Εχω μερικα προβληματακια με αυτο το δεκτη γιατι δεν ξερω καλα αγγλικα για να καταλαβω το μανιουαλ.
α) πως σεταρω το δεκτη απο digital σε analog servo γιατι μου κανει κατι περιεργους θοριβους τα σερβο και εχω προβλημα με το ρευμα τους
β) οταν βαζω δυο σερβο σε ενα καναλι με υψιλον μου παρουσιαζου προβλημα σαν να ειναι χαλασμενο το ενα απο τα δυο και εσπασα αεροπλανο ετσι `M`:?Z
ευχαριστω εκ το προτερων για να σωσω κανα αεροπλανο^%^
R6008HS 8-Channel
Απάντηση: R6008HS 8-Channel
Ο δέκτης είναι σεταρισμένος από "μαμά" σε αναλογική λειτουργία. Λογικά, δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξεις.
Για να σιγουρευτείς σε πιο mode είναι, πρόσεξε το φωτάκι όταν του δίνεις ρεύμα με την Τ/Κ κλειστή: αν είναι σε ψηφιακό, το φωτάκι θα αλλάξει πολύ γρήγορα από κόκκινο σε πράσινο πολλές φορές για ένα δευτερόλεπτο και μετά θα γίνει κόκκινο. Αν είναι αναλογικό, ανάβει μόνο κόκκινο.
Για να σιγουρευτείς σε πιο mode είναι, πρόσεξε το φωτάκι όταν του δίνεις ρεύμα με την Τ/Κ κλειστή: αν είναι σε ψηφιακό, το φωτάκι θα αλλάξει πολύ γρήγορα από κόκκινο σε πράσινο πολλές φορές για ένα δευτερόλεπτο και μετά θα γίνει κόκκινο. Αν είναι αναλογικό, ανάβει μόνο κόκκινο.