Kινητήρες ΜVVS
Kινητήρες ΜVVS
ΠΙΛΟΤΑΡΕΣ......
ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΠΟΨΗ- ΓΝΩΣΗ-ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ MVVS,ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤON
ΜVVΣ 80 ΙRS TWIN SPARK.......
ANAMENΩ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΑΣ..
ΤΕΟ ΤΗΕ ΓΡΕΕΚ
ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΠΟΨΗ- ΓΝΩΣΗ-ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ MVVS,ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤON
ΜVVΣ 80 ΙRS TWIN SPARK.......
ANAMENΩ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΑΣ..
ΤΕΟ ΤΗΕ ΓΡΕΕΚ
Απάντηση: KINHTHΡΕΣ ΜVVS
Φιλε Ντινο δεν τον γνωριζω το συγκεκριμενο τυπο του κινητηρα που λες,αλλα θα σου πω τη γνωμη μου για εναν MVVS .45 αρη που ειχα και το πουλησα μαζι με ενα αεροπλανο μου. Δεν ειναι πολυ γρηγοροι κινητηρες αλλα ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΑΥΡΟ ΣΚΥΛΙ . Τον ειχα λιωσει στο πεταγμα κατω απο ολες της συνθηκες , εχουν παρα πολυ καλα μεταλα και ειναι αντοχης. Στην αρχη μονο δυσκολευτικα στη ρυθμιση, αλλα ημουν και αρχαριος τοτε.Μετα κανενα προβλημα !!!!Εψαχνα περσυ αν θυμαμαι καλα να βρω ενα λιγο μεγαλυτερο , αλλα κανενας στην Ελλαδα δεν ειχε τη στιγμη που το ηθελα εγω !! ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ MVVS ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ.. (οχι οτι ειναι τα καλυτερα μοτερ που υπαρχουν, για να μην παρεξηγηθουμε κιολας αλλα ειναι μια καλη αγορα ) ;;)
ΑΛΕΚΟ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ - ΑΠΟΨΗΣ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ...
ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΓΑΖΑΡΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ,ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ,ΑΡΑ ΤΑΧΙΣΤΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ,ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ,,ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ..
Η ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ site:http://www.mvvs.cz
TEO THE GREEK
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ - ΑΠΟΨΗΣ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ...
ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΓΑΖΑΡΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ,ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ,ΑΡΑ ΤΑΧΙΣΤΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ,ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ,,ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ..
Η ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ site:http://www.mvvs.cz
TEO THE GREEK
Φιλε ΝΤΙΝΟ τη περασμενη εβδομαδα ειχα παει απο τον Παπαδοπουλο το Κωστα GREEK-WINGS στην Αθηνα και ειδα οτι ειχε κανα δυο MVVS.Απο κει τον ειχα παρει και εγω πριν 8 χρονια. Για καντου μια ερωτηση... τηλ...2108235405
ΑΛΕΚΟ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΝΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΟΥ.
ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΣ Ο Κ Υ Ρ Ι Ο Σ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΗΣ GREEK WINGS...
MΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ......
ΤΟΝ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.....
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΝΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΟΥ.
ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΣ Ο Κ Υ Ρ Ι Ο Σ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΗΣ GREEK WINGS...
MΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ......
ΤΟΝ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.....
Teo τι ζαχαρώνεις πάλι ? @P@
Βενζινοκινητήρα 80 κυβικών, και 2,5 κιλά βάρος (με την ηλεκτρονική) ?
Χώρια που ζητάς και την εργοστασιακή μετατροπή στην κεφαλή για 2 μπουζί ............
Που θα την βάλεις ορέ τούτη την μοτεράκλα !!!!!!
Βενζινοκινητήρα 80 κυβικών, και 2,5 κιλά βάρος (με την ηλεκτρονική) ?
Χώρια που ζητάς και την εργοστασιακή μετατροπή στην κεφαλή για 2 μπουζί ............
Που θα την βάλεις ορέ τούτη την μοτεράκλα !!!!!!
- Συνημμένα
-
- P1010012.jpg (22.24 KiB) Προβλήθηκε 38 φορές
Μήπως έχεις κρυφό στο γκαράζ κάτι τέτοιο ?
Αναγνώστες ρίξτε μια ματιά στην gallery
του site της MVVS, Τσέχικης κατασκευάστριας εταιρίας κινητήρων. Θα ενθουσιαστείτε !!!!
Αναγνώστες ρίξτε μια ματιά στην gallery
του site της MVVS, Τσέχικης κατασκευάστριας εταιρίας κινητήρων. Θα ενθουσιαστείτε !!!!
- Συνημμένα
-
- dilna stavba.jpg (88.54 KiB) Προβλήθηκε 38 φορές
-
- Dscf0005.jpg (97.4 KiB) Προβλήθηκε 38 φορές
ΜΑΣΤΟΡΑ
ΜΑΓΟΣ ΕΙΣΑΙ?
Η ΤΗΝ MVVS 80IRS TS H' THN ΓEΡMANIKH 3W 110 IB2 CS. OΠΩΣ
http://www.modeldesign.com.au/detailsengine.asp?id=9&cat=csengines
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΚΑΡΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΤΕΡΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΠΑΝΩ ΣΕ 140'' WINSPAN.....:D
TA LOIPA OTAN EINAI STON AERA
OΨΩΜΕΘΑ......
ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.....
ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΤΣΕΠΗ (ΦΟΡΤΩΜΕΝΗ)
TEO THE GREEK
ΜΑΓΟΣ ΕΙΣΑΙ?
Η ΤΗΝ MVVS 80IRS TS H' THN ΓEΡMANIKH 3W 110 IB2 CS. OΠΩΣ
http://www.modeldesign.com.au/detailsengine.asp?id=9&cat=csengines
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΚΑΡΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΤΕΡΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΠΑΝΩ ΣΕ 140'' WINSPAN.....:D
TA LOIPA OTAN EINAI STON AERA
OΨΩΜΕΘΑ......
ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.....
ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΤΣΕΠΗ (ΦΟΡΤΩΜΕΝΗ)
TEO THE GREEK