Η τουρμπίνα του Σοφού στο ΥouTube
Η τουρμπίνα του Σοφού στο ΥouTube
Μετά από καιρό επανέρχομαι στο συγκεκριμένο θέμα http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=1106
, αυτή τη φορά όχι για καλό.
Αξίζει να μπειτε στο βίντεο που είχε ανέβει τότε και να δείτε το σχόλιο του MrTimodon!
Yeah, greeks have time to play with that, they go to pension at age of 50 years! :)
Μεταφράζω: Ναι οι έλληνες έχουν τον χρόνο να παίζουν με αυτά γιατί συνταξιοδοτούνται στα 50…
Το link είναι εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=NKdIvLAsCT0&lc=fbilgIZEH8cSZdICTSEbjQ9Fwv6EOWYjoh5j0-zkx7A&context=C34a8cb4ADOEgsToPDskJJXbwpqJfiEt3DmfzC-Yt7
Εγώ προσωπικά θίγομαι αφάνταστα ειδικά όταν ξέρω ότι δεν είναι για όλους έτσι.
Σας προτρέπω να του τα χώσετε!!!
, αυτή τη φορά όχι για καλό.
Αξίζει να μπειτε στο βίντεο που είχε ανέβει τότε και να δείτε το σχόλιο του MrTimodon!
Yeah, greeks have time to play with that, they go to pension at age of 50 years! :)
Μεταφράζω: Ναι οι έλληνες έχουν τον χρόνο να παίζουν με αυτά γιατί συνταξιοδοτούνται στα 50…
Το link είναι εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=NKdIvLAsCT0&lc=fbilgIZEH8cSZdICTSEbjQ9Fwv6EOWYjoh5j0-zkx7A&context=C34a8cb4ADOEgsToPDskJJXbwpqJfiEt3DmfzC-Yt7
-
Απάντηση: O Παναγιώτης Σοφός και οι τουρμπίνες...
Δεν θα αλλάξει κάτι Κώστα μου απλά θα υποβαθμιστεί το video με ανούσια μηνύματα
Όχι ότι δεν θα ήθελα να του χώσω μία (με λόγια η γροθιά)
Εδώ πέφτουμε εμείς θύματα της προπαγάνδας των μέσων μέσα στην ίδια μας την χώρα ……..φαντάσου τι παθαίνουν αυτοί
Όχι ότι δεν θα ήθελα να του χώσω μία (με λόγια η γροθιά)
Εδώ πέφτουμε εμείς θύματα της προπαγάνδας των μέσων μέσα στην ίδια μας την χώρα ……..φαντάσου τι παθαίνουν αυτοί
...δεν άντεξα ... τα άκουσε απο μένα ευγενικά αλλά 'Brooklyn style' ο ανεγκέφαλος MrTimodon...
η ταν, η, τα πετάν...
nasa έγραψε: ↑...δεν άντεξα ... τα άκουσε απο μένα ευγενικά αλλά 'Brooklyn style' ο ανεγκέφαλος MrTimodon...
Και εγώ είπα λίγα, με το γάντι πάντα!!
-
.....πολύ έξυπνα και δύο σχόλια:>)
Some people spend their free afternoons in constructions, research and flights, and some other just watch videos in YouTube, doing non-existent comments, and buy "Ready To Use" equipment for their hobby...
Nice!:>)
Ρε παιδιά κάντε και καμιά μετάφραση για μας που μείναμε πιστοί στην ελληνική γλώσσα _Β_Ο
Κώστας Μιχαηλίδης έγραψε: ↑Some people spend their free afternoons in constructions, research and flights, and some other just watch videos in YouTube, doing non-existent comments, and buy "Ready To Use" equipment for their hobby...
...μετάφραση απο το σχόλιο στο youtube του v_tolias προς τον MrTimodon:
'...μερικοί άνθρωποι ξοδεύουν τα ελεύθερα απογεύματά τους σε κατασκευές, έρευνα και πτήσεις και κάποιοι άλλοι απλώς βλέπουν βίντεο στο youtube, κάνοντας ανύπαρκτα σχόλια και αγοράζουν 'έτοιμο προς χρήση' εξοπλισμό για το χόμπυ τους...'
