Παράπονο προς petame

Απάντηση
yankos

Παράπονο προς petame

Δημοσίευση από yankos »

Σχετικά με το θέμα "για να μην ξεχνιόμαστε" νομίζω πως ήτανε άστοχη κίνηση από τον συντονιστή mastora να σβήσει τα μηνύματα μας, το δικό μου και του nitro35% αν δεν κάνω λάθος, και να θεωρήσει ότι το θέμα κλειδώνει εδώ, ενώ ανήκει στην κατηγορία "ελεύθερη συζήτηση-διαγωνισμοί". Τουλάχιστον θα έπρεπε να ρωτηθούμε γι' αυτό, γιατί δεν νομίζω ότι κανείς εξέφρασε κάτι προσβλητικό για κανέναν. Δηλαδή όταν δεχόμαστε μια καλοπροαίρετη κριτική κλειδώνουμε το θέμα επειδή είμαστε συντονιστές;

Φιλικά Γιάννης
www.petame.gr

Παράπονο προς petame

Δημοσίευση από www.petame.gr »

Κύριοι.

Οι Γενικοί Συντονιστές δεν έχουν σκοπό τους τις αστοχίες, αλλά την αποφυγή τους.

Ο Γενικός Συντονιστής mastoras έχει ενημερώσει στο τέλος του άρθρου του το εξής:
mastoras έγραψε: Το θέμα αυτό είναι ένα προσωπικό μου άρθρο, από μια δύσκολη, και επίπονη, ιστορία, με τεράστιο οικονομικό και ψυχολογικό κόστος που ανήκει πλέον στο παρελθόν.
Εκτός εάν χρειαστεί να ξανά υπενθυμίσω......σε αυτούς που ξεχνάνε !!!!;;)
Δεν είναι θέμα προς συζήτηση, και μένει κλειδωμένο !!!!! <->

Σεφέστερη εξήγηση, δε θα μπορούσε να υπάρξει από την προηγούμενη.
Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη που προκύπτει σε μέλη για την κατάθεση διαφορετικής άποψης, όμως θα πρέπει αυτή να είναι εμπεριστατωμένη, τεκμηριωμένη και όσο το δυνατόν κομψότερη γίνεται.
Μηνύματα που αφορούν σε απλές αρνήσεις ή χρήση εικονιδίων, δίχως καμία εξήγηση ή άποψη, σαφώς και δε θεωρούνται μηνύματα με βάση και ουσία. Θέλουμε κάτι τέτοιο;

Ας προσπαθήσουμε να προσφέρουμε στο μοντελισμό ο κάθε ένας με τη δύναμη και το χρόνο που διαθέτει. Ας προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο με την παρουσία μας εδώ να προστατέψουμε τις προσωπικές μας επαφές αλλά και το κύρος μας.
Το http://www.petame.gr
λειτουργεί αναλόγως σε κάθε περίπτωση, αρχικά για να προστατέψει τα μέλη του και δευτερευόντως τη λειτουργία του ιδίου.

Να είστε καλά.
nitro 35%

Απάντηση: Παράπονο προς petame

Δημοσίευση από nitro 35% »

www.petame.gr έγραψε: Κύριοι.

Οι Γενικοί Συντονιστές δεν έχουν σκοπό τους τις αστοχίες, αλλά την αποφυγή τους.

Ο Γενικός Συντονιστής mastoras έχει ενημερώσει στο τέλος του άρθρου του το εξής:

Σεφέστερη εξήγηση, δε θα μπορούσε να υπάρξει από την προηγούμενη.
Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη που προκύπτει σε μέλη για την κατάθεση διαφορετικής άποψης, όμως θα πρέπει αυτή να είναι εμπεριστατωμένη, τεκμηριωμένη και όσο το δυνατόν κομψότερη γίνεται.
Μηνύματα που αφορούν σε απλές αρνήσεις ή χρήση εικονιδίων, δίχως καμία εξήγηση ή άποψη, σαφώς και δε θεωρούνται μηνύματα με βάση και ουσία. Θέλουμε κάτι τέτοιο;

Ας προσπαθήσουμε να προσφέρουμε στο μοντελισμό ο κάθε ένας με τη δύναμη και το χρόνο που διαθέτει. Ας προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο με την παρουσία μας εδώ να προστατέψουμε τις προσωπικές μας επαφές αλλά και το κύρος μας.
λειτουργεί αναλόγως σε κάθε περίπτωση, αρχικά για να προστατέψει τα μέλη του και δευτερευόντως τη λειτουργία του ιδίου.

Να είστε καλά.

