Παιδιά καλησπέρα!
Πρόσφατα εγινα κάτοχος ενός eflite Blade 400! δεν έχω κάνει ακόμα καμία πτήση. Είχα ενα 4 κάναλο εκπαιδευτικό και τώρα χρησιμοποιώ λίγο τον phoenix για να μάθω να πετάω.
Από οτι διάβαζα σε κάποια forum λένε πως το γυροσκόπιο στο blade είναι για πέταμα!
Λέτε να αγοράσω κάποιο άλλο? Και αν ναι ποιο?
Αλλαγή Γυροσκοπίου σε blade 400?
-
Απάντηση: Αλλαγή Γυροσκοπίου σε blade 400?
Το blade 400 ήταν το πρώτο μου ελικοπτεράκι και σε διαβεβαιώ ότι το gyro του μόνο για πέταμα δεν είναι. Εντάξει tic toc δεν θα κρατήσει αλλά απλή πτήση stall turn και loop τα κάνει. Δεν χρειάζεται να μπεις σε περιττά έξοδα για ένα ελικόπτερο το οποίο θα σπάσει _Β_Ο
Υ.Γ Που πετάς???
Υ.Γ Που πετάς???
-
Nontas έγραψε: ↑Το blade 400 ήταν το πρώτο μου ελικοπτεράκι και σε διαβεβαιώ ότι το gyro του μόνο για πέταμα δεν είναι. Εντάξει tic toc δεν θα κρατήσει αλλά απλή πτήση stall turn και loop τα κάνει. Δεν χρειάζεται να μπεις σε περιττά έξοδα για ένα ελικόπτερο το οποίο θα σπάσει _Β_Ο
Υ.Γ Που πετάς???
Ακόμα δεν πετάω γιατι φοβάμαι μην το σπάσω! hover και απλές βολτούλες θέλω να κάνω! Απλά διάβαζα σε κάποια forum οτι όσο πιο καλά ηλεκτρονικά βάλεις τόσο πιο εύκολα πετάς και ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες να το σπάσεις.
Αν φοβάσαι να πετάξεις αφιέρωσε πολλές ώρες στο simulator και μετά ακολούθησε αυτές τις οδηγίες http://www.littlerotors.com/flyinglessons/
_Β_Ο
Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και να σηκώνεις το ελικόπτερο λίγα εκατοστά από το έδαφος και όταν νιώσεις άβολα ή ότι το χάνεις το κατεβάζεις.
_Β_Ο
Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και να σηκώνεις το ελικόπτερο λίγα εκατοστά από το έδαφος και όταν νιώσεις άβολα ή ότι το χάνεις το κατεβάζεις.