Ένας φίλος που αξίζει συγχαρητήρια!
Ένας φίλος που αξίζει συγχαρητήρια!
Πέμπτη 6/1/2011, ημέρα των φώτων και μιας και είχε καλό καιρό είπαμε να πάμε μια βόλτα προς το Άργος, την πατρίδα του Παναγιώτη Σοφού. Ακούγαμε λοιπόν όλα αυτά τα χρόνια από τον Παναγιώτη για τον Χρήστο και είπαμε να τον επισκεφτούμε. Εγώ προσωπικά έμεινα άναυδος με αυτό που αντίκρισα! Και δεν μιλώ για μοντέλα αλλά για πραγματικά αεροπλάνα θρύλους στο Άργος!!!
MIG 21 με πλήρες cockpit, ένα τεράστιο Jaguar, ένα BAE Harrier παρακαλώ, αστεροειδείς κινητήρες, τουρμπίνα Rolls Royce και τόσα άλλα που δεν θυμάμαι. Μέχρι και πραγματικό simulator όπως επίσης και στόχο της Ιταλικής πολεμικής αεροπορίας είδαμε.
Το καλύτερο δε, ο χώρος διαθέτει και ιδιωτικό δρόμο-διάδρομο που πετάξαμε τα μοντελάκια μας!!!
Να και μερικές εικόνες από το χώρο του Χρήστου. Να είσαι καλά και σε ευχαριστούμε που αφιέρωσες τόσο χρόνο για μας και μοιράστηκες μαζί μας όλα αυτά που έχει κάνει.
MIG 21 με πλήρες cockpit, ένα τεράστιο Jaguar, ένα BAE Harrier παρακαλώ, αστεροειδείς κινητήρες, τουρμπίνα Rolls Royce και τόσα άλλα που δεν θυμάμαι. Μέχρι και πραγματικό simulator όπως επίσης και στόχο της Ιταλικής πολεμικής αεροπορίας είδαμε.
Το καλύτερο δε, ο χώρος διαθέτει και ιδιωτικό δρόμο-διάδρομο που πετάξαμε τα μοντελάκια μας!!!
Να και μερικές εικόνες από το χώρο του Χρήστου. Να είσαι καλά και σε ευχαριστούμε που αφιέρωσες τόσο χρόνο για μας και μοιράστηκες μαζί μας όλα αυτά που έχει κάνει.
- Συνημμένα
-
- 5.jpg (96.35 KiB) Προβλήθηκε 177 φορές
-
- 4.jpg (105.33 KiB) Προβλήθηκε 177 φορές
-
- 3.jpg (102.62 KiB) Προβλήθηκε 177 φορές
-
- 2.jpg (96.4 KiB) Προβλήθηκε 177 φορές
-
- 1.jpg (96.36 KiB) Προβλήθηκε 177 φορές
Απάντηση: Ένας φίλος που αξίζει συγχαρητήρια!
Άλλες πέντε...
- Συνημμένα
-
- 10.jpg (94.61 KiB) Προβλήθηκε 177 φορές
-
- 9.jpg (100.7 KiB) Προβλήθηκε 177 φορές
-
- 8.jpg (96.49 KiB) Προβλήθηκε 177 φορές
-
- 7.jpg (95.72 KiB) Προβλήθηκε 177 φορές
-
- 6.jpg (98.67 KiB) Προβλήθηκε 177 φορές
Μερικές ακόμη!
- Συνημμένα
-
- 15.jpg (99.03 KiB) Προβλήθηκε 177 φορές
-
- 14.jpg (98.9 KiB) Προβλήθηκε 177 φορές
-
- 13.jpg (93.51 KiB) Προβλήθηκε 177 φορές
-
- 12.jpg (94.52 KiB) Προβλήθηκε 177 φορές
-
- 11.jpg (98.94 KiB) Προβλήθηκε 177 φορές
Άλλες πέντε!!!
- Συνημμένα
-
- 20.jpg (103.8 KiB) Προβλήθηκε 177 φορές
-
- 19.jpg (94.49 KiB) Προβλήθηκε 177 φορές
-
- 18.jpg (94.58 KiB) Προβλήθηκε 177 φορές
-
- 17.jpg (103.37 KiB) Προβλήθηκε 177 φορές
-
- 16.jpg (99.95 KiB) Προβλήθηκε 177 φορές
Αύριο θα ανεβάσω και βίντεο από τις πτήσεις!
- Συνημμένα
-
- IMG_0198.jpg (85.66 KiB) Προβλήθηκε 177 φορές
Φανταστικές εικόνες φίλε .
Είσαι πολύ τυχερός υπάρχον ποιο πολλά αεροπλάνα στο υπόστεγο από το πολεμικό μουσείο της Αθήνας.
Βλέπου και μια wren τουρμπίνα στο χέρι του Σοφού κάτι καλό ετοιμάζει υποψιάζομαι.
Είσαι πολύ τυχερός υπάρχον ποιο πολλά αεροπλάνα στο υπόστεγο από το πολεμικό μουσείο της Αθήνας.
Βλέπου και μια wren τουρμπίνα στο χέρι του Σοφού κάτι καλό ετοιμάζει υποψιάζομαι.
-
πραγματικά δεν φανταζόμουν ότι υπάρχουν τέτοιες συλλογές
Άξιος συγχαρητήριων ο κυρ Παναγιώτης
Άξιος συγχαρητήριων ο κυρ Παναγιώτης
Δεν περιμενα ποτε οτι θα αντικριζα τετοια συλλογη .Τα παιδια καταπληκτικα..σημαντικες γνωριμιες.Νομιζω οτι πρεπει να ξαναπαμε για να το χορτασουμε καλυτερα.Το εκανες το θαυμα σου Παναγιωτη......ακους να εχει τετοιο ξαδελφο.
Φιλικα Αγγελος
Φιλικα Αγγελος
Συγχαρητήρια στους φίλους σας.+(*)
Ωραίες μοντελιστικές στιγμές. _P_P
Λίγες πληροφορίες για το ηλεκτρικό ελικοπτεράκι Hughes 500 εάν είναι δυνατόν._Β_Ο
Ωραίες μοντελιστικές στιγμές. _P_P
Λίγες πληροφορίες για το ηλεκτρικό ελικοπτεράκι Hughes 500 εάν είναι δυνατόν._Β_Ο
Ανναρωτόμουν και έλεγα, μα κάτι μου θυμίζει, μα κάτι μου θυμίζει.
Μα την πεδιάδα του Άργους._Β_Ο
Την άλλη φορά που θα πάω στο Νάυπλιο θα είμαι πιο προσεκτικός και θα κάνω την στάση στο Άργος που πάντα ανέβαλα.!@/-=}{{
Μα την πεδιάδα του Άργους._Β_Ο
Την άλλη φορά που θα πάω στο Νάυπλιο θα είμαι πιο προσεκτικός και θα κάνω την στάση στο Άργος που πάντα ανέβαλα.!@/-=}{{
αξιζει πολλα συγχαρητηρια εχω μεινει αφωνος.......
Αν και καθυστερημένα, _Β_Ο πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας. Πάντα τέτοια.