Pull-Pull
Pull-Pull
Γεια χαρά σε όλους
Φτιάχνω ένα σύστημα pull-pull και δεν έχω εκείνα τα χάλκινα σωληνάκια που χρειάζονται για να ασφαλίσει το δέσιμο του συρματόσχοινου στο ακρόντιζο.
Σκέφτηκα να βάλω μικρές κλέμες... Σας φαίνεται καλή ιδέα; Υπάρχει άλλος τρόπος να κάνω δουλειά με όσο γίνεται μεγαλύτερη αντοχή και ασφάλεια;
Ευχαριστώ
Γιάννης
Φτιάχνω ένα σύστημα pull-pull και δεν έχω εκείνα τα χάλκινα σωληνάκια που χρειάζονται για να ασφαλίσει το δέσιμο του συρματόσχοινου στο ακρόντιζο.
Σκέφτηκα να βάλω μικρές κλέμες... Σας φαίνεται καλή ιδέα; Υπάρχει άλλος τρόπος να κάνω δουλειά με όσο γίνεται μεγαλύτερη αντοχή και ασφάλεια;
Ευχαριστώ
Γιάννης
Απάντηση: Pull-Pull
Γιατι δεν πας σε ενα μαγαζι με ειδη ψαρεματος να παρεις ενα κουτι απο το να βαζεις κλεμες ??yankos έγραψε: ↑Γεια χαρά σε όλους
Ευχαριστώ
Γιάννης
Φιλικα
Γιαννης
Καλησπέρα Γιάννη,
Άν δέν βιάζεσαι να το τελειώσεις έχω να σου δώσω σωληνάκια.
Μήν βάλεις κλέμα.
Επίσης πές μου τι διάμμετρο έχει το σύρμα.
Άν δέν βιάζεσαι να το τελειώσεις έχω να σου δώσω σωληνάκια.
Μήν βάλεις κλέμα.
Επίσης πές μου τι διάμμετρο έχει το σύρμα.
Γιατι δεν πας σε ενα μαγαζι με ειδη ψαρεματος να παρεις ενα κουτι απο το να βαζεις κλεμες ??yankos έγραψε: ↑Γεια χαρά σε όλους
Ευχαριστώ
Γιάννης
Φιλικα
Γιαννης
- Συνημμένα
-
- nylon-coated-wire.jpg (17.35 KiB) Προβλήθηκε 48 φορές
Φίλε Duke δεν ήξερα πως μπορώ να βρω σε είδη ψαρέματος. Θα κοιτάξω.
Δημήτρη, διάμετρο δεν ξέρω ακριβώς, μάλλον λιγότερο από χιλιοστό... Αν τελικά δεν βρω θα σου πω.
<:-)>>
Δημήτρη, διάμετρο δεν ξέρω ακριβώς, μάλλον λιγότερο από χιλιοστό... Αν τελικά δεν βρω θα σου πω.
<:-)>>
Γιάννη εγώ το έχω κάνει με Κλέμες και δούλεψε μια χαρά!!
Επίσης το αλουμίνιο σωληνάκι από ένα παλιό ντεπόζιτο μπορεί να σου κάνει δουλειά
Θάνος
Επίσης το αλουμίνιο σωληνάκι από ένα παλιό ντεπόζιτο μπορεί να σου κάνει δουλειά
Θάνος
Προφανώς και δουλεύει, αλλά είναι και το βάρος που σκεφτόμαστε!...
Γιώργος
Γιώργος
Τελικά βρήκα σωληνάκια σε είδη ψαρέματος.
Στη συσκευασία έχει και 10μέτρα σχοινάκι, όμοιο στην όψη με το συρματόσχοινο που έχω αλλά από νάιλον (στριφτό πάλι),
γράφει πως αντέχει 9 κιλά.
Υπάρχει περίπτωση να είναι καλύτερο από το μεταλλικό συρματόσχοινο;
Προορίζεται για rudder.
Στη συσκευασία έχει και 10μέτρα σχοινάκι, όμοιο στην όψη με το συρματόσχοινο που έχω αλλά από νάιλον (στριφτό πάλι),
Προορίζεται για rudder.
yankos έγραψε: ↑Τελικά βρήκα σωληνάκια σε είδη ψαρέματος.
Προορίζεται για rudder.
Πρεπει να βαλεις το μεταλλικο.
Δεν είναι νάιλον είναι μεταλικο με επικάλυψη νάιλον για να μην σκουριάζειyankos έγραψε: ↑Τελικά βρήκα σωληνάκια σε είδη ψαρέματος.
Προορίζεται για rudder.
Κανε ένα τεστ κόψε ένα κομμάτι και βάλε φωτιά με έναν αναπτήρα και θα δεις ότι θα καεί η επικάλυψη και θα μείνει το σύρμα
Φιλικα
Γιαννης
Οκ Duke ευχαριστώ !
Και μια και εισαι στο ψαραδικο ζητα του πετονια ψιλη με ινες κεβλαρ η ολοκληρη κεβλαρ αν ειναι πραγματι ψαρας και καθαρισες. Ουτε μεταλλικα ουτε πλαστικα και κραταει και καμια 25αρια κιλα...
καλα ψαρεματα.
καλα ψαρεματα.
Και με ρώτησε ο τύπος αν θέλω κέβλαρ, αλλά δεν ήξερα... (O)#
Γιάννη (Duke) όντως έχει μέσα συρματόσχοινο και απ' έξω νάιλον.
Τέλος πάντων το έφτιαξα με απλό αερομοντελιστικό συρματόσχοινο που είχα
και σωληνάκια ψαρέματος και ήμαστε οκ!
Γιάννη (Duke) όντως έχει μέσα συρματόσχοινο και απ' έξω νάιλον.
Τέλος πάντων το έφτιαξα με απλό αερομοντελιστικό συρματόσχοινο που είχα
και σωληνάκια ψαρέματος και ήμαστε οκ!