Robbe Millenium II 90
Robbe Millenium II 90
Αφου τελιωσα τις υπολοιπες υποχρεωσεις μου βρηκα επιτελους χρονο να ασχοληθω με το τελευταιο ε/π που αποκτησα τον τελευταιο καιρο .Το ε/π ηταν μεν σε παρα πολυ καλη κατασταση οπως το πηρα στα χερια αλλα επειδη εχει κανει αρκετες πτησεις ηθελε ενα γενικο service .Μετα απο πολλες ωρες δουλειας και καθαρισματος η πρωτη φωτο του ε/π μου
- Συνημμένα
-
- dfsgioxcfbv3.jpg (93.11 KiB) Προβλήθηκε 37 φορές
-
- gfshfh2.jpg (92.5 KiB) Προβλήθηκε 37 φορές
-
- mjvbivcn1.jpg (92.24 KiB) Προβλήθηκε 37 φορές
Απάντηση: Robbe Millenium II 90
αλλη μια φωτο μαζι με το αδερφακι του απο το οποιο δεν λοιπουν ιδιαιτερα πολλα ανταλλακτικα για να ολοκληρωθει και αυτο....
- Συνημμένα
-
- hfghdfh.jpg (93.24 KiB) Προβλήθηκε 37 φορές
Στην συνεχεια επρεπε να επανασυναρμολογηθει το YS-91 ST που θα κουβαλα το Μillenium γιατι ειχε λυθει για να δουμε σε τι κατασταση ειναι .........
και αφου καταφερα και εσπασα ενα ελατηριο αγορασα ενα ακομα το οποιο εγκατασταθηκε επιτυχως:>)
και αφου καταφερα και εσπασα ενα ελατηριο αγορασα ενα ακομα το οποιο εγκατασταθηκε επιτυχως:>)
- Συνημμένα
-
- Εικόνα 114.jpg (89.62 KiB) Προβλήθηκε 37 φορές
-
- Εικόνα 120.jpg (92.73 KiB) Προβλήθηκε 37 φορές
-
- cvxbfdzxbc4.jpg (91.11 KiB) Προβλήθηκε 37 φορές
-
Χε χε χε απο οτι βλεπω προχωρας Φωτη Μπραβο
Σιγα σιγα πρεπει να το τελιωσω φιλε αντωνη για να πεταξω καποια στιγμη.......
Επομενη δουλεια ητανε να κλεισω το μοτερ στη συνεχεια να το περασω πανω στο ε/π να το βιδωσω και εδω να σημειωσω οτι μου βγηκε η πιστη μεχρι να βρω ακριβως το σημειο που επρεπε να μπει το μοτερ ετσι ωστε να γυρναει σωστα το γραναζι . Τελος επρεπε να βαλω και τα πλαστικα γυρω απο την φανα ....... και συνεχιζουμε......
Επομενη δουλεια ητανε να κλεισω το μοτερ στη συνεχεια να το περασω πανω στο ε/π να το βιδωσω και εδω να σημειωσω οτι μου βγηκε η πιστη μεχρι να βρω ακριβως το σημειο που επρεπε να μπει το μοτερ ετσι ωστε να γυρναει σωστα το γραναζι . Τελος επρεπε να βαλω και τα πλαστικα γυρω απο την φανα ....... και συνεχιζουμε......
- Συνημμένα
-
- Εικόνα 005.jpg (95.58 KiB) Προβλήθηκε 37 φορές
-
- Εικόνα 002.jpg (95.16 KiB) Προβλήθηκε 37 φορές
-
- Εικόνα 001.jpg (88.74 KiB) Προβλήθηκε 37 φορές
Σημερα μπηκαν και τα σερβο ,ρυθμιστηκαν και οι ντιζες στο καταλληλο μηκος η καθεμια .Μετα εβαλα και τα paddles τα οποια κεντραριστηκαν με το καταλληλο εργαλειο, και σιγα σιγα τελειωνουμε το ε/π
- Συνημμένα
-
- Εικόνα 012.jpg (89.11 KiB) Προβλήθηκε 37 φορές
-
- Εικόνα 010.jpg (93.58 KiB) Προβλήθηκε 37 φορές