Καλησπέρα σε όλους
Είμαι νέο μέλος του petame gr
Ολκληρώνω την συναρμολογηση ενος corsair f4u 1,90 μ ανοιγμα φτερων και κινητηρα βενζινης 26cc.Με οκτω συνολικα servo (6 high torque , 2 std) προσπαθώ να βρώ λύση στο πρόβλημα της τροφοδοσίας ρευματος. Εχω διαθέσιμο ενα BEC 8 Α αλλά δεν ξέρω εαν είναι αρκετό.
Κάποια συμβουλή η κάποια ιδέα?
Voltage Regulator
-
Απάντηση: Voltage Regulator
Πάντως μια και μιλάμε για θερμικό μοντέλο ,αν τα σερβό σου μπορούν να δουλεύουν και σε 6βολτο σύστημα, σκέψου και τη λύση της τροφοδοσίας με Α123 δύο στοιχείων σε σειρά γιατί τότε δεν θα χρειαστείς regulator.
Ρίξε μια ματιά σε αυτή τη συζήτηση.
http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=4085
Φιλικά Κώστας.
Ρίξε μια ματιά σε αυτή τη συζήτηση.
http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=4085
Φιλικά Κώστας.
Κωστα σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη.
Η συζητηση πολυ ενδιαφερουσα.Μαλλον βρήκα την απαντηση που χρειαζόμουν.
Η συζητηση πολυ ενδιαφερουσα.Μαλλον βρήκα την απαντηση που χρειαζόμουν.
- Dell Gatto Grande
Πες μας λίγο και ποιο regulator bec έχεις... αν έχεις το soft titan movenpic η το Turnigy MEGABEC 8
τότε δε θα έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα...
Επίσης υπάρχει και το Turnigy Dual Power Unit for large scale models δοκιμασμένο σε αρκετά μοντέλα μου μεγάλης κλίμακας είναι φτηνή λύση και καλή, για μοντέλα έως 2 μέτρα με βάρος έως και 7.5 κιλά
Προσοχή για το παραπάνω (έχει βγάλει και η ASSAN ακριβώς το ίδιο οπτικά αλλα αλλα το chip AT clevel χαμηλής τάσης είναι από εταιρία μάρκα με έκαψες και κάνα δυο που έχω δοκιμάσει στα ζόρια καίγονται).
Τα Turnigy
δεν έχουν κανένα πρόβλημα.
Πάντα φιλικα
Δημητρης
τότε δε θα έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα...
Επίσης υπάρχει και το Turnigy Dual Power Unit for large scale models δοκιμασμένο σε αρκετά μοντέλα μου μεγάλης κλίμακας είναι φτηνή λύση και καλή, για μοντέλα έως 2 μέτρα με βάρος έως και 7.5 κιλά
Προσοχή για το παραπάνω (έχει βγάλει και η ASSAN ακριβώς το ίδιο οπτικά αλλα αλλα το chip AT clevel χαμηλής τάσης είναι από εταιρία μάρκα με έκαψες και κάνα δυο που έχω δοκιμάσει στα ζόρια καίγονται).
Τα Turnigy
δεν έχουν κανένα πρόβλημα.
Πάντα φιλικα
Δημητρης
Καλημερα και πάλι
Για δεκτη και servo εχω το TURNITY UBEC -15A.Δινει 8Α σταθερα και μεγιστο 15 Α με διακοπτη επιλογης 6 η 5 V.Λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα, αλλά είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ τόσα servo σε μοντέλο.
Ευχαριστώ και πάλι
Βασίλης
Για δεκτη και servo εχω το TURNITY UBEC -15A.Δινει 8Α σταθερα και μεγιστο 15 Α με διακοπτη επιλογης 6 η 5 V.Λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα, αλλά είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ τόσα servo σε μοντέλο.
Ευχαριστώ και πάλι
Βασίλης