Δε μπορεί, θα έχει όνομα

Απάντηση
mrkaza

Δε μπορεί, θα έχει όνομα

Δημοσίευση από mrkaza »

Kαταναλωνοντας ωρες στον εξομοιωτη, κανω απλα οτι μου κατεβει στο κεφαλι προσπαθοντας να μην το σπασω μεν αλλα χωρις το φοβο, ψαχνωντας να βρω τι και πως μου αρεσει να πεταω .

Ετσι μου βγηκε καταλαθος κατι που θα ηθελα να ξερω αν εχει ονομα. Μου αρεσει :D .

Ειμαι λοιπον σε πορεια με full pitch και τη μυτη κατω, μαζεβοντας χιλιομετρα για loop. Καπου στη μεση της διαδρομης, δινω full up elevator και μερικα κλασματα μετα οτι αρνητικες μοιρες εχω χωρις να αφησω το elevator. Οταν ειμαι inverted 0-5 μοιρες μεχρι τη στιγμη οπου ειμαι ακριβως εκει που ξεκινησα nose down δλδ και δινω full pitch και συνεχιζω πορεια :) .

Οταν το κανω ετσι βγαινει flip χωρις να χασω ταχυτητα και προσοπικα νιωθω λες και εκανα δεν ξερω τι :D

Εχει ονομα ή ειναι ενα ανακατεμα στα stick ???
Γιάννης Ζαφείρης

Απάντηση: Δεν μπορει θα εχει ονομα

Δημοσίευση από Γιάννης Ζαφείρης »

Aνακάτεψες και εμάς, μαζί με τα stick
Μήπως με ενα video θα βοηθούσες κάποιους περισσότερο;

Προσωπικά πάντως ...χορηγήθηκα δραμαμίνες :p
heli-division

Απάντηση: Δε μπορεί, θα έχει όνομα

Δημοσίευση από heli-division »

εμένα φιλε πάνω μου ακούγεται σαν gia γρήγορη loopa δεν καταλαβαίνω κάτι άλλο όπως το λες τράβα ένα video όπως λέει ο Γιάννης να δούμε
mrkaza

Δημοσίευση από mrkaza »

Είναι flip άλλα έτσι όπως γίνεται δεν κόβει το ελικόπτερο και αν το πετύχω σωστά δεν αλαζει υψος :D

Με το fraps ανοιχτό δεν με βλέπω να το πετυχαίνω καθώς κόβει αρκετά το sim :( .
nitro 35%

Δημοσίευση από nitro 35% »

mrkaza έγραψε: Kαταναλωνοντας ωρες στον εξομοιωτη, κανω απλα οτι μου κατεβει στο κεφαλι προσπαθοντας να μην το σπασω μεν αλλα χωρις το φοβο, ψαχνωντας να βρω τι και πως μου αρεσει να πεταω .

Ετσι μου βγηκε καταλαθος κατι που θα ηθελα να ξερω αν εχει ονομα. Μου αρεσει :D .

Ειμαι λοιπον σε πορεια με full pitch και τη μυτη κατω, μαζεβοντας χιλιομετρα για loop. Καπου στη μεση της διαδρομης, δινω full up elevator και μερικα κλασματα μετα οτι αρνητικες μοιρες εχω χωρις να αφησω το elevator. Οταν ειμαι inverted 0-5 μοιρες μεχρι τη στιγμη οπου ειμαι ακριβως εκει που ξεκινησα nose down δλδ και δινω full pitch και συνεχιζω πορεια :) .

Οταν το κανω ετσι βγαινει flip χωρις να χασω ταχυτητα και προσοπικα νιωθω λες και εκανα δεν ξερω τι :D

Εχει ονομα ή ειναι ενα ανακατεμα στα stick ???

η φιγουρα προυποθετει να φορατε ξυλινα blades'!'!''!'!'
mrkaza

Δημοσίευση από mrkaza »

Ίσως να βοηθήσει έφτιαξα κάτι στα γρήγορα

οχι με ξυλινα :P εχω πορωθει τοσο που θα το δοκιμασω στο real και θα το κλαιω το ξερω :D

Στο τελος της μανουbρας που το t-rex ειναι ivreted εχω αρνhτικα και αρχιζω να ανεβαζω μεχρι τiς 0 και μετα 5 περιπου (εβαλα πατερα να βλεπει μοιρες στο phoenix :D )

Στο περιπου γιατi κοβει πολυ :( http://www.youtube.com/watch?v=sj6qfR1IG_o
Συνημμένα
manuvre.jpg
manuvre.jpg (38.98 KiB) Προβλήθηκε 112 φορές
Γιάννης Ζαφείρης

Δε μπορεί, θα έχει όνομα

Δημοσίευση από Γιάννης Ζαφείρης »

Παναγιώτη, η ασκησούλα που πραγματοποιείς, δεν είναι τίποτα παραπάνω ...από ένα απλό flip εν κινήσει!
Δε νομίζω ότι ονομάζεται καπως διαφορετικά. Αν ναι, διορθώστε με.
Δεν είναι δύσκολη να πραγματοποιηθεί. Αν θυμάσαι, με αυτή είχα ξεκινήσει στο raptor παλαιότερα.
Βεβαιώσου για τις αρνητικές που έχεις στο t-rex, ανέβα ψηλά, βρες τον αέρα κόντρα (και όχι ούρια) για ευκολία και για να μη σου φύγει γρήγορα στην έξοδό του, μετά πάρε μια σχετική φόρα, μια γερή ανάσα ...και προχώρα!

Καλή τύχη.
mrkaza

Δημοσίευση από mrkaza »

Πράγματι η μοναδική διάφορα σε σχέση με ένα flip είναι ότι δεν σταματά το ελικόπτερο όπως σε ένα flip αλλά συνεχίζει την πορεία του διατηρώντας την ταχύτητα του αλλα και την πορεια του - υψος του.

Είχα την εντύπωση οτι flip λέγεται μόνο όταν το ελικόπτερο είναι σταματημένο ::)
kmiglis

Δημοσίευση από kmiglis »

ειναι μια απο τις μανουβρες f3c και την εχω δει αρκετες φορες πολυ ωραια ειναι αλλα δεν θυμαμαι την ακριβη ονομασια.
Απάντηση

Επιστροφή στο “3D Ελικόπτερα”