Αερολέσχη Δερβενοχωρίων (ALDEX)

Απάντηση
KM

Αερολέσχη Δερβενοχωρίων (ALDEX)

Δημοσίευση από KM »

Εδώ μπορείτε να δείτε 2 πολύ ωραία βίντεο από το μοντελοδρόμιο στα Δερβενοχώρια. Η λήψη έγινε από το ηλεκτρικό RAINBOW και η κάμερα που χρησιμοποιήθηκε είναι της Oregon Scientific σε ανάλυση 640Χ480.
Σκέφτηκα να τα ανεβάσω για να έχετε καλύτερη άποψη για το χώρο που πετάμε όπως επίσης και για το τοπίο που απολαμβάνουμε.

Defender

Απ: ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ (ALDEX)

Δημοσίευση από Defender »

Πωωωω... πολυ ομορφα ειστε εκει...
ankon

Δημοσίευση από ankon »

Φίλε μου Κώστα καλώς όρισες στο petame. Ωραία τα βίντεο!!!!! αν και τα έχω δεί επάνω στο μοντελοδρόμιο. Έχω και εγώ τραβήξει μια πτήση με το YAK 54 σου, να δώ πότε θα καταφέρω να στην μοντάρω και να στην φέρω. Αντε θα τα λέμε και απο εδώ.
ankon

Δημοσίευση από ankon »

ʼντε ρε defender, να πάμε κανένα σαβατοκύριακο και εκεί να δείς και άλλα μοντελοδρόμια.
Γιάννης Ζαφείρης

Δημοσίευση από Γιάννης Ζαφείρης »

Πανέμορφα! Και δεν είναι όμορφα μόνο ο χώρος, ...αλλά και η διαδρομή έως το χώρο.
Νομίζεις οτι βρίσκεσαι πολύ μακριά από την Αθήνα. Ξεχνιέσαι.
Ο καλός φίλος Ankon (ʼγγελος) μας ξενάγησε την καθαρή Δευτέρα στα μέρη σας και ήταν καταπληκτικά. Θυμάμαι, ακόμη και οι χαρταετοί που στην αρχή μας δυσκολεύαν, στο τέλος έβαλαν και εκείνοι τη "σφραγίδα" τους.

Κώστα περιμένουμε με ενδιαφέρον και άλλο υλικό.

Υ.Γ. το μοναδικό μειονέκτημα οι συχνοί πλαϊνοί αέρηδες στο διάδρομο, αν και εσείς από ότι είδα είστε πλήρως εξοικειωμένοι
Defender

Ναι ναι... Δερβενοχωρια κι Ακραιφνιο ειναι τα δυο που θελω παρα πολυ να επισκεπτω αλλα το τρεναρω μεχρι να αποκτησω κανενα "σοβαρο" α/π ωστε να μπορεσω να χαρω και τα δυο στο μεγιστο (ή τουλαχιστον το τοπιο ^-^ )
kgiova

Δημοσίευση από kgiova »

πραγματικα πολυ ομορφο μερος για να πεταει κανεις.
ελπιζω να σας βρω την Κυριακη αλλιως την επομενη .
Κώστας
Pit995

Δημοσίευση από Pit995 »

Ωραίος ο ALDEX και το Δερβενοχώρι... ^-^
Αυτό που μου έκανε εντύπωση στα video που είδα ειναι η απλάδα του χώρου εκεί πέρα!
Παντού πράσινο, ή αν όχι πράσινο τέλος πάντων επίπεδα χωράφια με μαλακό χώμα να σε παρακαλάνε, ʼν σβήσεις να προσγειώσεις....Η καλήτερη φάση!!!! ^-^
Το μοναδικό ''παράπονο''που έχω απο τον χώρο πτήσης στην Χίο ειναι ότι ειναι φτιαγμένος πάνω σε ένα πετρόδες βουνό....Μπορεί να έχει πολλά μέτρα διάδρομο κ.τ.λ. άλλά έτσι και σου σβήσει και δεν προλάβεις να το φέρεις μέσα....Χέστ@ :-bb ....βράστα....
Μπράβο για άλλη μια φορά στην αερολέσχη ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ!!!!! @P@
Konstantinos

