Ανεμοδρόμιο Πεντέλης
-
Ανεμοδρόμιο Πεντέλης
Είχα ακούσει για τον ελεύθερο (ακόμη!!) χώρο πτήσεων ανεμόπτερων στην Πεντέλη αλλά δεν είχα την τύχη να πάω αν και αρκετά κοντά στο σπίτι μου
Σήμερα με νοτιά και αίθριο καιρό συνάντησα τον Στέφανο Fazerdreamer για την πρώτη μου πτήση σε δυναμικό
Μετά το πρώτο σοκ από το καμένο δάσος άρχισα να απολαμβάνω την θέα της Αθήνας και του Πειραιά
Η πρώτη πτήση του Στέφανου με πτέρυγα εντυπωσιακή............ ο αέρας και τα δυναμικά αρκετά καλά κρατούσαν το μοντέλο σαν αόρατο χέρι
Μερικές συμβουλές απο τον Στέφανο και ήταν η σειρά μου για πτήση με το eazyglider pro
Παγωμένος στην αρχή .............αλλά μετά από λίγο το κατά ευχαριστήθηκα και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν ανεμόπτερο και ακόμη δεν έχουν πάει σε πλαγία
Η εμπειρία απίστευτη με την φύση να μας δίνει απλόχερα την ενέργεια της και τα γεράκια μαθήματα πτητικής
Το μεσημεράκι φίλος του Στέφανου που τώρα μπλόκαρα και δεν θυμάμαι το όνομα του κατέφθασε με μια σειρά μοντελάκια και μας εντυπωσίασε με τα ακροβατικά του και τα σφυρίγματα τους
Μερικές φώτο για το καλό και ελπίζω να δούμε σύντομα και άλλες
Σήμερα με νοτιά και αίθριο καιρό συνάντησα τον Στέφανο Fazerdreamer για την πρώτη μου πτήση σε δυναμικό
Μετά το πρώτο σοκ από το καμένο δάσος άρχισα να απολαμβάνω την θέα της Αθήνας και του Πειραιά
Η πρώτη πτήση του Στέφανου με πτέρυγα εντυπωσιακή............ ο αέρας και τα δυναμικά αρκετά καλά κρατούσαν το μοντέλο σαν αόρατο χέρι
Μερικές συμβουλές απο τον Στέφανο και ήταν η σειρά μου για πτήση με το eazyglider pro
Παγωμένος στην αρχή .............αλλά μετά από λίγο το κατά ευχαριστήθηκα και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν ανεμόπτερο και ακόμη δεν έχουν πάει σε πλαγία
Η εμπειρία απίστευτη με την φύση να μας δίνει απλόχερα την ενέργεια της και τα γεράκια μαθήματα πτητικής
Το μεσημεράκι φίλος του Στέφανου που τώρα μπλόκαρα και δεν θυμάμαι το όνομα του κατέφθασε με μια σειρά μοντελάκια και μας εντυπωσίασε με τα ακροβατικά του και τα σφυρίγματα τους
Μερικές φώτο για το καλό και ελπίζω να δούμε σύντομα και άλλες
- Συνημμένα
-
- DSCN2621.JPG (95.33 KiB) Προβλήθηκε 187 φορές
-
- DSCN2617.JPG (87.72 KiB) Προβλήθηκε 187 φορές
-
- DSCN2616.jpg (95.17 KiB) Προβλήθηκε 187 φορές
-
- DSCN2607.JPG (56.52 KiB) Προβλήθηκε 187 φορές
-
- DSCN2601.JPG (88.47 KiB) Προβλήθηκε 187 φορές
-
Απάντηση: Ανεμοδρόμιο Πεντέλης
Το βουνο εχει σχεδον παντα την αγκαλια του ανοιχτη σε οποιον ενδιαφερεται να απολαυσει και με ευλαβεια να μελετησει τα δωρα της μητερας φυσης.
Αντωνη εγω και ο Φωτης σε ευχαριστουμε για την ευχαριστη παρεα σου και θα χαρουμε να ξαναδουμε εσενα και οσους αλλους θελουν να δοκιμασουν την μοναδικη εμπειρια της πλαγιας.
Να θυμασαι καθε φορα που ανεβαινεις στο βουνο οτι ο θεος Αιολος σταματα τα ''παιχνιδια'' για ολα τα υπολοιπα αεροπλανα,ενω για τις καθαρες πτητικες μηχανες το παιχνιδι.....μολις αρχιζει!!!
Ενεργεια....ενεργεια..._Β_Ο
Στεφανος.V:))
Αντωνη εγω και ο Φωτης σε ευχαριστουμε για την ευχαριστη παρεα σου και θα χαρουμε να ξαναδουμε εσενα και οσους αλλους θελουν να δοκιμασουν την μοναδικη εμπειρια της πλαγιας.
