Καλησπέρα,
Τελικά δεν θα κάτσω ποτέ στην ησυχία μου. Μετά τις 4 οθόνες (λέω να πάω για 6 αύριο >F<), σκέφτομαι (δεν είμαι σίγουρος ακόμα) να πάρω και MCP. Υπάρχει κανείς στην παρέα, που να έχει ; Αν ναι τι προτείνετε ; Θεωρώ ότι η εγκατάσταση του δεν θα είναι κάτι δύσκολο εεεε ; Τέλος έχω διαβάσει για ένα software project magenda. Θεωρώ ότι δεν είναι απαραίτητο για την λειτουργία του MCP. Σωστά ;
Ευχαριστώ
Νίκος
Αγορά Boeing 737 MODE CONTROL PANEL ????
Απάντηση: Αγορά Boeing 737 MODE CONTROL PANEL ????
Δες της goflight το mcp είναι όλα τα λεφτά.. Το έχω τσεκάρει σε σπίτι φίλου ( που είμαι σίγουρος θα προσθέσει το σχόλιό του) και αναμφίβολα είναι ένα must have.... Πέρα από αυτό αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να φτιάξεις δικό σου mcp ... Ψάξου στο internet και θα βρεις κατασκευές για mcp.. Αλλά θέλει γνώσεις ηλεκτρονικών και κολλητήρι...
Απάντηση: Αγορά Boeing 737 MODE CONTROL PANEL ????
Ευχαριστώ Scrat.
Το έχω δει στο youtube το συγκεκριμένο. Άραγε υπάρχει στην Ελλάδα ;
Κάτι που σκέφτηκα... μπορεί με κάποιο τρόπο το MSP του FS2004 να το μεταφέρεο κανείς όπου θέλει ; Όπως μεταφέρεται δηλαδή το EICAS για παράδειγμα ; Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να το τοποθετήσεις σε μια οθόνη...
Το έχω δει στο youtube το συγκεκριμένο. Άραγε υπάρχει στην Ελλάδα ;
Κάτι που σκέφτηκα... μπορεί με κάποιο τρόπο το MSP του FS2004 να το μεταφέρεο κανείς όπου θέλει ; Όπως μεταφέρεται δηλαδή το EICAS για παράδειγμα ; Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να το τοποθετήσεις σε μια οθόνη...