Σύνδεση Futaba 7ch σε Lama v4--> Possible?

Απάντηση
ankougen

Σύνδεση Futaba 7ch σε Lama v4--> Possible?

Δημοσίευση από ankougen »

Καλησπέρα παιδιά,
εδώ και καιρό διαβάζω τις χρήσιμες συμβουλές του forum για νέους πιλότους, ώσπου έφτασε η ώρα να γραφτώ και να κάνω αρκετές ερωτήσεις, που μάζευα τόσο καιρό.

Αφού πήρα και έμαθα να πετάω το lama v4 (όσο μπορώ μέσα στο σπίτι), είπα να περάσω στο επόμενο βήμα, στην αγορά μεγαλύτερου για εξωτερικό χώρο.
Διάβαζα συνεχώς πόσο σημαντικό ρόλο παίζει μια καλή τηλεκατεύθυνση, έτσι αποφάσισα να αγοράσω μια Futaba T7c μεταχειρισμένη από άλλο μέλος του πετάμε.

Σκοπός μου ήταν να την συνδέσω στον εξομοιωτή Phoenix και να αρχίσω να πετάω μεγάλα ελικόπτερα.

Έχω πάρα πολλές απορίες αλλά για αρχή θα ήθελα να σας κάνω μία μάλλον χαζή ερώτηση.

• Υπάρχει τρόπος να συνδέσω την νέα τηλεκατεύθυνση 2,4Ghz στο παλιό μου ελικόπτερο; Έχει πολλές επιλογές που θα ήθελα να εκμεταλλευτώ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Αντώνης Κριτζάς

Απάντηση: Σύνδεση Futaba 7ch σε Lama v4--> Possible?

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

καλώς ήρθες στο petame
Με το σύστημα δέκτη -gyro κλπ 4 σε 1 που είναι τώρα δεν γίνεται και δεν αξίζει τον κόπο να το ψάξεις περισότερο
Το lama εκτός απο καλός δάσκαλος είναι και καλή παρέα τις ημέρες που δεν μπορούμε να πετάξουμε έξω
ankougen

Ευχαριστώ πολύ,
αλλά δεν σκοπεύω να το αφήσω το lama. Αντιθέτως, θέλω να το συνδέσω για να κάνω στο lama τους πειραματισμούς μου και όχι στο επόμενο ελικόπτερο που θα έχει ακριβότερα ανταλλακτικά.
Με τους κρυστάλους και τις συχνότητες μπορεί να γίνει κάτι;
Αντώνης Κριτζάς

Ποιο lama έχεις ?
Αυτό με το 2,4 η με τους 35MHZ?
ankougen

Συγνώμη για την καθυστέριση, αυτό με τα 35Μhz. Συγκεκριμένα, 35.180 .
Αντώνης Κριτζάς

Θα πρέπει να βάλεις δέκτη, γυροσκόπιο, speed control Ακόμη και αν βρείς τρόπο να τα βολέψεις το βάρος θα είναι υπερβολικό για τις δυνατότητες του επ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τηλεκατεύθυνση - Πομπός - Δέκτης - Servo - accessories & Flight Simulators”