Παρεμβολές - Αντιμετώπιση
Παρεμβολές - Αντιμετώπιση
προβλημα παρεμβολων.με το ανοιγμα του γκαζιου αρχιζουν και παιζουν ολα τα πηδαλια.καμμια ιδεα? σημ. τα speed controls δεν εχουν φεριτες.μηπως?
Απάντηση: παρεμβολες
Καλησπέρα,
Απ' ότι κατάλαβα πρόκειται για ηλεκτρικό αεροπλάνο σωστά? Απομάκρυνε το δέκτη από το speed control. Βάλε φερίτη αν και δε νομίζω να είναι από αυτό εκτός αν πρόκειται για φάνα. Δες αν υπάρχει κάποια ένωση μετάλλων μεταξύ τους γιατί έτσι δημιουργείται θόρυβος και παρεμβολή. Κάνε τεστ εμβελείας με κλειστή κεραία, περίπου 30 μέτρα σε ανοικτό χώρο χωρίς εμπόδια. Τέλος μπας και οι παρεμβολές είναι μέσα στο σπίτι? Αν χρησιμοποίεις φθορίου λάμπα έχεις παρεμβολές... Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος αν θέλεις.
Ελπίζω να βοήθησα λίγο…Κ
Απ' ότι κατάλαβα πρόκειται για ηλεκτρικό αεροπλάνο σωστά? Απομάκρυνε το δέκτη από το speed control. Βάλε φερίτη αν και δε νομίζω να είναι από αυτό εκτός αν πρόκειται για φάνα. Δες αν υπάρχει κάποια ένωση μετάλλων μεταξύ τους γιατί έτσι δημιουργείται θόρυβος και παρεμβολή. Κάνε τεστ εμβελείας με κλειστή κεραία, περίπου 30 μέτρα σε ανοικτό χώρο χωρίς εμπόδια. Τέλος μπας και οι παρεμβολές είναι μέσα στο σπίτι? Αν χρησιμοποίεις φθορίου λάμπα έχεις παρεμβολές... Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος αν θέλεις.
Ελπίζω να βοήθησα λίγο…Κ
-
Και φάνα να μην έχει πάντως το φεριτάκι του το χρειάζεται αν δεν έχει. Το θυμάσαι το διπλανάκι του Βαγγέλη του Μαραυγάκη? Τετοια κόλπα έκανε μέχρι που του βάλαμε ένα φεριτάκι και δεν ξανασήκωσε καφάλι.
ΥΓ. Εντάξει η κάμερα? Τράβηξε τη σαβούρδα?
Φιλικά Κώστας.
ΥΓ. Εντάξει η κάμερα? Τράβηξε τη σαβούρδα?
Φιλικά Κώστας.
Kωστή η σαβούρα πρώτη και στο τέλος φαίνεται στο πλάνο το αυτοκίνητο ανάποδα. Θα το φτιάξω και θα σου στείλω link να το δείς!
-
σε τι δέκτη έχεις το πρόβλημα? και τι μοντέλο .........θα βοηθούσε!
το μοντελο ειναι ενα f22 edf με 2 φανες και η τηλεκατευθυνση hitec optic.Tα speed controls ειναι hobbyking 70 ampers.
-
δοκίμασε φερίτες και πυκνωτάκια στα μοτέρ απο το θετικό στο αρνητικό και απο το θετικό στο μέταλο των μοτέρ (αν το προβλημα εμφανίζετε με το throtle ανοικτό)
Σε κάποιο μικρό ηλεκτρικό ντύσαμε το speed control με αλουμινόχαρτο πάνω απο ταινία
πρίν απο όλα αυτά δες άν όλα τα καλώδια είναι καλά πιασμένα η κολημένα
Σε κάποιο μικρό ηλεκτρικό ντύσαμε το speed control με αλουμινόχαρτο πάνω απο ταινία
πρίν απο όλα αυτά δες άν όλα τα καλώδια είναι καλά πιασμένα η κολημένα
-
Απάντηση: Παρεμβολές - Αντιμετώπιση
Αν μιλάμε για ducted fun και τηλεκετεύθυνση FM ,χρειάζονται οπωσδήποτε φεριτάκια και στα δύο ESC στα καλώδια ,που τα ενώνουν με το δέκτη. Επίσης, η κεραία του δέκτη δεν θα πρέπει να έρχεται σε επαφή με κανένα καλώδιο ή μεταλλική ντίζα και φυσικά ο δέκτης να τοποθετηθεί όσο γίνεται πιο μακρυά από τους ρυθμιστές. Αν τώρα τα μοτέρ είναι καρβουνάτα ,τότε χρειάζονται και πυκνωτάκια για "πνίξιμο" των παρασίτων ,που προκαλούν οι σπινθήρες του συλλέκτη. Τα περισσότερα μοτέρ αυτού του τύπου έχουν άλλωστε ήδη πυκνωτάκια και πολλές φορές και μια δίοδο. Αν είναι brushless τότε δεν μπαίνουν πυκνωτές.
Φιλικά Κώστας.
Φιλικά Κώστας.
ευχαριστω,θα δοκιμασω
κατι ακομα.φεριτακια που βρισκω γιατι πηγα στο ραδιο κατουμα και δεν ηξεραν τι ειναι
-
δε μπορεί έχει και ο Κατουμα και ο μπαβεν ...............θα κοιτάξω εγώ τωρα που ειμαι κοντά και θα σου πω
Βασικά θες σπαστα
Βασικά θες σπαστα
-
πράγματι δέν έχουν τώρα......... για να δούμε μήπως εχει κάποιος αλλη πηγή_P_P
-
Για καντε μια ερωτηση στο Φανο,
Σολωμου 40 Αθήνα
2103828748
Σολωμου 40 Αθήνα
2103828748
μου εφερε 2 ενας φιλοςκαι εκανα δουλεια.αντιο παρασιτα.και μου ειπε και το καλο.τα βρισκεις ευκολα μεσα στις ηλεκτρονικες λαμπες οικονομιας.οποτε μην τις πετατε πριν τις ανοιξετε.
-
Πολύ καλή πληροφορία …………καταγράφεται
Αν και έχω ακούσει ότι δεν πρέπει να σπάσει το γυαλί γιατί περιέχει επικίνδυνα αέρια
Αν και έχω ακούσει ότι δεν πρέπει να σπάσει το γυαλί γιατί περιέχει επικίνδυνα αέρια