Με εκοψαν στην σχολη Ικαρων
Με εκοψαν στην σχολη Ικαρων
>:( με εκοψαν στην σχολη Ικαρων και μετα απο 22 χρονια δακρύων `M` ειπα να ξεκινησω τελικα με δικο μου αεροπλανο να μαθαινω, πηρα ενα apprentice 15e
Με λενε Νικο, ειμαι 30 ετων και μενω στην Πατρα, χαιρετω την παρεα του petame.gr!
Με λενε Νικο, ειμαι 30 ετων και μενω στην Πατρα, χαιρετω την παρεα του petame.gr!
Απάντηση: Με εκοψαν στην σχολη Ικαρων
...καλώς ήρθες 'iceman' στο φόρουμ του 'petame.gr'...καλή παραμονή...καλές πτήσεις...!
η ταν, η, τα πετάν...
-
+(*) καλώς μας ήρθες Νίκο!!!!
καλος τον!!!!+(*)
τι ειναι το apprentice;;;>F<
τι ειναι το apprentice;;;>F<
iceman έγραψε: ↑>:( με εκοψαν στην σχολη Ικαρων και μετα απο 22 χρονια δακρύων `M` ειπα να ξεκινησω τελικα με δικο μου αεροπλανο να μαθαινω, πηρα ενα apprentice 15e
.......................................................................................................... φίλε +(*) καλώς ήλθες.
Χαίρομαι που προσπαθείς να πάρεις την ζωή στα χέρια σου, και να ανακάμψεις.^hola^
Η ζωή μας είναι γεμάτη πίκρες, και λίγες οι χαρές._P_P
Ένα τραγούδι του Καλογιάννη, που άρεσε και στον παππού μου λέει:
Άνοιξε το παράθυρο
να μπεί δροσιά του Μάη,
εμείς για αλλού, κινήσαμε, και αλλού η ζωή μας πάει.............................
Η αεροπορία είναι γεμάτη συγκινήσεις, δεν χρειάζεται να είναι μόνον η Πολεμική Αεροπορία.
Μέσα στους κόλπους της γενικής Αεροπορίας σου έυχομαι να βρείς το βάλσαμο που ζητάς.
Καλή αρχή, και καλές και ασφαλείς προσγειώσεις.
-
Καλως Ηρθες...Καλη διαμονη,καλο διαβασμα,καλες πτησεις....
-
:D.....μη μου σκας....δεν έγινε και τίποτα.
Καλές πτήσης με το μοντέλο σου.
Kαλως ηρθες στο φορουμ.
Στον αερομοντελισμο δεν σε κοβει κανενας.
Θεληση και υπομονη να εχεις και πετας τα παντα.
Παντως με τον αερομοντελισμο πρεπει να ειναι πολλοι αυτοι που βγαζουν τα αποθυμενα τους (οσον αφορα την σχολη ικαρων).
Δεν ειρωνευομαι, βαζω και εμενα σε αυτους.
Στον αερομοντελισμο δεν σε κοβει κανενας.
Θεληση και υπομονη να εχεις και πετας τα παντα.
Παντως με τον αερομοντελισμο πρεπει να ειναι πολλοι αυτοι που βγαζουν τα αποθυμενα τους (οσον αφορα την σχολη ικαρων).
Δεν ειρωνευομαι, βαζω και εμενα σε αυτους.
iceman έγραψε: ↑>:( με εκοψαν στην σχολη Ικαρων και μετα απο 22 χρονια δακρύων `M` ειπα να ξεκινησω τελικα με δικο μου αεροπλανο να μαθαινω, πηρα ενα apprentice 15e
..........................................................................................................
iceman do you read me? @P@
Που είσαι ρε παιδάκι μου;
Χάθηκες;;;