η ταν, η, τα πετάν...
Διαβασα πολυ εξυπνα σχολια απαντησης και ενα ιδιατερα προσβλητικο flame.
Ο timodon εχει την αποψη του, εχει δικαιωμα να την εχει. Ειμαι σιγουρος οτι δεν φταει αυτος, οτι ξερει απο Ελλαδα ειναι οτι λενε στην τηλεοραση της χωρας του.
Ο κος Παναγιωτης εχει κανει μια θαυμασια κατασκευη νομιζω οτι το flame στα σχολια μειωνουν την αξια του βιντεο και της κατασκευης.
Ο timodon εχει την αποψη του, εχει δικαιωμα να την εχει. Ειμαι σιγουρος οτι δεν φταει αυτος, οτι ξερει απο Ελλαδα ειναι οτι λενε στην τηλεοραση της χωρας του.
Ο κος Παναγιωτης εχει κανει μια θαυμασια κατασκευη νομιζω οτι το flame στα σχολια μειωνουν την αξια του βιντεο και της κατασκευης.
Κώστας Μιχαηλίδης έγραψε: ↑Μετά από καιρό επανέρχομαι στο συγκεκριμένο θέμα, αυτή τη φορά όχι για καλό.
Το link είναι εδώ:
Δηλαδή μπορώ και εγώ;;;
Χαχαχα που να δεις ο galatsian τι του έγραψε... (Galatsian=Lotos αν δεν κάνω λάθος).
Ναι Παναγιώτη σίγουρα δεν φταίει αυτός που έχει αυτή την άποψη για τους Έλληνες αλλά αυτοί που φρόντισαν να του τη δημιουργήσουν. Από εκεί και πέρα προτιμώ τα προσβλητικά σχόλια σαν απάντηση από το να περιμένω να διορθώσουν το πρόβλημα αυτοί που το δημιούργησαν, δηλαδή ποτέ.
Ναι Παναγιώτη σίγουρα δεν φταίει αυτός που έχει αυτή την άποψη για τους Έλληνες αλλά αυτοί που φρόντισαν να του τη δημιουργήσουν. Από εκεί και πέρα προτιμώ τα προσβλητικά σχόλια σαν απάντηση από το να περιμένω να διορθώσουν το πρόβλημα αυτοί που το δημιούργησαν, δηλαδή ποτέ.
Απάντηση: Η τουρμπίνα του Σοφού στο ΥouTube
Εγώ του είπα τι να την κάνει την τουρμπίνα.... !@/-=}{{^%^
Η πλάκα είναι ότι μόλις είδα ότι έκανα reply σε MrSosoka που είναι ο Αντώνης αντί MrTimodon. `M`Το έσβησα και έκανα σωστό reply τώρα.
Η πλάκα είναι ότι μόλις είδα ότι έκανα reply σε MrSosoka που είναι ο Αντώνης αντί MrTimodon. `M`Το έσβησα και έκανα σωστό reply τώρα.
Απάντηση: Η τουρμπίνα του Σοφού στο ΥouTube
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείστε μαζί του...... Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια..... η μόνη ΒΛΑΚΕΙΑ που είχε να πεί ήταν ότι παίρνουμε σύνταξη απο τα 50!
Κώστας Μιχαηλίδης έγραψε: ↑Some people spend their free afternoons in constructions, research and flights, and some other just watch videos in YouTube, doing non-existent comments, and buy "Ready To Use" equipment for their hobby...
Nice!
Έ όχι να μας την πει το Homo neanderthalensis(ήτοι Neandertal) επειδή κάνουμε το χομπι μας καλύτερα από αυτόν....$no$/!/!*:>>>
Nontas έγραψε: ↑ η μόνη ΒΛΑΚΕΙΑ που είχε να πεί ήταν ότι παίρνουμε σύνταξη απο τα 50!
η μόνη ΒΛΑΚΕΙΑ που είχε να πεί ήταν ότι παίρνουμε σύνταξη
Θα σταμάταγα την πρόταση εδώ...w