Seagull Harmon Rocket 46 Size

Απάντηση
Αντώνης Κριτζάς

Seagull Harmon Rocket 46 Size

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

To γνωρίζει κανείς η καλύτερα το έφτιαξε κάποιος, του έκανε πτήση,
κατα πόσο θα έκανε σαν δευτερο μετά το trainer:-?
ankon

Απάντηση: SEAGULL HARMON ROCKET 46 SIZE

Δημοσίευση από ankon »

Ειναι μια παραλλαγη του RV4 .Πεταει μια χαρα απο οτι ξερω και εχω δει. Θα ελεγα ομως να ξεφτιλισεις αυτο που πετας και μετα παρε αυτο που μου ελεγες ...το calmato το χαμηλοπτερυγο που συγχωρει πολλα.

Αγγελος
Αντώνης Κριτζάς

η αλήθεια ειναι οτι ξέρω πως το calmato sport ειναι το μοντέλο που πρέπει να πάω αλλα ειναι και αυτό το ατιμο το μάτι... λεω δηλ μήπως υπερπηδούσα σε ενα λιγο δυσκολότερο αλλα όμορφο και όχι το κουτι που πετάω τώρα. Είδα και τον Αντρέα που έκανε ''παπάδες'' με το calmato και μετα απλά το ξάπλωνε στο διάδρομο!!!!!
gxaid

Δημοσίευση από gxaid »

Φίλε σπέυδε βραδέως. Καλύτερα 10 πετυχημένες προσγειώσεις με το calmato παρά ένα "βαρύ" πονεμένο κάθισμα με τη κουκλάρα "ρουκέτα"!

Τη Ψυχολογία σου δε τη σκέφτεσαι???
Βρές ένα scale trainer για να μη σου γκρινιάζει και η Αισθητική:D
fazerdreamer

Δημοσίευση από fazerdreamer »

Καπεταν Αντωνη?(sosoka)fazerdreamer εδω.Τα παμε στα γρηγορα και στην Μαραθωνιτικη μαζωξη,το μοντελο που λες ειναι''κοκκωνα''αν λαβωθει..θα πονεσεις κι εσυ,καλυτερο με ενα πιο....ευτελες σκαφακι να μαθεις να παρουν και τα χερια και μετα να ευχαριστηθεις οτι κανει κεφι η καρδια σου.
Ελα να πεταξεις και το 2μισαμετρο το παιπερακι μου να δεις την συμπεριφορα του,μπες και δες κανενα βιντεο και πιστευω θα αναθεωρησεις.

Φιλικα Στεφανος.
Λυκουργος

Απάντηση: Seagull Harmon Rocket 46 Size

Δημοσίευση από Λυκουργος »

Θεωρώ ότι το CALMATO sports είναι ιδανικό για επόμενο βήμα,τώρα εάν έχεις την διάθεση να δοκιμάσεις τις ικανότητες σου σε κάτι λίγο πιο δύσκολο θα σου πρότεινα το P39
Συνημμένα
p39401_b.jpg
p39401_b.jpg (34.92 KiB) Προβλήθηκε 41 φορές
Αντώνης Κριτζάς

Σας ευχαριστώ κύριοι την πήρα την απόφαση βγαίνω για αναζήτηση calmato sport που από οτι είδα είναι και μεγαλύτερο, μακρύτερο και απο οτι μου λέτε καταληλότερο
καπου διάβασα απο τον Λυκούργο για το κίτρινο που ειναι οτι πρέπει και για στραβούς σαν εμένα!!!!
Μήπως το έχει εντοπίσει κανείς σκέτο μια και εχω 46αρι μοτερ
.........καλου κακού θα παρακαλέσω και τον Τρύφωνα για μία πτήση με το Ρ39 του
Λυκουργος

Δημοσίευση από Λυκουργος »

