Αγορά ηλεκτρικού 3d
Αγορά ηλεκτρικού 3d
Καλησπέρα παίδες
Έχοντας πετάξει το λαμα ν4 με όλους τους δυνατούς τρόπους , και τα blade 400, trex 500 kai protos msheli στον Phoenix sim πετόντας και 3d νομίζω ότι πρέπει να κάνω το επόμενο βήμα.
Είμαι ανάμεσα στα 3 παραπάνω ελικόπτερα (το blade 400 με την Spectrum DX6i φαίνεται καλό πακέτο από οικονομικής απόψεως 410€ rtf) Τα άλλα 2 ελικόπτερα από τον simulator φαίνονται πολύ πιο σταθερά και προβλέψιμα,βέβαια κόστίζει τα διπλά για να γίνουν rtf.
Τι θα μου προτείνατε λαμβάνοντας υπόψιν ότι μάλλον θα έχω και κάποια πτώση?
Έχοντας πετάξει το λαμα ν4 με όλους τους δυνατούς τρόπους , και τα blade 400, trex 500 kai protos msheli στον Phoenix sim πετόντας και 3d νομίζω ότι πρέπει να κάνω το επόμενο βήμα.
Είμαι ανάμεσα στα 3 παραπάνω ελικόπτερα (το blade 400 με την Spectrum DX6i φαίνεται καλό πακέτο από οικονομικής απόψεως 410€ rtf) Τα άλλα 2 ελικόπτερα από τον simulator φαίνονται πολύ πιο σταθερά και προβλέψιμα,βέβαια κόστίζει τα διπλά για να γίνουν rtf.
Τι θα μου προτείνατε λαμβάνοντας υπόψιν ότι μάλλον θα έχω και κάποια πτώση?
Απάντηση: Αγορά ηλεκτρικού 3d
Το best value for money στο επίπεδό σου είναι το blade 400 με την DX6. Είναι μέτριο (ποιοτικά) ελικόπτερο αλλά σταθερό και με φτηνά ανταλλακτικά :) Επίσης μπορεί να σου μάθει και τα πρώτα σου ακροβατικά :)
Για σας και απο μενα ειμαι και εγω στο σταδιο μετα το λαμα για αγορα μεγαλητερου ελικοπτερου και μαλλον θα παω στο BLADE 400 DX6I απο αυτα που μου λεει ενας φιλος μου .Οποιος εχει ενα RAPTOR 50 και μου λεει οτι ο πρωτος λογος ειναι οτι θα εχω πτωσης οποτε
θα εχω φτηνα ανταλακτικα σε σχεσει με ενα μεταλικο ελικοπτερο .
θα εχω φτηνα ανταλακτικα σε σχεσει με ενα μεταλικο ελικοπτερο .
Σας ευχαριστώ παιδία.
Τελικά μάλλον στο blade400 θα καταλήξω.
Καλές πτήσεις...μάγκες
Τελικά μάλλον στο blade400 θα καταλήξω.
Καλές πτήσεις...μάγκες
Θέλεις την γνώμη μου φίλε μου (εφόσον δεν σε "χαλάει" το μέγεθος);
Για μένα το καλύτερο μικρό ηλεκτρικό για να μην έχεις άγχος (κόστος, όγκου κ.λ.π.) και είναι εκπληκτικό τόσο σε ρυθμίσεις όσο και σε πτήση, ακροβατικά κ.λ.π. αλλά και τέλειο ως εκπαίδευση σε κλειστό ή ανοικτό χώρο, είναι το mcp X (Blade) της Eflite. Στα 140 euro. Μακράν καλύτερο από Lama και άλλα συναφή. Έχω το Trex 450 pro (ηλεκτρικό) και το 600 (θερμικό) αλλά αυτό είναι το κάτι άλλο για τα κυβικά του. Το μόνο αρνητικό στην όλη υπόθεση είναι ο χρόνος πτήσης (4-5 λεπτά).