Να θυμασαι καθε φορα που ανεβαινεις στο βουνο οτι ο θεος Αιολος σταματα τα ''παιχνιδια'' για ολα τα υπολοιπα αεροπλανα,ενω για τις καθαρες πτητικες μηχανες το παιχνιδι.....μολις αρχιζει!!!
Ενεργεια....ενεργεια..._Β_Ο
Στεφανος.V:))
-
σε 10 λεπτά και βιντεάκι ...........φυσικά την άλλη φορά θα πάρω βιντεοκάμερα για καλύτερα πλάνα
-
Ωραιο το video Αντωνη.Την αλλη φορα που θα πατε χτυπα κανενα τηλεφωνο να ανεβω και γω για να μεγαλωσει η παρεα.Το ξερω το μερος και καμμια φορα πεταω εκει.
Το Σαββατο ανεβηκα στον Αγ.Παντελεημονα αλλα δε βρηκα κανενα. Ειχε νοτια γυρω στα 4-5 Bft οτι πρεπει δηλαδη. Απολαυσα τον καφε μου βλεποντας το λεκανοπεδιο, αποφευγοντας τα καμμενα.
Δεν σας κρυβω πως "ψηνομαι" για ανεμοπτερο και μαλιστα για δυναμικη πτηση. Οπως λεει και ενας φιλος "ανοιξαμε κι αλλη "φαμπρικα"":)
Γνωμες ή προτασεις ευπροσδεκτες.
Νικος
Δεν σας κρυβω πως "ψηνομαι" για ανεμοπτερο και μαλιστα για δυναμικη πτηση. Οπως λεει και ενας φιλος "ανοιξαμε κι αλλη "φαμπρικα"":)
Γνωμες ή προτασεις ευπροσδεκτες.
Νικος
-
Νίκο το spor είναι για τα χεράκια σου θα πάθεις πλάκα δεν μοιάζει με τίποτα άλλο........ οι ταχύτητες και το σφύριγμα δεν παίζονται έμεινα με το στόμα ανοιχτό όπως όταν σε πρωτοείδα να πετάς
Άγγελε το βίντεο είναι από μία χαζοφωτογραφική γιαυτό και η κακές λήψεις αλλά μια ιδέα την παίρνουμε ....όπως όλα χάνει από την πραγματικότητα
Ο Στέφανος και ο Φώτης παιχταράδες και πρόθυμοι για μαθήματα και συμβουλές
· Στέφανος δεν έκλεισε το στόμα του γι αυτό αντί για σφυρίγματα ακούτε χαζομουσική (στην επόμενη λήψη θα τον δείτε φιμωμένο και δεμένο στο δενδρο……….πλάκα κάνω)
κάπου κάπου ανοιγα και το κασελάκι μου και έπερνα τζουρα καυσιμίλας
Αναμένατε νοτιά και το σύρμα θα πέσει και απο το πετάμε
Άγγελε το βίντεο είναι από μία χαζοφωτογραφική γιαυτό και η κακές λήψεις αλλά μια ιδέα την παίρνουμε ....όπως όλα χάνει από την πραγματικότητα
Ο Στέφανος και ο Φώτης παιχταράδες και πρόθυμοι για μαθήματα και συμβουλές
· Στέφανος δεν έκλεισε το στόμα του γι αυτό αντί για σφυρίγματα ακούτε χαζομουσική (στην επόμενη λήψη θα τον δείτε φιμωμένο και δεμένο στο δενδρο……….πλάκα κάνω)
κάπου κάπου ανοιγα και το κασελάκι μου και έπερνα τζουρα καυσιμίλας
Αναμένατε νοτιά και το σύρμα θα πέσει και απο το πετάμε
Γεια σου Αντωνη,
Τοσο ασχημα περασες δηλαδη!??:D
Τωρα που ερχεται ο χειμωνας εχω σκοπο να συνδιασω βουνο με αερομοντελισμο, πριν παω στα δυσκολα ομως θα ηθελα να αρχισω απο την Πεντελη. Εχω πεταξει 2-3 φορες με ανεμοπτερο πλαγιας του Κωστα του Παπαδοπουλου. Ενα εκ των οποιων ηταν απο Τσεχια, composite απο "εξωτικα" υλικα. Θα ηθελα να αποφυγω κατι τετοιο για αρχη, εχετε κατι αλλο υποψη?
