Περιοδικά τηλεκατευθυνόμενου αερομοντελισμού στην Αγγλία

Απάντηση
Skywalker

Περιοδικά τηλεκατευθυνόμενου αερομοντελισμού στην Αγγλία

Δημοσίευση από Skywalker »

Ανέβηκα Αγγλία για να ορκιστώ για το πτυχείο πριν κανά 10ήμερο. Κλασσικά πήρα αερομοντελιστικό περιοδικό. Όχι ένα το μήνα όπως συνηθίζω όταν είμαι πάνω μέσα στην χρονιά, αλλά 4 για να έχω μέχρι Σεπτέμβρη που θα ξαναπάω.

Τα παραθέτω για να τα έχουν υπόψην ότι υπάρχουν τυχόν νέοι, όσοι τυχόν πάνε Αγγλία ή θέλουν να τα ψάξουν στην Ελλάδα. Είδα στα ράφια ακόμα 1-2 για τηλεκατευθυνόμενο αερομοντελισμό (πάλι αεροπλάνα) αλλά δεν μου άρεσαν τα περιεχόμενα του μήνα μετά από ένα επιτόπιο ξεφύλλισμα που τους έριξα.

Εικόνα

Για ελικόπτερα υπάρχουν 2-3 περιοδικά. Δεν πήρα γιατί το έχω ρίξει στα αεροπλάνα.
Δημήτρης Άρτα

Απάντηση: Περιοδικά τηλεκατευθυνόμενου αερομοντελισμού στην Αγγλία

Δημοσίευση από Δημήτρης Άρτα »

Όλα αυτά τα περιοδικά υπάρχουν και στην Ελλάδα!Δε χρειάζεται να πάμε Αγγλία....!!!
Ρίξτε μια ματιά σε ένα πρακτορείο ξένου τύπου και θα τα βρείτε!!
Και άν ακόμα δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο,τότε μπορείτε να ζητήσετε να σας το φέρνουν....!!
Skywalker

Απάντηση: Περιοδικά τηλεκατευθυνόμενου αερομοντελισμού στην Αγγλία

Δημοσίευση από Skywalker »

Δεν είπα ότι δεν μπορεί να τα βρει κανείς Ελλάδα, νομίζω φαίνεται και στο αρχικό μου ποστ παραπάνω:

Skywalker έγραψε:

Τα παραθέτω για να τα έχουν υπόψην ότι υπάρχουν τυχόν νέοι, όσοι τυχόν πάνε Αγγλία ή θέλουν να τα ψάξουν στην Ελλάδα.

Απλά το βάζω γιατί στην αρχή και εγω δεν είχα ιδεά καν ποια είναι, αν υπάρχουν και πως ονομάζονται. Θυμάμαι ήταν μάλιστα ένα από τα πρώτα μου ποστ εδώ στο φόρουμ.

Οπότε, όποιος ενδιαφέρεται βλεπει τίτλους στην φώτο που έχω βάλει, κάνει άλλωστε κρα κρα και ο τίτλος στο θέμα για να το βρει όποιος ψάχνεται και τα παραγγέλνει στην Ελλάδα και του τα φέρνουν μέσα από το πρακτορείο ή αν περάσει από κανά WHSmith στην Αγγλία μπαίνει μέσα και τα βρίσκει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αερομοντελισμός και ο αεραθλητισμός του εξωτερικού”