Καλημέρα καλημέρα.
Η κουβέντα έχει να κάνει με επιλογή ελικοπτέρου μονού στροφείου, μεγέθους κατάλληλο για μέσα στο σπίτι.
Ποιο κάτω αναφέρω μερικά μοντέλα και θα ήθελα όσοι τα γνωρίζουν να μας πουν εντυπώσεις. Ξέρω πως από θέμα τιμής δεν είναι και πολύ σωστή η λίστα μιας και κάποια έχουν 60 ευρώ και κάποια 200, ωστόσο μια άποψη όσο αφορά τον συνδυασμό τιμής-ποιότητας, χρόνος πτήσης και φόρτισης, ζημιές από πτώσης θα ήταν ότι καλλίτερο για εμένα. Εδώ να πω πως αφού καταλήξω (πάντα με την βοήθεια σας) θα ψάξω για μεταχειρισμένο μοντέλο και όχι καινούριο.
BLADE mCPX
ALIGHN T-REX 100
NINE EAGLES V2
NINE EAGLES 180
WALKERA 4#3
Αυτά είναι μερικά από τα μοντέλα που βρήκα και ξέρω εγώ, εάν υπάρχει και κάποια άλλη ιδέα πολύ ευχαρίστως να την ακούσω.
Mini ελικόπτερο μονού στροφείου για σπίτι
Απάντηση: Mini ελικόπτερο μονού στροφείου για σπίτι
abadon έγραψε: ↑Καλημέρα καλημέρα.
Η κουβέντα έχει να κάνει με επιλογή ελικοπτέρου μονού στροφείου, μεγέθους κατάλληλο για μέσα στο σπίτι
Ποιο κάτω αναφέρω μερικά μοντέλα και θα ήθελα όσοι τα γνωρίζουν να μας πουν εντυπώσεις. Ξέρω πως από θέμα τιμής δεν είναι και πολύ σωστή η λίστα μιας και κάποια έχουν 60 ευρώ και κάποια 200, ωστόσο μια άποψη όσο αφορά τον συνδυασμό τιμής-ποιότητας, χρόνος πτήσης και φόρτισης, ζημιές από πτώσης θα ήταν ότι καλλίτερο για εμένα. Εδώ να πω πως αφού καταλήξω (πάντα με την βοήθεια σας) θα ψάξω για μεταχειρισμένο μοντέλο και όχι καινούριο.
BLADE mCPX
ALIGHN T-REX 100
NINE EAGLES V2
NINE EAGLES 180
WALKERA 4#3
Αυτά είναι μερικά από τα μοντέλα που βρήκα και ξέρω εγώ, εάν υπάρχει και κάποια άλλη ιδέα πολύ ευχαρίστως να την ακούσω.
Νομιζω οτι εγινα αντιληπτος
-
Απάντηση: Mini ελικόπτερο μονού στροφείου για σπίτι
Από τη λίστα που παραθέτεις εγώ θα πρότεινα το blade mcpx ,το οποίο είναι και σχετικά "άθραυστο". Ωστόσο ,αν με την έννοια "μέσα στο σπίτι" μιλάμε για το χώρο ενός δωματίου, το ελικοπτεράκι αυτό είναι αρκετά νευρικό και θέλει πολύ ακριβείς κινήσεις για να μη φύγει και καρφώσει σε τοίχο. Αν αυτή η εμπειρία δεν υπάρχει τότε ,θα σου πρότεινα και το λιλιπούτιο blade msr, που το έχω καταευχαριστηθεί με δρομολόγια του τύπου κομοδίνο-κρεβάτι, κρεβάτι-φοριαμός, πάτωμα-τηλεόραση, τηλεόραση-μούτρα μου :D.
Φιλικά Κώστας.
Φιλικά Κώστας.