Γεια σας και από εμένα.
Έπειτα από πολλές ώρες εκπαίδευσης με ένα E-SKY LAMA V3 και ατελείωτες ώρες στον εξομοιωτή ήρθε η ώρα να αγοράσω το πρώτο μου (καλό) ελικόπτερο.
T-REX 450 Pro Super Combo η MINI TITAN?
Συντονισμός:
Το http://www.petame.gr
σας ζητά να πληκτρολογείτε αυστηρά και μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες και πεζά γράμματα Μηνύματα με latin χαρακτήρες (Greeklish) και χρήση κεφαλαίων γραμμάτων θα διαγράφονται πάραυτα.
Το μύνημα διόρθώθηκε για πρώτη και τελευταία φορά
t-rex 450 η mini titan
Απάντηση: t-rex 450 η mini titan
Κατά την γνώμη μου η καλύτερη επιλογή είναι το Trex 450 γιατί έρχεται σχεδόν έτοιμο για πτήση και με άριστα ηλεκτρονικά. Εγώ με αυτό έμαθα να πετάω, από hover μέχρι και τα πρώτα μου ακροβατικά (tic toc, stall turn, inverted flight, flip κα.) και είμαι κατενθουσιασμένος. Το προτείνω με κλειστά μάτια σε αρχάριο μιας και είναι αρκετά εύκολο στην κατασκευή ( έρχεται με manual 1:1 ) και αρκετά εύκολο στην πτήση του.
Όποια απορία έχεις ευχαρίστως να σε βοηθήσω
Όποια απορία έχεις ευχαρίστως να σε βοηθήσω
-
Θα σου πρότεινα και εγώ να προτιμίσεις το Trex. Θα έχεις μεγαλύτερη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών με την έννοια οτι υπάρχουν περισσότερα σημεία πώλησης ανταλλακτικών.
χωρις να εχω εμπειρια απο κανενα απο τα δυο ,το Trex ειναι σταθερη αξια και
πολυφορεμενο ,
Εχω ακουσει και εχω δει επι το εργο το mini titan οτι ειναι παρα μα παρα πολυ
καλο και πτητικα και κατασκευαστικα ,και εχει πολυ ευκολη προσβαση σε ολα τα μερη του ...τι σημαινει αυτο ... σπας κατι ,το βγαζεις και το αλλαζεις χωρις να χρειαζεται να λυσεις ολο το μοντελο ...
Ψαξτο ...
πολυφορεμενο ,
καλο και πτητικα και κατασκευαστικα ,και εχει πολυ ευκολη προσβαση σε ολα τα μερη του ...τι σημαινει αυτο ... σπας κατι ,το βγαζεις και το αλλαζεις χωρις να χρειαζεται να λυσεις ολο το μοντελο ...
Ψαξτο ...
raptor30 έγραψε: ↑χωρις να εχω εμπειρια απο κανενα απο τα δυο ,το Trex ειναι σταθερη αξια και
πολυφορεμενο ,
Ψαξτο ...
100% μαζι σου κ πολυ πιο οικονομικο στις πτωσεις λογο των μεταλλικων κ ανθρακονηματινων ανταλλακτικων που εχει το trex, εχω μινι τιταν κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος κ την βγαζω παντα φτηνα στις πτωσεις που ειναι κ ο λογος που ευτυχως καποιοι φιλοι μου ειπαν να μην παρω το trex που πρωσοπικα θαυμαζω αλλα δεν θελω να πληρωνω χρυσο.