Αντωνη το 46 μοτέρ να το προσεχεις γιατί το μοντελάκι θα πηγαίνει σφεντόνα,στο λέω γιατί και εγώ με 46 το πετούσα@P@,σκέψου ότι ο Αντρέας την κυριακή το ρετρουσέ με 40 παλαιάς κοπής!@/-=}{{
Συνημμένα
DSC_6601-640.jpg
DSC_6601-640.jpg (61.83 KiB) Προβλήθηκε 41 φορές
Αντώνης Κριτζάς

μιλάω για το μοτέρ που πετάει το arising star
μήπως αν παίξω με προπέλα ......λεω εγω ο άσχετος
αλλα καλήτερα να τα πουμε οταν το βρω σκέτο και αρχίσω το στήσιμο για τι οτι βρίσκω το δινουν με μοτέρ
fazerdreamer

Δημοσίευση από fazerdreamer »

Αχ,βαχ τι να σου πω ρε φιλε Αντωνη...να το ηλεκτριζες να βρισκες την υγεια σου...να χορταινες,πτησεις...

Οτι και να παρεις οτι και να το καμεις,καλοπεταχτο να ναι.

Αντε κι αυτο παλιο κι αλλο καινουριο!;;)
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

Αντωνη την καλημερα μου

Μετα απο 20 και βαλε χρονια σε αυτο το θαυμασιο χομπυ, & λιγα λεω για το θαυμασιο ενοω, περνωντας απο διαφορες φασεις εκμαθησης & την εξελιξη των α/φ κατεληξα με αφορμη την εκπαιδευση-εκμαθηση φιλου σαν το πιο προσφατο τεκμηριο σου λεω το εξης, δυο ειναι τα τελεια 'οργανα' 1) Ενα μικρο ηλεκτρικο με δυνατο μοτερακι & 2) Ενα Fun Flight θερμικο 46-αρι.
Ο φιλος που γραφω πιο πανω με 5-6 ωρες sim πεταξε αμεσως πρωτη του πτηση, το Bossanova μου (του το εδωσα στον αερα με μιωμενες κινησεις), την τεταρτη φορα του εκανε απογειωση και μετα απο κανα δυο πτησεις ακομη εκανε και προσγειωση και ετσι ολοκληρωσε τον κυκλο εκμαθησης του σε λιγοτερο απο δεκα πτησεις !
Δεν χρειαζεται πλεον καποιος να ακολουθησει τον 'παλιο' τροπο και το περασμα απο υψηλοπτεριγο με διεδρο-υψιλοπτεριγο χωρις διεδρο-μεσοπτεριγο με διεδρο-μεσοπτεριγο χωρις διεδρο-χαμηλοπτεριγο με διεδρο-χαμηλοπτεριγο χωρις διεδρο κλπωστε να ειναι ετοιμος να κατασταλαξει στο μοντελο & στον τυπο α/φ που θα 'κολλησει'.
Το'δα & το'ζησαμε τα ματια μου τυνχανοντας μαζι με τον αδερφο του (GeorgC)να ειμαστε οι 'εκπαιδευτες του'. Tο ηλεκτρικο για να σου λυσει τα χερια σε οοοολων των ειδων τα κολπα και φιγουρες και το θερμικο για σπορπτησεις στην αρχη και αποπροσγειωσεις, δοκιμασετο και θα με θυμηθεις.

Φιλικα
Χρηστος Αραπης
Αντώνης Κριτζάς

για καινούργιο ψάχνω αλλα το έχουν με μοτέρ εγω το θέλω σκέτο μήπως το εχει πάρει το μάτι κανενός.Δεν το βρίσκω πουθενά
Τρύφωνας

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

Hey sos.o.ka
Τί Calmato και πράσινα άλογα!!!
Τράβα ολοταχώς για scale. Μήν τα φοβάσαι. Σε έχω δεί να πετάς και δεν έχεις ανάγκη το calmato. Τώρα θα λέγεται αυτό Harmon Rocket, P-39, P-51, F6F ή ότι θέλεις...(Μην κολλάς στα εκπαιδευτικά...Το χέρι σου πάει καλά!!)

Τρύφωνας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θερμικά Αεροπλάνα”