Ηoney Βee Κing 2

Απάντηση
dimi108

Ηoney Βee Κing 2

Δημοσίευση από dimi108 »

Καλησπερα σε ολους.
Είμαι καινουργιος στην παρέα σας και μόλις απεκτησα ενα
honey bee king 2.
H μόνη τοποθεσία που βρήκα να το πετάξω είναι στα σκουπίδια!!!Ru@%
1. Γυρναει γύρω γύρω απο τον εαυτό του!`M`
2. Πήρα καινούργιο στροφίο αλουμινίου και το σετάρισμα... (ποιο σετάρισμα);;) ηταν και είναι εφιάλτης με αποτέλεσμα δεν απογειώνεται.
Όπως καταλαβαίνετε είμαι τελείος απελπισμένος. >:(
Η ερώτηση μου είναι η εξής:
Γνωρίζετε κάποιον που θα μπορούσε να με βοηθήσει να το σετάρω, γιατι έχω δοκιμάσει σε διάφορα καταστήματα που για ευνόητους λόγους δεν αναφέρω και προφανώς οι τύποι δεν θέλουν να βοηθήσουν ακόμα και με πληρωμή.
Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων!(O)#
mastoras

Απάντηση: Ηoney Βee Κing 2

Δημοσίευση από mastoras »

Καλησπέρα dimi108 και καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Καλή αρχή στον ελικοπτερικό κόσμο μας +(*) Μην απελπίζεσαι γιατί οι ρυθμίσεις και τα "σεταρίσματα" για τα ελικόπτερα είναι δύσκολη υπόθεση, απαιτούν γνώσεις, διάβασμα, υπομονή και γερά νεύρα.

Τα καταστήματα που τα πωλούν δεν είναι η δουλειά τους να "στήνουν" ελικόπτερα, άσε που στο σύνολο αυτών δεν γνωρίζουν τεχνικά το αντικείμενο.

Η διαδικασία των ρυθμίσεων σε ένα honey bee king δεν διαφέρει καθόλου από ένα μεγάλο θερμικό η ηλεκτρικό ελικόπτερο. Οπότε υπομονή, διάβασμα όπως είπα παραπάνω. Είναι επίσης απαραίτητη και η προσωπική επαφή με αερομοντελιστές που ασχολούνται με το αντικείμενο.

Το να πληρώσεις και να στο ¨στήσουν" μια φορά έτοιμο για πτήση δεν λέει τίποτα, γιατί μετά από κάθε ζημία πτώσεως θα πρέπει να ξαναπληρώνεις και τότε ο αερομοντελισμός θα καταντήσει για εσένα οικονομικός εφιάλτης w
chrisyeah

Δημοσίευση από chrisyeah »

Εγω παντως με το honey bee king 1 δεν ειχα τετοια θεματα. Παντως με το που το συνδεσεις με τη μπαταρια και ανοιξεις και το χειριστηριο θελει κανενα λεπτο αναμονη να σταματησει ν αναβοσβυνει το gyro και να μεινει μονιμα αναμενο το λαμπακι του . Αν ξεκινησεις να δινεις γκαζι χωρις να εχει γινει το παραπανω , γυρναει γυρω απ τον εαυτο του. Το δικο μου το εχω καταευχαριστηθει αν και ψαχνω να το πουλησω βεβαια για να μεταβω σε μεγαλυτερα ....+(*)
Nickolas

Δημοσίευση από Nickolas »

chrisyeah έγραψε: Εγω παντως με το honey bee king 1 δεν ειχα τετοια θεματα. Παντως με το που το συνδεσεις με τη μπαταρια και ανοιξεις και το χειριστηριο θελει κανενα λεπτο αναμονη να σταματησει ν αναβοσβυνει το gyro και να μεινει μονιμα αναμενο το λαμπακι του . Αν ξεκινησεις να δινεις γκαζι χωρις να εχει γινει το παραπανω , γυρναει γυρω απ τον εαυτο του. Το δικο μου το εχω καταευχαριστηθει αν και ψαχνω να το πουλησω βεβαια για να μεταβω σε μεγαλυτερα ....+(*)

Καλως ηρθες στον κοσμω του μοντελισμου....W:-)
θα συμφονισω με τον chrisyeah.πιστευω οτι ειναι ενας λογως που σου γυρναει γυρω απτον εαυτο του.δοκιμασε να το αφισεις το γυρωσκοπιο να σεταρη πρωτα.
αν εισαι απο θεσσαλονικη ευχαριστως να σε βοηθησω.(οτι μπορω βεβαια)γιατι κ εγω σαν καινουργειως που ειμουν θα ηθελα τιν βοηθεια απο καποιων εμπειρω η εστω να ξερει ποιω πολλα απο μενα.τι τ/κ εχεις?ειναι ετοιμω πακετω?αν θες στειλε μου πμ....;;)
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποιους θα γυριζε ετσι ενα ε/π
1. Λάθος σετάρισμα του γυρο (δεν ειναι εκει που πρέπει η ουρα όταν ειναι σταματημενο. Δες οδηγειες)
2. Αναποδα τα blades της ουρας
3. Αναποδα το gyro (κανε revers στο καναλι)
5. Κακό gyro
6. Κακό σερβο

τα 2 & 3 ειναι η πιθανοτερη αιτία. Τσεκαρε και ξαναπές μας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά ελικόπτερα”