Σήμερα πήγα με την φίλη μου μια βόλτα στο National Marine Aquarium που βρίσκεται στο Plymouth και διαφημίζουν ότι είναι και το μεγαλύτερο της Αγγλίας. Τα ενυδρεία με τις διάφορες θεματολογίες πολύ όμορφα, προσεγμένα κτλ κτλ. Επειδή δεν νομίζω πολλοί να μοιράζονται τον ίδιο ενθουσιασμό ενυδρείων όπως και αερομοντελισμού όπως εγώ θα πάω κατευθείαν στο ψητό.
Καθώς περπατούσαμε στος διαδρόμους σε κάποια φάση πέτυχα την παρακάτω φωτογραφία.
Αμέσως έβγαλα μια φωτογραφία γιατί κάτι με έπιασε... Λίγα μέτρα πιο κάτω ακόμα μια παρόμοια φωτογραφία...
Supermarine Walrus στο National Marine Aquarium του Plymouth
Απάντηση: Supermarine Walrus στο National Marine Aquarium του Plymouth
Και πάνω που σκέφτομαι που κολλάνε φωτογραφίες ενός αεροπλάνου μέσα σε ένα ενυδρείo με ψάρια τότε στρίβουμε και αντικρίζουμε το παρακάτω θέαμα...
Συνεχίζοντας στον πάνω όροφο μέρος από τις πτέρυγες.
Σε μια οθόνη έπαιζαν μια ταινία που έδειχναν ουσιαστικα ότι για λόγους εφέ συναρμολόγησαν μέσα στο συγκεκριμένο θάλαμο μέρος του αεροπλάνου αυτού. Περισσότερα δεν έμαθα για την ιστορία του εν λόγω αεροπλάνου αλλά θα μάθω στην επόμενη μου επίσκεψη μιας που το παραχάζεψα και δεν ήμουν μόνος... Ro:o/
Γυρνώντας σπίτι λοιπόν ήθελα να ψάξω περισσότερο για το αεροπλάνο που είχα δει για πρώτη φορά.
Ουσιαστικά πρόκειται για ένα διθέσιο αμφιβιο αναγνωριστικό μονοκινητήριο διπλάνο που ήταν εξοπλισμένο συνήθως με 2 Vickers K (7.7 mm) πολυβόλα αλλά και θαλλάσιο εξοπλισμό όπως άγκυρες κτλ. Μπορούσε να μεταφέρει ως και 340 κιλά σε βόμβες.
Περισσότερες πληροφορίες: http://en.wikipedia.org/wiki/Supermarine_Walrus
Συνεχίζοντας στον πάνω όροφο μέρος από τις πτέρυγες.
Σε μια οθόνη έπαιζαν μια ταινία που έδειχναν ουσιαστικα ότι για λόγους εφέ συναρμολόγησαν μέσα στο συγκεκριμένο θάλαμο μέρος του αεροπλάνου αυτού. Περισσότερα δεν έμαθα για την ιστορία του εν λόγω αεροπλάνου αλλά θα μάθω στην επόμενη μου επίσκεψη μιας που το παραχάζεψα και δεν ήμουν μόνος... Ro:o/
Γυρνώντας σπίτι λοιπόν ήθελα να ψάξω περισσότερο για το αεροπλάνο που είχα δει για πρώτη φορά.
Ουσιαστικά πρόκειται για ένα διθέσιο αμφιβιο αναγνωριστικό μονοκινητήριο διπλάνο που ήταν εξοπλισμένο συνήθως με 2 Vickers K (7.7 mm) πολυβόλα αλλά και θαλλάσιο εξοπλισμό όπως άγκυρες κτλ. Μπορούσε να μεταφέρει ως και 340 κιλά σε βόμβες.
Περισσότερες πληροφορίες: http://en.wikipedia.org/wiki/Supermarine_Walrus
Πρίν από χρόννια , όταν πήγαινα δημοτικό είχα φτιάξει το κιτ της AIRFIX 1/72 αγορασμένο απο το μοντελιστικό κατάστημα της γειτονιάς μου που ήταν.............ζαχαροπλαστείο._P_P
Πολυ ωραία ιδέα να το βάλουν σε ενυδρείο.
Πολυ ωραία ιδέα να το βάλουν σε ενυδρείο.
εμενα 2-3 φορες με βυθησε warlus στο sh3...