P-47 Thunderbolt.. Great-Planes

Απάντηση
hkousoulos

P-47 Thunderbolt.. Great-Planes

Δημοσίευση από hkousoulos »

Λοιπον...επεσε στα χερια μου και σε χρονο μηδεν κατασκευαστηκε ενα πολυ ομορφο και ποιοτικο σκαφακι....

Ευκολο στην μεταφορα..μονο ενα μετρο σχεδον(ανοιγμα φτερων) ειναι οτι πρεπει για να το ριχνεις μεσα στο αμαξι...
Η ποιοτητα του ,η κλασσικη γνωστη της Great-Planes που αμα πας by the book ειναι τοσο ευκολο στην κατασκευη του που σε μια μερα σχεδον το εχεις ετοιμο...

Στην κατασκευη δεν με παιδεψε πουθενα εκτος απο δικες μου επεμβασεις και πατεντες (οπως ο πισω τροχος...οπου απο μαμμα δεν εχει..)και μερικες ενισχυσεις που εκανα στις ντιζες...

Η εταιρεια το δινει και για ηλεκτρικο(που η αληθεια ειναι οτι θα δουλευει καλυτερα)αλλα εγω το εκανα θερμικο με ενα μοτερακι της Os(25fx ρουλεμανατο γιατι θα δουλευει αναποδα..για την θεση του μοτερ μιλαμε..)
Απο κατι μπαζα που μου ειχαν περισεψει απο αλλου εβαλα ..θεση για μπουζι στο σωμα....σωληνακια πληρωσης...διακοπτακια κλπ κλπ...

Παντως το ευχαριστηθηκα στην κατασκευη...ειχε πολυ πλακα...παρολο οτι εχω μεγαλες χερουκλες και δεν εβρισα πολυ...!@/-=}{{
Aυτα τα 25ακια εχουν αλλο γουστο...σαν να εκανα στατικο μοντελισμο ηταν...

Λιαν συντομως θα γινει και η πρωτη πτηση οποτε νεα θα εχουμε στην συνεχεια ..

και μερικες φωτο ετσι για το... know us better...
Συνημμένα
DSC_0013.jpg
DSC_0013.jpg (66.08 KiB) Προβλήθηκε 24 φορές
DSC_0011.jpg
DSC_0011.jpg (70.83 KiB) Προβλήθηκε 24 φορές
DSC_0010.JPG
DSC_0010.JPG (84.05 KiB) Προβλήθηκε 24 φορές
DSC_0009.jpg
DSC_0009.jpg (68.25 KiB) Προβλήθηκε 24 φορές
DSC_0008 (2).jpg
DSC_0008 (2).jpg (70.93 KiB) Προβλήθηκε 24 φορές
orck

Απάντηση: P-47 Thunderbolt.. Great-Planes

Δημοσίευση από orck »

Πολυ ωραιο το αεροπλανο σου.
Μπροστα απο τον διακοπτη αυτο το μεταλικο ειναι απομακρυσμενη θεση για την μπουζοπιπα; Εαν ναι το εβαλες επειδη δεν εχεις προσβαση στην κεφαλη του κινητηρα λογω cowl η για καποιον αλλο λογο;
hkousoulos

Σωστα...To εβαλα εκει γιατι το μοτερ ειναι αναποδα και δεν εχει χωρο να βαλεις την μπουζοπιπα οταν ειναι στο εδαφος ...
Ουτε μπορεις να το κρατας στα χερια καθε φορα για να το βαλεις μπροστα...οποτε απλα βολευει...!@/-=}{{
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

Ηρακλη καλημερα & Χρονια Πολλα...

..., καλοπεταχτο και καλες προσγειωσεις, εαν ειναι και ελαφρυ θα πηγαινει 'σφαιρα'.
Ειχα ενα spit 25-αρακι κιτ της scen (Iσπανικο), πετουσε τελεια και πολυ βολικο στο μεγεθος και στη μεταφορα.

Χρησταρας
Συνημμένα
spit 2.jpg
spit 2.jpg (62.31 KiB) Προβλήθηκε 24 φορές
spit 1.jpg
spit 1.jpg (68.6 KiB) Προβλήθηκε 24 φορές
HAR28

Δημοσίευση από HAR28 »

Καλημέρα φίλε Ηρακλή, μεγειές μεγειές πολύ όμορφο το μοντελάκι, καλοπαίταχτο να είναι και ασφαλείς προσγειώσεις σου εύχομαι!!! Με το piper cub τι έκανες πέταξες καθόλου? Πως πετάει?
hkousoulos

HAR28 έγραψε: Καλημέρα φίλε Ηρακλή, μεγειές μεγειές πολύ όμορφο το μοντελάκι, καλοπαίταχτο να είναι και ασφαλείς προσγειώσεις σου εύχομαι!!! Με το piper cub τι έκανες πέταξες καθόλου? Πως πετάει?

Ευχαριστω Χρηστο..(και σε σενα Χρονια Πολλα)...Χαρη...
Σημερα τα πεταξα και τα δυο...
Το ενα παει σφαιρα και το αλλο χαλαρα...
Θα δειτε φωτο και βιντεο με τις πτησεις στο Μarval...λιγο υπομονη..
Συνημμένα
DSC_0014.jpg
DSC_0014.jpg (84.12 KiB) Προβλήθηκε 24 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θερμικά Αεροπλάνα”