Για μένα το καλύτερο μικρό ηλεκτρικό για να μην έχεις άγχος (κόστος, όγκου κ.λ.π.) και είναι εκπληκτικό τόσο σε ρυθμίσεις όσο και σε πτήση, ακροβατικά κ.λ.π. αλλά και τέλειο ως εκπαίδευση σε κλειστό ή ανοικτό χώρο, είναι το mcp X (Blade) της Eflite. Στα 140 euro. Μακράν καλύτερο από Lama και άλλα συναφή. Έχω το Trex 450 pro (ηλεκτρικό) και το 600 (θερμικό) αλλά αυτό είναι το κάτι άλλο για τα κυβικά του. Το μόνο αρνητικό στην όλη υπόθεση είναι ο χρόνος πτήσης (4-5 λεπτά).
Καλημέρα κ χρόνια πολλά. Είμαι νέο μέλος στο petame αλλά κ στο να πετάξω ελικοπτερακι :-P. Έχω ένα co-comanche το οποίο έχω πετάξει λίγο. Είχα κάποια γνωστά ατυχήματα αλλαγή λεπιδων κ ένα σετ ροδάκια που έχει το συγκεκριμένο. Το θέμα είναι ότι ρωτοντας σε ένα μαγαζί για άλλο μου προτείνει ένα lama 400D στα 200 κάτι ευρώ. Καλή κατασκευή μου είπε. Ο λόγος του να μην δω κάποιο με έναν έλικα ποιος είναι?
-
Γενικά τα μονοροτορα ελικόπτερα είναι πολυ απιο ασταθή απο τα διροτορα. Για παράδειγμα ενω με ένα διροτορο μπορείς να μείνεις σταθερός σε ένα σημείο πειραζοντας ελάχιστα τα στικς και κάνοντας μικροδιορθωσεις, με ένα μονοροτορο θα χρειαστείς πολυ μεγαλύτερη προσπάθεια.
Σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Οποτε φανταζομαι ουτε να το σκεφτομαι για την ωρα για εναν ροτορα μιας και ειμαι αρχαριος πολυ. Σαν κατασκευη αυτο που εχω σε σχεση με αυτα που βλεπω οτι υπαρχουν δεν με ικανοποιει ομως... :( Αξιζει πιστευεις να κοιταξω για καποιο αλλο μοντελο?
-
Τι ακριβως δεν σε ικανοποιει απο αυτο που εχεις;
Καλημερα. Η ολη του κατασκευη που ειναι ψευτικη σε σχεση με αλλα της ιδιας περιπου κατηγοριας. Το οτι εχω ρωτησει 3 μαγαζια κ μου ειπαν οτι πλεον εχουν σταματησει συνεργασια με την E-SKY γιατι ηταν προβληματικα και ειδικα το συγκεκριμενο μοντελο δεν μπορω να βρω ανταλλακτικα. Ροδες και λεπιδες. Ισως λεπιδες να βρω πιο ευκολα. Και δεν εχω αποψη (δυστυχως) με αλλα ιδιας κατηγοριας για το αν ειναι πιο σταθερα ή οχι. Το ψαχνω βασικα αν θα πρεπει να παρω κατι αλλο ή αν θα μεινω με αυτο μεχρι να το διαλυσω...
Αφού μπήκες στη μπρίζα να ασχοληθείς με τα ε/π αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο από όλα είναι ο εξομοιωτής. Άρα παίρνεις πρώτα εξομοιωτή να πάρεις τη γεύση και να αρχίσεις να μπαίνεις στο πνεύμα και μετά αφού έχεις πάρει γνώσεις διαβάζοντας και γνώμες συζητώντας θα έρθει η ώρα της απόφασης για την αγορά. Το ε/π θέλει γνώσεις για τις ρυθμίσεις του αλλά και πάρα πολύ εξάσκηση μέχρι την πρώτη βόλτα στον αέρα.
Καλή Χρονιά!
Καλή Χρονιά!