Και μια που λεμε για δυναμικη πτηση δειτε και αυτο, αρκετα πρωτοποριακο για το 2001:
http://www.youtube.com/watch?v=UBXa8GFzlKo
Madslide!! >F<
Φιλικα,
Νικος
Τοσο ασχημα περασες δηλαδη!??:D
Τωρα που ερχεται ο χειμωνας εχω σκοπο να συνδιασω βουνο με αερομοντελισμο, πριν παω στα δυσκολα ομως θα ηθελα να αρχισω απο την Πεντελη. Εχω πεταξει 2-3 φορες με ανεμοπτερο πλαγιας του Κωστα του Παπαδοπουλου. Ενα εκ των οποιων ηταν απο Τσεχια, composite απο "εξωτικα" υλικα. Θα ηθελα να αποφυγω κατι τετοιο για αρχη, εχετε κατι αλλο υποψη?
Και μια που λεμε για δυναμικη πτηση δειτε και αυτο, αρκετα πρωτοποριακο για το 2001:
http://www.youtube.com/watch?v=UBXa8GFzlKo
Madslide!! >F<
Φιλικα,
Νικος
-
κομμένο και ραμμένο για σενα
Νικόλα γεια σου.
Εχεις προτιμήσεις υλικού? Θα πήγαινες ένα EPP όπως αυτό το Fox?:
http://www.windrider.com.hk/product.asp?id=164#
ή θα προτιμούσες κάτι πιο εξειδικευμένο?
Βαγγέλης
Εχεις προτιμήσεις υλικού? Θα πήγαινες ένα EPP όπως αυτό το Fox?:
http://www.windrider.com.hk/product.asp?id=164#
ή θα προτιμούσες κάτι πιο εξειδικευμένο?
Βαγγέλης
-
Νοτιάς .............τηλέφωνα.............και νάμαστε πάλι στην Πεντέλη το αεράκι ελαφρύ πρόκληση!!!
κάτι ανάμεσα σε ελαφρότατο δυναμικό και ακόμη ποιο ελαφρύ θερμικό
κράτησε το Easy glider πάνω από μία ώρα στον στον αέρα έως τα πρώτα φώτα της πόλης φανούν κάτω από τα πόδια μας
κάτι ανάμεσα σε ελαφρότατο δυναμικό και ακόμη ποιο ελαφρύ θερμικό
κράτησε το Easy glider πάνω από μία ώρα στον στον αέρα έως τα πρώτα φώτα της πόλης φανούν κάτω από τα πόδια μας
- Συνημμένα
-
- DSCN2636.jpg (82.48 KiB) Προβλήθηκε 187 φορές
-
- DSCN2639.JPG (39.04 KiB) Προβλήθηκε 187 φορές
-
- DSCN2638.JPG (22.18 KiB) Προβλήθηκε 187 φορές
-
- DSCN2635.jpg (101.33 KiB) Προβλήθηκε 187 φορές
-
- DSCN2633.JPG (92.07 KiB) Προβλήθηκε 187 φορές
-
Μεγάλη ημέρα η σημερινή για τους αεροπόρους μας
Έτσι και εμείς είπαμε να γιορτάσουμε την μέρα με πτήση γερακιών στη Πεντέλη
PS χρονια πολλα Μιχάλη
Έτσι και εμείς είπαμε να γιορτάσουμε την μέρα με πτήση γερακιών στη Πεντέλη
PS χρονια πολλα Μιχάλη
- Συνημμένα
-
- DSCN2657.JPG (75.85 KiB) Προβλήθηκε 187 φορές
-
- DSCN2650.JPG (95.31 KiB) Προβλήθηκε 187 φορές
-
- DSCN2646.JPG (96.39 KiB) Προβλήθηκε 187 φορές
-
και δίδυμα EasyGlider είχαμε και κυκλάμινα παντού
- Συνημμένα
-
- DSCN2658.JPG (61.65 KiB) Προβλήθηκε 187 φορές
-
- DSCN2648.JPG (62.53 KiB) Προβλήθηκε 187 φορές
-
- DSCN2647.JPG (56.34 KiB) Προβλήθηκε 187 φορές
-
- DSCN2649.jpg (101.8 KiB) Προβλήθηκε 187 φορές
-
- DSCN2645.jpg (102.96 KiB) Προβλήθηκε 187 φορές
-
με αυτά και αυτά μας πήρε η νύχτα (στο τέλος λίγη απο την προίκα του θεοπάλαβου Φώτη......... τα άλλα τα είχε μαζέψει)
- Συνημμένα
-
- DSCN2661.JPG (78.25 KiB) Προβλήθηκε 187 φορές
-
- DSCN2660.JPG (73.12 KiB) Προβλήθηκε 187 φορές
-
- DSCN2653.JPG (58.82 KiB) Προβλήθηκε 187 φορές
-
Αντε την επόμενη φορά και με πιο καλο αερα :-) να πεταξουμε και το αλλο μοντελο που εμεινε παραπονεμενο σήμερα