1ο αεροπλανο
1ο αεροπλανο
1ο αεροπλανο
μπορειτε σαν πιο εμπειροι να με συμβουλεψετε τι μοντελο να επιλεξω;
Η εμπειρια μου στα αεροπλανα ειναι σχεδον μηδενική, εκτος απο μερικες φορες που εχω πεταξει με επιτυχια μερικα απο τα jumbo.
Θελω κατι να μπορω αργοτερα να το αναβαθμισω εαν ειμαι καλος. Θελω να παιρνει πλωτηρες για νερο, να υπάρχει αυθονια ανταλακτικων και budget περι των 300-400 ευρω
Με αυτα τα κριτηρια παιζει κατι;
Εαν υπαρχει κατι στις αγγελιες καλοδεχουμενο..
Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας
μπορειτε σαν πιο εμπειροι να με συμβουλεψετε τι μοντελο να επιλεξω;
Η εμπειρια μου στα αεροπλανα ειναι σχεδον μηδενική, εκτος απο μερικες φορες που εχω πεταξει με επιτυχια μερικα απο τα jumbo.
Θελω κατι να μπορω αργοτερα να το αναβαθμισω εαν ειμαι καλος. Θελω να παιρνει πλωτηρες για νερο, να υπάρχει αυθονια ανταλακτικων και budget περι των 300-400 ευρω
Με αυτα τα κριτηρια παιζει κατι;
Εαν υπαρχει κατι στις αγγελιες καλοδεχουμενο..
Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας
-
Απάντηση: 1ο αεροπλανο
Καλώς μας ήρθες και καλή παραμονή στο petame!!!!
Πολυσυζητημένο θέμα με πολλές παραμέτρους
με τι να ξεκινήσω
πρώτα θα σε ρώταγα πόσο βαθειά νομίζεις πως θές να φτάσεις …………και αυτό γιατί ήδη από ότι κατάλαβα την πρώτη γεύση την έχεις πάρει
δεν υπάρχουν αεροπλάνα που τα κάνουν όλα…… αλλά υπάρχουν πολλά εκπαιδευτικά που ακόμη και μετά από τις πρώτες ώρες πτήσεις μπορούν να κρατήσουν το ενδιαφέρον σου
Αν και εφόσον νομίζεις ότι έχεις ξεπεράσει τα πρώτα στάδια της πτήσης και ότι γενικά το έχεις θα μπορούσες να πάς σε χαμηλοπτέρυγο εκπαιδευτικό όπως το Kyosho Calmato 40 Sport η το seagull 40 low wing η κάτι παρόμοιο με αεροτομή κατάλληλη για αρχάριους
Αυτού του τύπου τα μοντέλα πετούν σταθερά μα αν θελήσεις κάνουν και ένα σωρό ακροβατικά
Μπορείς να τα στήσεις και ηλεκτρικά και με καύσιμο
Φυσικά υπάρχουν και υψηλοπτέρυγα με παρόμοια χαρακτηριστικά και ακόμη ποιο εύκολα στην πτήση
Υπάρχουν και πολλές επιλογές σε foam αλλά μόνο για ηλεκτρικά (http://www.planodio.gr/shop/sapac-wilga-kit.html
) αν και νομίζω οτι αυτά είναι για εφεδρικά η για τις διακοπές και όχι για να κάνεις τα πρώτα σωστά βήματα (οι πλωτήρες και η θάλασσα είναι δυσκολότερο στάδιο και όχι για αρχάριο)
Εκεί που θα πρέπει να δώσεις το βάρος σου είναι στην τηλεκατεύθυνση ……………..πάρε μια καλή από την αρχή
Περιμένουμε απορίες ………..και ακόμη καλύτερα να μας πεις και τι έχεις βάλει στο μάτι για να σου πούμε την γνώμη μας
Σε κάθε περίπτωση στα πρώτα σου βήματα καλό θα ήταν να έχεις δίπλα σου ένα εμπειρότερο για να πάνε όλα καλά και με ασφάλεια και να μην απογοητευτείς
