Καααλησπερα!!
Αυτη η ερωτηση απευθυνεται πιο πολυ στους κατοχους trex500.
Σε ποια λοιπον θεση εχετε τοποθετημενο το ESC;
Εγω μεχρι τωρα το ειχα στο πλαι, αλλα σημερα το μετεφερα μπροστα απο το μοτερ, μεσα απο canopy στο μπλαι παλι, κ παρολλο που διορθωθηκε κατα πολυ το κεντρο βαρους, ανησυχω μηπως υπερθερμανθει απο κει κατω, γιατι τι απαγωγη θερμοτητας να γινει εκει περα... Και καλα τωρα που πεταω χαλαρα ειναι παγωμενο, μετα την πτηση ααααν αρχισω σαν παιδι κ γω τις λουπες κτλπ; Εκει θα ειναι τα τραβηγματα σε ρευμα! Τι εχει να γινει αραγε; _Β_Ο
Εχει κανεις εμπειρια; Ευχαριστω
Trex 500 θεση Esc
Απάντηση: Trex 500 θεση Esc
Φιλε SHARKGR γεια σου.
Εχω και γω το TREX 500 ESP και το ESC το εχω στα πλαγια. Πιστευω οτι ειναι καλη θεση τοποθετησης, μεχρι τωρα δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα. Μετα την πτηση ζεσταινεται λιγο, αλλα οχι σε σημειο ανησυχιας (τουλαχιστον μεχρι τωρα).
Επισης πιστευω οτι αεριζεται καλυτερα πλαγια, παρα μπροστα κατω απο τη μπαταρια.
Εχω και γω το TREX 500 ESP και το ESC το εχω στα πλαγια. Πιστευω οτι ειναι καλη θεση τοποθετησης, μεχρι τωρα δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα. Μετα την πτηση ζεσταινεται λιγο, αλλα οχι σε σημειο ανησυχιας (τουλαχιστον μεχρι τωρα).
Επισης πιστευω οτι αεριζεται καλυτερα πλαγια, παρα μπροστα κατω απο τη μπαταρια.
βασικα δεν εναι κατω απτην μπαταρια ειναι εξω απτο frame απλα το καλυπτει το κανοπι οταν το βαζω.κ παλι στα πλαγια ειναι απλα μπροστα απτο μοτερ κ οχι πισω.
εγω ειχα και καποια προβληματακια glitching γιαυτο κ το μετεφερα,αν δε δω αλλαγη θα το γυρισω στην προηγουμενη θεση.
εγω ειχα και καποια προβληματακια glitching γιαυτο κ το μετεφερα,αν δε δω αλλαγη θα το γυρισω στην προηγουμενη θεση.
αν και δε ξερω αν ειναι παρεμβολες,πρατηρησα οτι στις ψηλες στροφες,στο πολυ throttle τελοσπαντων τα σερβο αρχισαν να κουνιουντε λιγο χωρις να τους δοσω καποια εντολη,μερικες φορες φαινοταν σαν ν προσπαθουν να ακολουθησουν την φορα περιστροφης του στροφιου,υπεθεσα οτι απλα αυξανονταν οι παρεμβολες οσο αυξανοταν το ρευμα π τραβαγε το μοτερ λογω επαγωγων κλπ κλπ,δεν μ προκλεσαν κανενα πτητικο προβλημα αλλα για να μη μ δημιουργησουν κιολας ...^%^