Σύντομα θα επιδιώξουμε να έρθουμε σε επαφή με τον Απόστολο Ουλκέρογλου, που η πολύχρονη παρουσία του στον χώρο του αερομοντελισμού έχει να επιδείξει πολλά.
Προς το παρών δείτε την φανταστική, και ενημερωτική ιστοσελίδα του, με πολλά τεχνικά θέματα και άλλα !!!
http://www.oulkeroglou.gr/aeromodelismos/
Ιστοσελίδα Ουλκέρογλου
Απάντηση: Απ. Ουλκέρογλου
Πολύ ενδιαφέρον!!!
Για να τον γνωρίσουμε....
Γιώργος
Για να τον γνωρίσουμε....
Γιώργος
Απάντηση: Απ. Ουλκέρογλου
Και η σελίδα του φανταστική :/)-
-
Απάντηση: Ιστοσελίδα Ουλκέρογλου
Σιγοδιαβαζοντας ευλαβικα τον μοναδικα καλαισθητο τουτο ιστοχωρο,κοντοσταθηκα εδω http://www.oulkeroglou.gr/aeromodelismos/rctype02.htm
εκει η καρδια μου χτυπησε εντονοτερα,τα ματια ανοιξαν διαπλατα και ανυψωθηκα στην''τεχνη της ανεμοποριας''....ας παρουμε παραδειγμα τετοιους ανθρωπους,ας κανουμε περα τις μικροτητες μας κι ας βαλουμε τα δυνατα μας ολοι μαζι να φτιαξουμε μια σωστη,πιο υγιη αεραθλητικη Ελλαδα!
Πολλα ευγε,συναμα μια ευχη μην εκλειψει ποτε η προσπαθεια του Αποστολου Ουλκερογλου.!
5αστερια με ολη μου την καρδια!
εκει η καρδια μου χτυπησε εντονοτερα,τα ματια ανοιξαν διαπλατα και ανυψωθηκα στην''τεχνη της ανεμοποριας''....ας παρουμε παραδειγμα τετοιους ανθρωπους,ας κανουμε περα τις μικροτητες μας κι ας βαλουμε τα δυνατα μας ολοι μαζι να φτιαξουμε μια σωστη,πιο υγιη αεραθλητικη Ελλαδα!
Πολλα ευγε,συναμα μια ευχη μην εκλειψει ποτε η προσπαθεια του Αποστολου Ουλκερογλου.!
5αστερια με ολη μου την καρδια!
Απάντηση: Ιστοσελίδα Ουλκέρογλου
Η δική μου καρδιά με συμβουλεύει να βαθμολογήσω με 10 αστέρια την προσπάθεια του Κυρίου Ουλκέρογλου . Ή , τέλος πάντων , με όσα περισσότερα αστέρια υπάρχουν ... :)
Τα Θερμά μου Συγχαρητήρια . Χάρην σε εσάς ελπίζουμε και αναπνέουμε εμείς οι νεότεροι .
Απόστολος
Τα Θερμά μου Συγχαρητήρια . Χάρην σε εσάς ελπίζουμε και αναπνέουμε εμείς οι νεότεροι .
Απόστολος
-
Ιστοσελίδα Ουλκέρογλου
Μια πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια, που αξίζει πέραν των συγχαρητηρίων και την προβολή της.
Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, δεν αποτελεί νέο εγχείρημα, αλλά μετράει αρκετό χρόνο αξιόλογης παρουσίας.
Καλή δύναμη.
Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, δεν αποτελεί νέο εγχείρημα, αλλά μετράει αρκετό χρόνο αξιόλογης παρουσίας.
Καλή δύναμη.