Με χαρά σε περιμένουμε στους χώρους πτήσης …………….να σε γνωρίσουμε και να τα πούμε από κοντά
Πολυσυζητημένο θέμα με πολλές παραμέτρους
με τι να ξεκινήσω
πρώτα θα σε ρώταγα πόσο βαθειά νομίζεις πως θές να φτάσεις …………και αυτό γιατί ήδη από ότι κατάλαβα την πρώτη γεύση την έχεις πάρει
δεν υπάρχουν αεροπλάνα που τα κάνουν όλα…… αλλά υπάρχουν πολλά εκπαιδευτικά που ακόμη και μετά από τις πρώτες ώρες πτήσεις μπορούν να κρατήσουν το ενδιαφέρον σου
Αν και εφόσον νομίζεις ότι έχεις ξεπεράσει τα πρώτα στάδια της πτήσης και ότι γενικά το έχεις θα μπορούσες να πάς σε χαμηλοπτέρυγο εκπαιδευτικό όπως το Kyosho Calmato 40 Sport η το seagull 40 low wing η κάτι παρόμοιο με αεροτομή κατάλληλη για αρχάριους
Αυτού του τύπου τα μοντέλα πετούν σταθερά μα αν θελήσεις κάνουν και ένα σωρό ακροβατικά
Μπορείς να τα στήσεις και ηλεκτρικά και με καύσιμο
Φυσικά υπάρχουν και υψηλοπτέρυγα με παρόμοια χαρακτηριστικά και ακόμη ποιο εύκολα στην πτήση
Υπάρχουν και πολλές επιλογές σε foam αλλά μόνο για ηλεκτρικά (http://www.planodio.gr/shop/sapac-wilga-kit.html
) αν και νομίζω οτι αυτά είναι για εφεδρικά η για τις διακοπές και όχι για να κάνεις τα πρώτα σωστά βήματα (οι πλωτήρες και η θάλασσα είναι δυσκολότερο στάδιο και όχι για αρχάριο)
Εκεί που θα πρέπει να δώσεις το βάρος σου είναι στην τηλεκατεύθυνση ……………..πάρε μια καλή από την αρχή
Περιμένουμε απορίες ………..και ακόμη καλύτερα να μας πεις και τι έχεις βάλει στο μάτι για να σου πούμε την γνώμη μας
Σε κάθε περίπτωση στα πρώτα σου βήματα καλό θα ήταν να έχεις δίπλα σου ένα εμπειρότερο για να πάνε όλα καλά και με ασφάλεια και να μην απογοητευτείς
Με χαρά σε περιμένουμε στους χώρους πτήσης …………….να σε γνωρίσουμε και να τα πούμε από κοντά
θα σου προτεινα κατι που δεν θα στο προτεινε κανεις σαν πρωτο αεροπλανο
δελταπτερυγο edf
κατα την αποψη μου ειτε ειναι χαμηλο πτερυγο υψηλοπτερυγο
μην παρεις κατι με 300 400 σαν πρωτο σαν δευτερο τριτο ναι, αν βεβαια το χρημα δεν ειναι παραγοντας για σενα παρε οτι θελεις
ειτε ειναι υψηλοπτερυγο χαμηλοπτερυγο θα το σπασεις παρε κατι με 150 μαχ 200 εuro
η delta κανει φοβερες προσγειωσεις και πλαναρει σαν γλαρος κιολας σε χαμηλες ταχυτητες
δελταπτερυγο edf
κατα την αποψη μου ειτε ειναι χαμηλο πτερυγο υψηλοπτερυγο
μην παρεις κατι με 300 400 σαν πρωτο σαν δευτερο τριτο ναι, αν βεβαια το χρημα δεν ειναι παραγοντας για σενα παρε οτι θελεις
ειτε ειναι υψηλοπτερυγο χαμηλοπτερυγο θα το σπασεις παρε κατι με 150 μαχ 200 εuro
η delta κανει φοβερες προσγειωσεις και πλαναρει σαν γλαρος κιολας σε χαμηλες ταχυτητες
παιδια ευχαριστω για τις αμμεσες απαντησεις μου αρεσε πολλη η λυση του
wilga μιας και εχω τηλ/νση απο τα βενζινοκινητα(αυτοκινητακι) φτανει να κανει αρα μαλλον θελω μονο το μοτερ?
