Προβληματα ρυθμισης κινητηρα OS37

Απάντηση
sv1awe

Προβληματα ρυθμισης κινητηρα OS37

Δημοσίευση από sv1awe »

Εχοντας αλλαξει τον κινητηρα μου ,απο τον γνησιο Thunder Tiger ,σε ενα OS 37H ,αντιμετωπισα ενα προβλημα στη ρυθμιση του.

Ηταν σιγουρο οτι κατι δεν ηταν σωστο με την ρυθμιση της βελονας των υψηλων στροφων .Πραγματι εαν ακουγες το προβλημα το θεωρουσες παλαβο.

Οταν ρυθμιζα το κινητηρα καποια στιγμη ενω αρχιζα να ανεβαζω θεμοκρασια και να λειτουργει σωστα ο κινητηρας αυτος γινοταν πλουσιος ,ποιο πλουσιο και απο σειχη της Αραβιας,και κατεβαζε θερμοκρασια αντι να ανεβαζει οπως ηταν το σωστο .

Ετσι εποικωνησα με τον γνωστο μαγαζι και αντιπροσωπο των κινητηρων για να ζητησω βοηθεια και γνωση πανω στο αντικειμενο του .

Η μοναδικη συσταση ηταν οι κινητηρες γενικα και αοριστα δεν παρουσιαζουν κανενα προβλημα .Και καλο θα ηταν να μαθω το βιβλιο οδηγιων του απεξω .Μαλλον θα περναγα εξετασεις ?

Ετσι λοιπον διαβασα οτι στο φορουμ ο Bladeskiller εχει το ιδιο κινητηρα .
Του ζητησα την βοηθεια εξηγωντας το προβλημα του κινητηρα μου.
Και με καθοδηγησε με την βοηθεια του οτι σιγουρα ηταν βρομια στις βελονες .

Ετσι κατεβασμα κινητηρα ,και εβαλα σωληνακι τροφοδοσιας εκει που βαζουμε το καυσιμου και αρχιζουμε να φυσαμε ,κουνωντας και το γκαζι μας .
Διοτι τουλαχιστον στον δικο μου κινητηρα η μικρη η βελονα ειναι υπευθυνη
για ποσοστο 25-35 % ,ενω η μεγαλη βελονα ολο το υπολοιπο ευρος του γκαζιου μου.
Ετσι φυσωντας αερα στην εισοδο του καρμπυρατερ μου στην διαδρομη πανω απο την 35 % δεν περνουσε καθολου αερας οσο δυνατα και να φυσουσα .

Ετσι εβγαλα την βελονα της υψηλης οπου βρεθηκαν μεσα φρεσκες παταττες ?

Μετα ξαναβαλα την βελονα στην αρχικη της ρυθμιση ,γιατι ειχα διαβασει απεξω το βιβλιο της .

Και ο κινητηρας πεταει -πεταμε ξανα απο χτες χαρη στην βοηθεια του Bladeskiller και μονο.

+(*)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ρυθμίσεις Ελικοπτέρων”