Αυτοπορτραίτο
-
Αυτοπορτραίτο
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΩΣ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ "ΠΕΤΑΜΕ" ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩ. ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΟ ΑΠ ΤΙΣ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ. ΤΟ SUPER DECATHLON ΚΑΙ ΤΗΝ CANON.
- Συνημμένα
-
- super decathlon.jpg (63.52 KiB) Προβλήθηκε 17 φορές
Απάντηση: ΑΥΤΟΠΟΡΤΡΑΙΤΟ
photolover έγραψε: ↑ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΩΣ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ "ΠΕΤΑΜΕ" ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩ. ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΟ ΑΠ ΤΙΣ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ. ΤΟ SUPER DECATHLON ΚΑΙ ΤΗΝ CANON.
Το http://www.petame.gr
σας ζητά να πληκτρολογείτε αυστηρά και μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες και πεζά γράμματα. Σεβαστείτε τη γλώσσα και βοηθήστε μας στην προσπάθεια "ενιαίας εικόνας" του χώρου. Μηνύματα με latin χαρακτήρες (Greeklish) και χρήση κεφαλαίων γραμμάτων θα διαγράφονται πάραυτα. Απαγορεύεται το spam και οι συζητήσεις (chat) μεταξύ των μελών, μέσα στα θέματα
ωραιο αερομοντελο και η φωτογραφια ειναι πονηρη....
εψαξα λιγακι ωσπου να δω οτι ηταν μοντελλο....
εψαξα λιγακι ωσπου να δω οτι ηταν μοντελλο....
-
Γεια σου Χρηστο. Ευχαριστω.
Απάντηση: Αυτοπορτραίτο
Καλωσήρθες στο petame.gr photolover.
Aπ' ότι φαίνεται έχεις μεγάλο ταλέντο στο να παίρνεις φωτογραφίες. Η φωτογραφία είναι αρρηκτα συνδεδεμένη και με το χόμπι μας, έτσι ωστε να αποθανατίζουμε τις όμορφες στιγμές μας σε αυτό.
Καλές πτήσεις λοιπόν και καλές πόζες
Τρύφωνας
Aπ' ότι φαίνεται έχεις μεγάλο ταλέντο στο να παίρνεις φωτογραφίες. Η φωτογραφία είναι αρρηκτα συνδεδεμένη και με το χόμπι μας, έτσι ωστε να αποθανατίζουμε τις όμορφες στιγμές μας σε αυτό.
Καλές πτήσεις λοιπόν και καλές πόζες
Τρύφωνας
-
Καλως Ηρθες...Φωτο και πτησεις.... πανε παντα μαζι...
Καλη διαμονη και καλη συνεχεια...
Καλη διαμονη και καλη συνεχεια...
Καλώς ήρθες και εύχομαι να χειρίζεσαι τα μοντέλα, τόσο καλά όπως το Photoshop.^%^ :>)
Υ.Γ το μοντέλο αυτό είναι από τα αγαπημένα μου, μιας και ήταν το πρώτο που είχα πετάξει. Και ακόμα βρίσκεται στην αποθήκη.
Υ.Γ το μοντέλο αυτό είναι από τα αγαπημένα μου, μιας και ήταν το πρώτο που είχα πετάξει. Και ακόμα βρίσκεται στην αποθήκη.
Πού πήγε κύριοι η σκιά του φωτογράφου? Τί γίνεται με την σκιά του φτερού πάνω στον φωτογράφο?? Μήπως είναι φάντασμα? Εεε?
Καλώς ήρθες στο forum... Περιμένουμε ανυπόμονα φωτογραφίες!
Καλώς ήρθες στο forum... Περιμένουμε ανυπόμονα φωτογραφίες!