Δημοσίευση από Konstantinos »

Οντως το μερος ειναι φανταστικο!!
Τυχαινει μαλιστα να ειμαι απο 'κει να τα μερη ,απο το χωριο Πρασινο (το λεει και το ονομα του ;D ποσο φανταστικο ειναι).

Θα ηθελα πολυ να παω να πεταξω μια μερα εκει (στο μοντελοδρομιο)!Οσες φορες εχω περασει, παντα βλεπω κοσμο να πεταει!Ειναι απο τις πρωτες μου επιλογες για το καλοκαιρι!

Παιδια να κανονισουμε το καλοκαιρακι να παμεεε!!!Μετα την πτηση εχει παϊδάκια ??? ^-^!!!!Και οπως πρεπει να γνωριζεται, εκει, εχουν τρομερα παϊδάκια (Πυλη,Στεφάνη)!!!! :>) :>) :>) :>)

Plane

Δημοσίευση από Plane »

Ποοο υπεροχα ειστε εκει!Παραδεισος σκετος! ^-^
sfyris

Δημοσίευση από sfyris »

έγραψε: Παιδια να κανονισουμε το καλοκαιρακι να παμεεε!!!Μετα την πτηση εχει παϊδάκια ??? ^-^!!!!Και οπως πρεπει να γνωριζεται, εκει, εχουν τρομερα παϊδάκια (Πυλη,Στεφάνη)!!
Να μην καραδοκούσαν τα απανταχού παρόντα μοχθηρά και πονηρά στρουμφάκια θα ήταν ακόμα τελειώτερα.
KM

Δημοσίευση από KM »

Καλημέρα σε όλους και ειδικά στο φίλο ʼγγελο που γνωρίζω προσωπικά.
Επειδή, αν θυμάμαι καλά, έχει γίνει αναφορά στη μεγαλύτερη συνάντηση jet στην Ελλάδα, ανεβάζω 2 βίντεο από εκείνες τις μέρες για να δείτε τι είχε γίνει. Αν θυμάμαι καλά ήταν το 2002 και ελπίζω να σας αρέσουν....

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει και άλλο υλικό από τα Δερβενοχώρια!

Defender

Μια ερωτηση αμιγκος... Πως μπορει καποιος να ερθει στον χωρο... Ποια ακριβως ειναι η διαδρομη?
nitro 35%

Δημοσίευση από nitro 35% »

Την ιδια απορια εχω και εγω.
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

...,καλησπερα, μαλον καλημερα Γιωργη, επειδη εισαι 'καλο παιδι'θααα σου πω, χι, χι, χι !

Aεραθλητική Λέσχη Δερβενοχωρίων στα Δερβενοχώρια,
Από την Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου, μόλις φτάσετε στην TOYOTA στρίβετε δεξιά και ακολουθείτε το δρόμο προς ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΑ. Περνάτε το Νοσοκομείο του Θριάσιου Πεδίου και συνεχίζετε πάντα προς Δερβενοχώρια. Μόλις περάσετε το χωριό Στεφάνη, και μετά περίπου από 1 χιλιόμετρο θα βρείτε μια μεγάλη διασταύρωση, εκεί κάνετε δεξιά (άσφαλτος). Μετά από μισό χιλιόμετρο περίπου θα βρείτε ένα χωματόδρομο στο δεξί σας χέρι. Μπαίνετε στον χωματόδρομο και φθάσατε (το μοντελοδρόμιο φαίνεται ήδη).

τηλ. 210 - 80.26.798
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πεδία Πτήσεων - Μοντελοδρόμια/flight fields”