os 46 ax προβλημα λειτουργιας

Απάντηση
aerassss

os 46 ax προβλημα λειτουργιας

Δημοσίευση από aerassss »

Καλησπερα σε ολους τους αερομοντελιστες.εχω ενα προβλημα με μια μηχανη os 46 ax.αφου εχω γεμισει με καυσιμο το τεποζιτο ανοιγω σε φουλ θεση το βαρελακι του κσρμπυρατερ και κλεινοντας το στομιο τραβαω καυσιμο να ερθει σιγα σιγα.να υπενθυμισω τημ μηχανη την εχω αναποδα στερεωμενη στο αεροπλανο.αφου γυρισω μερικες φορες την προπελα φερνει καυσιμο αλλα βλεπω μετα απο λιγο να πεφτουνε σταγονες καυσιμου απο το καρμπυρατερ.πριν μερικες μερες την ειχα δουλεψει και δε μου εκανε αυτο συν οτι αφου παρει μπροστα ο κινητηρας και ειμαι σε ρελαντι εχω αρκετους κραδασμους στο elevator.αποτομα ειχα τετοια προβληματα που πριν μερικες μερες ολα ητανε αψογα.τι μπορει να φταιει;;;θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας..ευχαριστω
ankon

Απάντηση: os 46 ax προβλημα λειτουργιας

Δημοσίευση από ankon »

Μάλλον το τανκ σου ειναι πολυ ψηλα.Πρεπει να το κατεβασεις χαμηλοτερα.Γενικά οι δίχρονες αναποδα εχουν πολλές φορες προβλήματα.Δοκιμασε να βαλεις αρκετα λιγοτερο καυσιμο(το μισο τανκ) ,αλλα μην πεταξεις ,και δες την λειτουργια της μηχανής σου.Δες αν εχεις πειραξει τς βελόνες και θα τα ξαναπουμε!
aerassss

Δημοσίευση από aerassss »

καλημερα σας..η θεση του τανκ ειναι συγκεκριμενη και δε μπορει να κατεβει αλλο πιο κατω.θα το κοιταξω με μισο τανκ τιην συμπεριφορα του και θα δω.θα επρεπε παντως να σταζει καυσιμο απο το καρμπυρατερ οταν τραβαω καυσιμο?ειναι φυσιολογικο αυτο η οχι?η θα επρεπε μεν να μπαινει καυσιμο στο καρμπυρατερ αλλα να μην σταζει μετα καθολου?
PHSIAT

Δημοσίευση από PHSIAT »

ειναι φυσιολογικο ..... αναποδα ειναι .... παντως να μην σε προβληματιζει
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μηχανολογικά - Εργαλεία - Καύσιμα”