια βαφη να διαλεξω?
Καλησπερα
Απο ενα οποιοδηποτε καταστημα μοντελισμου Θα παρεις βαφη σε σπρει για Depron, υπαρχουν αρκετα χρωματα και ειναι απολυτα ασφαλες για το μοντελο σου.
Απο ενα οποιοδηποτε καταστημα μοντελισμου Θα παρεις βαφη σε σπρει για Depron, υπαρχουν αρκετα χρωματα και ειναι απολυτα ασφαλες για το μοντελο σου.
Σε υχαριστω πολυ φιλε μου. Εισαι πολυ γρηγορος! :>)
Και ποσο καιρο κραταει το χρωμα?Θα πρεπει να το ξαναβαψω?
Και ποσο καιρο κραταει το χρωμα?Θα πρεπει να το ξαναβαψω?
Θα το περασεις δυο χερια και μεχρι να το ''σπασεις'' θα κρατησει !!!!! Συγνωμη για το χιουμορ αλλα οποιος πεταει σπαει και ολοι ειμαστε παθοντες.
Εγω θα σπασω τοσο γρηγορα που μαλον δε θα χρειαστει το δευτερο χερι! ^-^
Να σαι καλα φιλε μου!
Να σαι καλα φιλε μου!
Το Depron είναι απο μόνο του ευαίσθητο σαν υλικό. Η βαφή θα κρατήσει γιατί δεν έρχεται σε επαφή με χημικά όπως στα θερμικά οι μεθανόλες οινόπνευμα, ή βενζίνες.....
Γι αυτό και ο ankon σε παράθεσε με χιούμορ όσων αφορά την αντοχή του βαψίματος...Είναι σίγουρα ανθεκτικότερο στο χρόνο απο το ίδιο το μοντέλο... @P@ (φαντάσου οτι όλες τις ζημιές στα depron που έχω τις κάνω στις μεταφορές..λόγω ευπάθειας του υλικού στα χτυπήματα)... ???
Γι αυτό και ο ankon σε παράθεσε με χιούμορ όσων αφορά την αντοχή του βαψίματος...Είναι σίγουρα ανθεκτικότερο στο χρόνο απο το ίδιο το μοντέλο... @P@ (φαντάσου οτι όλες τις ζημιές στα depron που έχω τις κάνω στις μεταφορές..λόγω ευπάθειας του υλικού στα χτυπήματα)... ???
Να σαι καλα και αν εισαι προσεκτικος δεν θα παθεις τιποτα !Μονο πετα με καποιον που ξερει η αν εχεις Simulator Θα σε βοηθησει πολυ.
Ευχαριστω τον Τρυφωνα που δικαιολογει το χιουμορ μου!!!
Ευχαριστω τον Τρυφωνα που δικαιολογει το χιουμορ μου!!!
To χιουμορ δεν χρειαζετε δικαιολογιες. :>)
Σας ευχαριστω και τους 2
Σας ευχαριστω και τους 2