Βοήθεια σε αρχάριο...

Απάντηση
mindnever

Βοήθεια σε αρχάριο...

Δημοσίευση από mindnever »

Καλησπέρα παιδιά, νέος στο φόρουμ, χάρηκα.

Πέρα από κάποια picoo z που πέρασαν από τα χέρια μου κατά καιρούς, δεν έχω κάποια σοβαρή εμπειρία στα τ/κ ελικόπτερα και θέλω να αρχίσω να ασχολούμαι.

Θα ήθελα να με βοηθήσετε να επιλέξω κάποιο μοντέλο (μικρή ή μεσαία διάσταση) για χρήση κυρίως indoors. O χώρος μου είναι αρκετά μεγάλος, ψηλοτάβανος και γενικά υπάρχει άνεση στο σπίτι. Φυσικά δεν θα 'λεγα όχι και σε πτήσεις έξω, χωρίς άνεμο...

Επίσης έχω μια μίνι κάμερα (spy cam MD80
) την οποία θα ήθελα να την εφαρμόσω στο ελικοπτεράκι και να την σηκώνει σχετικά άνετα, χωρίς να επηρεάζεται το πιλοτάρισμα. Η καμερούλα έχει διαστάσεις 52x21x20 mm και ζυγίζει 20 γραμμάρια.

Με αυτές τις προϋποθέσεις έχω καταλήξει στo Syma S032G
(το μεγαλύτερο αδερφάκι του S107) που το βρίσκω στα 32 ευρώ.
Ιδανικά θα ήθελα το 4κάναλο E-sky Lama V3 για το οποίο διαβάζω τα καλύτερα λόγια, αλλά ξεφεύγει από το budget μου (μέχρι 50-60 ευρώ).
Τί προτείνετε;
Θέλω κάτι όσο το δυνατόν σταθερό, γρήγορο και ευέλικτο για χρήση μέσα στο σπίτι. Αλλά να είναι και αρκετά δυνατό ώστε τα 20 γρ. της κάμερας να μην το επιβαρύνουν πολύ στην πτήση...
ubhae

Απάντηση: Βοήθεια σε αρχάριο...

Δημοσίευση από ubhae »

Το lama ειναι καλο για να μαθεις αλλα για καμερα δε ξερω, θα πρεπει μαλλον να του βγαλεις τη φουσκα απο μπροστα (canopy) και να αυτοσχεδιασεις.
Επισεις για εξωτερικο χωρο συνιστω training gear και μεταλλικες αναβαθμισεις γιατι με τον καιρο θα δεις κι εσυ τα πλαστικα τζογαρουνε και αν σου φυγει κανας βραχιονας απο το swashplate στον αερα το εσπασες.
Εχω παντως καταφερα και του εβαλα ακριβως την ιδια καμερα αλλα εβαλα μοτερ δυνατοτερα και πιο ποιοτικα http://www.heliland.com/catalog/index.php?main_page=index&cPath=94_75&sort=20a&page=3

Παντως οπως πιστευω θα σου πει κι ο Αντωνης Κριτζάς του οποιου εχω διαβασει πολλες απαντησεις στο forum , παρτο να μαθεις και κρατα τα λεφτα των αναβαθμισεων για κατι δυνατοτερο.
Το λαμα για εξω θελει καλοκαιρινο μεσημερακι και να μη φυσαει.
Για Αερα εξω δες βαρος, σταθεροτητα και πολλες στροφες τα οποια το lama δε μπορει να στα δωσει.
Ειναι εκπαιδευτικο βλεπεις και εχει σχεδιαστει για αλλο λογο.

Εγω την καμερα την εβαλα κατω απο την μπαταρια να κοιτα προς τα κατω, αλλα μαλλων δεν ειναι αυτο που θες.

προτιμησε αυτο με 2.4τηλεκατευθυνση κι εναν εξομοιωτη αν εχεις pc.
Το λαμα κανει κανα κατοσταρικο ομως επισκευαζεται ευκολα και φτηνα.
Ασε που οπου και να πας το πουλανε, και ανταλλακτικα βρισκεις και στα "περιπτερα"
ubhae

Δημοσίευση από ubhae »

Στην κατηγορια που κοιτας υπαρχουν και ετοιμα με καμερα
http://www.helipal.com/swift-c7-micro-spying-helicopter-black.html

αλλα αυτα ειναι Toy ετσι, το εχεις δει το μεγεθος, μην ειναι αλλο απο αυτο που περιμενεις κι απογοητευτεις.
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Αυτό είναι τρικάναλο toy και δεν κάνει για να μάθεις Πάρε lama και άρχισε τα hover
mindnever

Δημοσίευση από mindnever »

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.

Φίλε Αντώνη δεν θέλω να μάθω. Δεν έχω το χρόνο αλλά κυρίως τα χρήματα για να ασχοληθώ σοβαρά.
Πιο πολύ θέλω κάτι για πλάκα που όμως να μπορεί να σηκώσει μια καμερούλα 20 γρ.

Θα έπαιρνα το syma s107 με 20 ευρώ αλλά δεν θα σηκώνει το φορτίο της κάμερας, γι'αυτό κοιτάζω για το μεγαλύτερο s032.
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

τότε πάρε αυτό που σου δείχνει ο ubhae
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά ελικόπτερα”