Συγγνωμη δεν ηξερα οτι απαγορευεται να αντικρουομαι αποψεις των στελεχων του petame.Aλλωστε μονο αυτοι εχουν το βημα και την ελευθερια να πουν οτι θελουν χωρις αντιλογο χμμμμμμμμμ!
To πουλι με τα δυο κεφαλια το εχετε δει? Καπου εδω μεσα γυριζει.Γιαυτο δεν παμε μπροστα σε αυτον τον τοπο.
mastoras

Δημοσίευση από mastoras »

Αντί να κάθεστε και να γκρινιάζετε, δεν έρχεστε λέω εγώ να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο ? :)>)>)

Την άλλη Κυριακή nitro έχουμε τους Πανελλήνιους Αγώνες στον Βόλο, εγώ θα έλεγα να πάρεις τον στόλο σου, και να έρθεις να κάνουμε αερομοντελισμό με την άλλη διαφορετική μορφή του (αγώνα), η εάν δεν σου αρέσει η εμπειρία του αγώνα, να μας βοηθήσεις, είτε κρατώντας το χρονόμετρο, είτε ξεκουράζοντας τους κριτές, είτε ότι άλλο χρειάζεται για το δύσκολο εκείνο διήμερο. w
www.petame.gr

Παράπονο προς petame

Δημοσίευση από www.petame.gr »

nitro 35%

Αν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για ένα θέμα που εξ αρχής δηλώθηκε ότι δεν άπτει συζητήσεως, μπορούν να κατατεθούν τώρα εδώ και να τις διαβάσουμε.
Γίνεται αυτή η υποχώρηση, λόγω της μεγάλης επιμονής σου.

Αν δεν κατατεθεί όμως ο αντίλογός σου με επιχειρήματα που να ευσταθούν και απλώς αναλωθείς για άλλη μια φορά σε μια απλή και ανυπόστατη άρνηση, ή με χρήση εικονιδίων, θα σε συμβουλεύαμε να το σκεφτείς καλύτερα.
δε δεσμεύει κανένα μέλος του με αναγκαστική παρουσία και επιβολή των τοποθετήσεών του. Αντιθέτως, το http://www.petame.gr
δέχεται την αποχώρηση οποιουδήποτε μέλους του οποτεδήποτε και αν το ζητήσει.

Μέσες λύσεις δεν υπάρχουν.

Καυγάδες και τσαλιμάκια στον εδώ χώρο δεν επιτρέπονται. Τα μέλη που δε συμορφώνονται με τους βασικούς όρους της σωστής λειτουργίας του forum, θα πρέπει να απέχουν από μόνα τους ή θα απομακρύνονται από τους εποπτεύοντες συντονιστές του.
nitro 35%

Δημοσίευση από nitro 35% »

mastoras έγραψε: Αντί να κάθεστε και να γκρινιάζετε, δεν έρχεστε λέω εγώ να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο ? :)>)>)

Την άλλη Κυριακή nitro έχουμε τους Πανελλήνιους Αγώνες στον Βόλο, εγώ θα έλεγα να πάρεις τον στόλο σου, και να έρθεις να κάνουμε αερομοντελισμό με την άλλη διαφορετική μορφή του (αγώνα), η εάν δεν σου αρέσει η εμπειρία του αγώνα, να μας βοηθήσεις, είτε κρατώντας το χρονόμετρο, είτε ξεκουράζοντας τους κριτές, είτε ότι άλλο χρειάζεται για το δύσκολο εκείνο διήμερο. w

φιλε mastora με το να μιλαμε για τον γιατρο αλλου φορουμ,ναλεμε να μου κοπουν τα χερια αν ξαναγραψω εκει και να υποστηριζουμε οτι υπαρχει κοντρα μεταξυ αεροπλανων και ελικοπτερων μονο καλο στο χομπυ-αθλημα δεν κανουμε.Εισαι αριστος χρηστης της ελληνικης οποτε αυτο χρησιμοποιησετο για το καλο του αντικειμενου μας και οχι για το διχασμο.Ενας νεος που διαβαζει τα παραπανω τι γνωμη θα βγαλει?
Επισης ζηλευω ολους εσας (με την καλη εννοια) που μπορειτε και ειστε παρον σε καθε εκδηλωση σε ολη την Ελλαδα,εγω δυστηχως δεν εχω τοσο πολυ χρονο ελευθερο.
mastoras

Φίλε nitro, όλα αυτά που γράφω, δεν είναι θεωρίες δικές μου, η, "υποθέσεις", τα έχω διδαχτεί, και τα ακούσει απο αερομοντελιστές με μεγάλη αερομοντελιστική ιστορία στης πλάτη τους, φυσικά μιλάω για μια μικρή μερίδα αυτών. Αυτά ως προς τον διχασμό.
Δεν μπορούμε να καθίσουμε να τα αναλύσουμε, και να δώσω εξήγηση για το κάθε ένα, γιατί θα γράφαμε σελίδες ολάκερες, και στο τέλος δεν θα έβγαινε άκρη.