εκει που πηγα και ρωτησα μου ειπαν για καποιο outta artec νομιζω καπως ετσι 300 ευρω κομπλε
ενα Cessna ειναι ετσι αυτα τα κλασσικα που παιρνει και πλωτηρες
αν δεν κανει η τηλ/νση και πρεπει να παρω αλλη να κοιταξω και την λυση Kyosho Calmato 40 Sport η το seagull 40 low wing αλλα νομιζω εαν ξεκινησω απο καθαρα εκπαιδευτικο θα ειναι καλυτερα...
wilga μιας και εχω τηλ/νση απο τα βενζινοκινητα(αυτοκινητακι) φτανει να κανει αρα μαλλον θελω μονο το μοτερ?
εκει που πηγα και ρωτησα μου ειπαν για καποιο outta artec νομιζω καπως ετσι 300 ευρω κομπλε
ενα Cessna ειναι ετσι αυτα τα κλασσικα που παιρνει και πλωτηρες
αν δεν κανει η τηλ/νση και πρεπει να παρω αλλη να κοιταξω και την λυση Kyosho Calmato 40 Sport η το seagull 40 low wing αλλα νομιζω εαν ξεκινησω απο καθαρα εκπαιδευτικο θα ειναι καλυτερα...
-
Παρε mentor της muliplex.
Θα ευγνωμονεις τα καλουπια που το..βγαλανε..;;)
Ναι το εχει το http://www.planodio.gr
πιθανον την φθηνοτερη τιμη και θα σε βοηθησει να το φτιαξεις.
ΟΧΙ :
R.T.F. πακετα,το 90% ειναι για λυπηση η σχεση τιμης-αξιας-αποδοσης.
Φιλικα.
Στεφανος
Θα ευγνωμονεις τα καλουπια που το..βγαλανε..;;)
Ναι το εχει το http://www.planodio.gr
πιθανον την φθηνοτερη τιμη και θα σε βοηθησει να το φτιαξεις.
ΟΧΙ :
R.T.F. πακετα,το 90% ειναι για λυπηση η σχεση τιμης-αξιας-αποδοσης.
Φιλικα.
Στεφανος
ΜΕΝΤΟΡΑ με κλειστα μάτια
Πεταει μονο του το σκάφος και μπορεις να το "φωρτώσεις" πολύ
Πεταει μονο του το σκάφος και μπορεις να το "φωρτώσεις" πολύ
-
θα πρέπει να συμφωνήσω με τους προηγούμενους .........για τύπου foam και μόνο ηλεκτρικό...............multiplex σε όλες τις εκδόσεις
Μία πολύ καλή πρόταση για αρχάριο το easy star (και 'όχι μόνο) http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=841
σε πολύ οικονομικότερο επίπεδο από το mentor που όμως είναι σοβαρότερο πτητικά μια και είναι αρκετά μεγαλύτερο και βαρύτερο μοντέλο με τροχούς και πλήρη πηδάλια (αλλα και ακριβότερο)
ps ποια τηλ/ση 'έχεις από αυτοκίνητο? χλωμό το βλέπω να κάνει
Μία πολύ καλή πρόταση για αρχάριο το easy star (και 'όχι μόνο) http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=841
σε πολύ οικονομικότερο επίπεδο από το mentor που όμως είναι σοβαρότερο πτητικά μια και είναι αρκετά μεγαλύτερο και βαρύτερο μοντέλο με τροχούς και πλήρη πηδάλια (αλλα και ακριβότερο)
ps ποια τηλ/ση 'έχεις από αυτοκίνητο? χλωμό το βλέπω να κάνει
ωραιο το μεντορ ποσο θα μου βγει αραγε ετοιμο για πτηση?
