Γεία χαρά σε όλους-ες

Απάντηση
manandre

Γεία χαρά σε όλους-ες

Δημοσίευση από manandre »

Γεία χαρά σε όλους-ες,
Με λένε Μάνο είμαι 42 και μένω στην Σητεία Κρήτης.
Από μικρός είχα κάνει κάποιες προσπάθειες με το να πετάξω ένα cessna (θερμικό) αλλά κόλλησαν τα servo και κατέληξε σε τοίχο πολυκατοικίας,
και λόγο ότι τό χαρτζιλίκη τότε ήταν μηδαμινό τα παράτησα{}>@.?<.
Τώρα με ξανάπιασε η όρεξη, αλλά με ελικόπτερο Art-tech MD 500, και ο Θεός βοηθός!!!H-:R
Ελπίζω οι γνώσεις και η εμπειρίας σας να με βοηθήσει να το ξεκολλήσω από το έδαφος (να χαρούν και οι κόρες μου). Σας ευχαριστώ που με ακούσατε και με δεχθήκατε στο petame.
Αντώνης Κριτζάς

Απάντηση: Γεία χαρά σε όλους-ες

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Καλώς μας ήρθες Μάνο
Το ελικόπτερο που διάλεξες για αρχή είναι πολύ καλό και εύκολο Είμαι σίγουρος πως εσύ και οι κορούλες σου θα το χαρείτε Για αρχή προσπάθησε να μη το σηκώσεις πάνω από το μέτρο μέχρι να μάθεις τις κινήσεις του Μη κοιτάς την ουρά αλλά την μούρη και να στρίβεις το ruder προς τα εκεί ου θέλεις να γυρνά (Σαν να είσαι μέσα) Άνοιξε το γκάζι αργά μέχρι το μοντέλο να σηκωθεί 40 50 πόντους και προσπάθησε να κοιτά πάντα μπροστά και εσύ να είσαι πίσω του Όταν ελέγξεις αυτή την κίνηση σιγά σιγά πήγαινε το με το πλάι δεξιά αριστερά λίγο μπροστά και λίγο πίσω αλλά πάντα να κοιτά μπροστά όπως σου είπα Όταν το κατεβάζεις κλείνε το γκάζι απαλά για να μη σκάει κάτω Δούλεψε το έτσι και μόνο όταν είσαι σίγουρος άρχισε να το γυρνάς στο πλάι Μη βιαστείς και όλα θα έρθουν
Καλές πτήσεις
manandre

Σε ευχαριστώ πολύ Αντώνη. Εχω ήδη ξεκινήσει το training (όπως μου έγραψες) και πιστεύω ότι τα πάω καλά (δεν ενθουσιάζομαι όμως). Το πιό σπαστικό από όλα στο training είναι ο αέρας και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας{}>@.?<.
Αυτά για την ώρα, περιμένοντας για άλλη μια φόρτιση μπαταρίας.
Αντώνης Κριτζάς

Πρέπει να πάρεις τουλάχιστον άλλη μία μπαταρία

Οσο για το hover μπορεί να γίνει μέσα στο σπίτι
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

Αντώνης Κριτζάς έγραψε: Πρέπει να πάρεις τουλάχιστον άλλη μία μπαταρία

Οσο για το hover μπορεί να γίνει μέσα στο σπίτι

OXΙ
ΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΛΙΚΟΠΕΡΟ
εκτως και αν ειναι τύπου msr
Αντώνης Κριτζάς

γιατί δεν βλέπεις Γιάννη μου τί ελικόπτερο είναι ...........
Το MD 500 φυσικά και είναι εσωτερικού χώρου διπλού στροφείου Βεβαίως και πετά μέσα στο σπίτι
http://www.planodio.gr/shop/radio-controlled-helicopters/electric-powered-helicopters/4-channel-electric-helicopters/art-tech-md500-2-4g-radio-military.html

http://www.youtube.com/watch?v=EWUjNO65fSE
manandre

Συμφωνώ με τον Mogolo, ΠΟΤΕ hover μέσα στο σπίτι γιατί κυκλοφορεί γυναίκα οπλισμένη με παντόφλα που φυλάει τα έπιπλα της....~!! lol....
(Στο video δεν βλέπω γυναίκα πουθενά χε..χε...)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Καλώς ήρθατε/welcome”