Δεν είμαι άριστος χειριστής της Ελληνικής γλώσσας, τον αντίθετο μάλιστα. Σινάφι είμαι και εμείς τα σινάφια δεν φημιζόμαστε για τέτοιου είδους ικανότητες. Γράφω όπως ακριβώς μιλάω, και ότι βγάινει μέσα απο την ψυχή μου, και για αυτό έχω εκτεθεί ουκ ο λίγες φορές w στον οργανωμένο αερομοντελισμό (όχι στο χόμπι), χαίρει άκρας εκτίμησης, ακόμα και από ανθρώπους εξυπνότερους (νομίζουν) από αυτόν.

Τέλος πάντων, ας σταματήσουμε εδώ, και ας κοιτάξουμε πώς θα χαρούμε αερομοντελιστικά την υπόλοιπη σεζόν με τους ανθρώπους που μας αγαπούν και τους αγαπάμε. Έχουμε του Πανελλήνιους αγώνες F3C που θα γίνουν στον Βόλο, την Πανελλήνια συνάντηση scale στο Ακραίφνιο, Πανελλήνιους και πάλι στο Ακραίφνιο με τα ηλεκτρικά μοτοανεμόπτερα, κοντά είναι και η εκδρομή αερομοντελιστών στην Εδεσσα, όπως και η 1η καλοκαιρινή συνάντηση για μπανια και πτήσεις στην Χαλκιδική που σύντομα θα ανακοινώσουμε, και σας υπόσχομαι ότι θα σας χαροποιήσει όλους.
iiyamaflatron

Δημοσίευση από iiyamaflatron »

το πως αυτοδιαχειρίζεται το "πεταμε" ειναι αποκλειστικό δικαίωμα των ιδιοκτητών - χορηγών και διαχειριστών του , κι όπως μας υπενθύμισε ο ανωνυμος διεχειριστής του
. :D., σε οποιον δεν αρέσει το κουβαδάκι του και σ'άλλη παραλία . ( ειναι και της εποχής )

Αυτο που μπορω να καταλάβω διαβάζοντας ειναι , οτι "μάστορας" εχει καποιο ,άγνωστο προσωπικό προβλημα με τον "γιατρό" (ποιος ειναι ο γιατρός ρε παιδιά ?) .
Και ισως γιαυτο αντιπαρέρχετε οτι οποια απόφαση υπάρχει ,εχει βγει απο δημοκρατικές διαδικασίες των μελών της ΕΑΘ .
Απο οσα διάβασα εβγαλα το συμπέρασμα , οτι αποχώρισε απο τον συλλογο μαζι με αλλους ελικοπτεράδες .( ισως και να κάνω λάθος .Αν οχι συνεχίζω )
Αν ειναι ετσι μάστορα , εκανες λαθος . Επρεπε να μεινεις και να παλέψεις για το δικιο σου , μαζι με τους υπόλοιπους θιγόμενους .

Και τετοια θεματα ειναι αυτα που δημιουργουν διαχωρισμο και ρατσιστικό μένος μεταξυ των μοντελιστών .

Μην βαζετε τις προσωπικές αντιπαραθέσεις πανω απο το hobby
mastoras

iiyamaflatron έγραψε: το πως αυτοδιαχειρίζεται το "πεταμε" ειναι αποκλειστικό δικαίωμα των ιδιοκτητών - χορηγών και διαχειριστών του , κι όπως μας υπενθύμισε ο ανωνυμος διεχειριστής του
. :D., σε οποιον δεν αρέσει το κουβαδάκι του και σ'άλλη παραλία . ( ειναι και της εποχής )

Δείτε το από όποια σκοπιά θέλετε (και αναφέρομαι σε όλους) . Υπονοούμενα και αιχμές κατά του petame η ομάδα των συντονιστών και η διαχείριση (όποια και εάν είναι αυτή) δεν ..............θα το πω λαϊκά "δεν σηκώνουμε με τίποτα"

Μπάχαλο το petame δεν θα αφήσουμε να γίνει σε καμιά περίπτωση. Όποιος θέλει να δημιουργεί προβλήματα, δεν έχει παρά να επισκεφτεί το rc uviver.....η το run ruin..... η, όποιο άλλο ξένο, η, κάποιο Ελληνικό ποιοτικό φόρουμ, και να δοκιμάσει την τύχη του εκεί. ~!!