οσο βλεπω ξεμιαλιζομαι τωρα κοιταγα ενα corsair τις artech στο ebay.
δεν κανει για εκπαιδευση αυτο?
κοιταω και τα χαμηλοπτεριγα
γιατι νομιζω ειναι το δευτερο βημα μετα το εκπαιδευτικο ,
εχω μια πολλη μικρη εμπειρια μην το παρω καργα trainer,ξενερωσω
και στο μηνα θελω αλλο..
οσο βλεπω ξεμιαλιζομαι τωρα κοιταγα ενα corsair τις artech στο ebay.
δεν κανει για εκπαιδευση αυτο?
κοιταω και τα χαμηλοπτεριγα
γιατι νομιζω ειναι το δευτερο βημα μετα το εκπαιδευτικο ,
εχω μια πολλη μικρη εμπειρια μην το παρω καργα trainer,ξενερωσω
και στο μηνα θελω αλλο..
θυμηθηκα οτι εχω στην ντουλαπα ενα walkera 040 κομπλε με καποιο προβλημα απο
πτωση που δεν φτιαξαμε ποτε.
μπορω να κρατησω τηλ\νση-δεκτη?
μας κανουν??
εχω και φωτο
πτωση που δεν φτιαξαμε ποτε.
μπορω να κρατησω τηλ\νση-δεκτη?
μας κανουν??
εχω και φωτο
- Συνημμένα
-
- DSC_0038.jpg (48.94 KiB) Προβλήθηκε 121 φορές
-
- DSC_0039.jpg (46.91 KiB) Προβλήθηκε 121 φορές
-
- DSC_0043.jpg (51.06 KiB) Προβλήθηκε 121 φορές
-
κάνει ..............αν και έχω την εντύπωση οτι δεν είναι full range
αλλα μετά απο τα απαραίτητα test εμβέλειας μπόρείς να πετάξεις και με αυτή
τώρα λείπουν τα servo και το μοντέλο...........
το walkera τι έπαθε?
αλλα μετά απο τα απαραίτητα test εμβέλειας μπόρείς να πετάξεις και με αυτή
τώρα λείπουν τα servo και το μοντέλο...........
το walkera τι έπαθε?
δεν θυμαμαι κατι επαθε στον ροτορα μια φορα πεταξε και δεν εχει ανταλακτικα
μαλλον κατελιξα σ'αυτο http://www.planodio.gr/shop/sapac-wilga-2000-brushless-ready-to-fly.html
μαλλον κατελιξα σ'αυτο http://www.planodio.gr/shop/sapac-wilga-2000-brushless-ready-to-fly.html
-
η πτήση πάνω απο το νερό δέν είναι οτι καλύτερο για αρχάριο
το παραμικρό λάθος .........μπλουμ και πανε ηλεκτρονικά μοτερ δεκτες
κάνε αρχή με ρόδες και βλέπουμε
ξαναδες το mentor!!!!!!!!! elapor η μ ε γ ά λ η διαφορά
το παραμικρό λάθος .........μπλουμ και πανε ηλεκτρονικά μοτερ δεκτες
κάνε αρχή με ρόδες και βλέπουμε
ξαναδες το mentor!!!!!!!!! elapor η μ ε γ ά λ η διαφορά
νομιζα οτι παιρνει και ροδες sorry
αρα κλεισαμε στο μεντωρ(με επεισαν τα θαυμαστικα)
ευχαριστω
αρα κλεισαμε στο μεντωρ(με επεισαν τα θαυμαστικα)
ευχαριστω
-
μόλις το πάρεις ...........κανόνισε να κάνεις την πρώτη πτήση σε χώρο με έμπειρότερους για τα ανάλογα σεταρίσματα
σίγουρα 'ενας πεταμιανός θα βρεθεί κοντά σου
σίγουρα 'ενας πεταμιανός θα βρεθεί κοντά σου