Αρκετοί από την ομάδα του petame, τρέχουμε συνεχώς, χάνοντας ώρες από την δουλειά μας, ξοδεύοντας χρήματα, και μας φεύγει ο "τάκος" στην κυριολεξία, για να μπορέσουν οι αναγνώστες να απολαύσουν το καφεδάκι τους, διαβάζοντας _Β_Ο επίκαιρα και τεχνικά θέματα, που αφορούν το χόμπι μας και το αθλητικό κομμάτι του.

Θα μπορούσαμε να έχουμε αντί για φόρουμ, μια ηλεκτρονική εφημερίδα, η ακόμα και ένα απλό αερομοντελιστικό site. Αποφασίσαμε όμως εξαρχής, να τα συγκεντρώσουμε όλα αυτά μαζί σε ένα φόρουμ, για να έχουν και την δυνατότητα οι νέοι που εισέρχονται στον αερομοντελισμό, να λαμβάνουν κάθε δυνατή βοήθεια, που μπορεί να προσφερθεί από την ανταλλαγή κάποιον μηνυμάτων.

Και έτσι τα πράγματα είναι απλά, θέλετε να βοηθήσετε στην προσπάθεια μας, προσφέροντας και εσείς κάτι στο κοινωνικό σύνολο, που στην δική μας περίπτωση είναι ο κόσμος των αερομοντελιστών ?
Έχει καλώς.:)>)>)

Δεν θέλετε $no$ ? Και πάλι έχει καλώς. Μπορείτε να παραμείνετε απλοί αναγνώστες, είτε σαν μέλη, είτε σαν επισκέπτες.

mastoras

iiyamaflatron έγραψε:
Αυτο που μπορω να καταλάβω διαβάζοντας ειναι , οτι "μάστορας" εχει καποιο ,άγνωστο προσωπικό προβλημα με τον "γιατρό" (ποιος ειναι ο γιατρός ρε παιδιά ?) .
Και ισως γιαυτο αντιπαρέρχετε οτι οποια απόφαση υπάρχει ,εχει βγει απο δημοκρατικές διαδικασίες των μελών της ΕΑΘ .

Και ας έρθουμε στα "προς τον mastora".

Θα προτιμούσα αγαπητέ iiyamaflatron να εμφανιστείς επώνυμα. Αλλά μάλλον τότε δεν θα υπήρχε λόγος, να απαντώ επί παραθέσεων. !@/-=}{{ και αυτό προφανώς επιθυμείς.

Τα πράγματα τα γνωρίζεις πολύ καλά, ως έχουν, και το να απαντήσω στην πιο πάνω παράθεση, θα ήταν ανόητο εκ μέρους μου.
Για τους αναγνώστες και μόνο που θα βγάλουν λάθος συμπεράσματα, έχω να πω, ότι ο υποτιθέμενος Γιατρός δεν έχει καμία σχέση με τον σύλλογο. Απέχει εκατοντάδες χιλιόμετρα ο ένας από τον άλλον. _P_P
Τρύφωνας

Παράπονο προς petame

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

Προς ανώνυμους και επώνυμους κύριους και "κύριους".

Παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες τα τεκταινόμενα.
Η "δυλειτουργία" και ο από-προσανατολισμός που προκαλείται και προκαλείτε εδώ, δε συνάδουν με αυτό που έχουμε χτίσει έναν χρόνο τώρα.

Καταννοώ την "ανάγκη" κάποιων να προκαλέσουν ή να δημιουργήσουν θέμα εκ των ουκ άνευ, είτε γιατί έτσι έχουν συνηθίσει σε άλλα φόρα, είτε σκοπίμως, ...είτε γιατί ακολουθούν το γνωστό ρητό: "Δουλειά δεν είχε ο διάολος και πηδούσε τα παιδιά του" (αυτά για όσους προτιμούν λαϊκιστί
εξηγήσεις του τύπου: "μαζέψτε τα κουβαδάκια σας")

Το θέμα σταματάει εδώ τώρα. Οποιαδήποτε λέξη παραπάνω σε αυτό το thread, σημαίνει και την αυτόματη απομακρυνση του εκάστοτε μέλους.

Υ.Γ. Η διαχείρηση του http://www.petame.gr
δεν είναι ανώνυμη. Οι γενικοί συντονιστές και οι διαχειριστές έχουν ανεξαιρέτως ΠΛΗΡΗ διαχείρηση στο forum και παντελή ελευθερία κινήσεων.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”