http://www.kitcutters.com/Sitemap.html
Αεροπλανα σε Κιτ απο Αμερικανικη Εταιρεια Α' - Β' Παγκοσμιου πολεμου & Sport
-
Απ: Αεροπλανα σε Κιτ απο Αμερικανικη Εταιρεια Α' - Β' Παγκοσμιου πολεμου & Sport
πω-πω καπετανιε μου!!!τρελλαθηκα!λιγο τσιμπημενες οι τιμουλες του αμερικανου αλλα οτι εχει σε στοκ ειναι απιστευτο και ποικιλια μιλαμε πολυ πραμα!σκετος μοντελλιστικος παραδεισος!!! :>) :/)-
Απάντηση: Αεροπλανα σε Κιτ απο Αμερικανικη Εταιρεια Α' - Β' Παγκοσμιου πολεμου & Spor
Πραγματικά είναι φοβερή η ποικιλία που έχει αυτός κατασκευαστής.
Αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι ΑΥΤΕΣ
οι φωτογραφίες, από το εργαστήριο, και μερικές φάσεις από την δουλειά του.
Από ότι κατάλαβα ο μοντελιστής, έστησε πολύ ωραία δουλειά . Δουλεύει κατά παραγγελία, και φτιάχνει κίτ αερομοντέλων βασισμένα σε σχέδια άλλων, με την έγκρισή τους φυσικά, και την ανάλογη αμοιβή.
Τα πακετάρει και τα προωθεί σε όλο τον κόσμο. Τώρα κατά πόσο, έχει αρκετές πωλήσεις δεν το ξέρω, αλλά συνδύασε το χόμπι του, με το επάγγελμα, ξεφεύγοντας από το "εύκολο" και επικίνδυνο εμπόριο, η το τυροπιτάδικο, το ψιλικατζίδικο, την ψησταριά και γενικά όλα αυτά τα φαινομενικά εύκολα επαγγέλματα. w
Αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι ΑΥΤΕΣ
οι φωτογραφίες, από το εργαστήριο, και μερικές φάσεις από την δουλειά του.
Από ότι κατάλαβα ο μοντελιστής, έστησε πολύ ωραία δουλειά . Δουλεύει κατά παραγγελία, και φτιάχνει κίτ αερομοντέλων βασισμένα σε σχέδια άλλων, με την έγκρισή τους φυσικά, και την ανάλογη αμοιβή.
Τα πακετάρει και τα προωθεί σε όλο τον κόσμο. Τώρα κατά πόσο, έχει αρκετές πωλήσεις δεν το ξέρω, αλλά συνδύασε το χόμπι του, με το επάγγελμα, ξεφεύγοντας από το "εύκολο" και επικίνδυνο εμπόριο, η το τυροπιτάδικο, το ψιλικατζίδικο, την ψησταριά και γενικά όλα αυτά τα φαινομενικά εύκολα επαγγέλματα. w
Απάντηση: Αεροπλανα σε Κιτ απο Αμερικανικη Εταιρεια Α' - Β' Παγκοσμιου πολεμου & Spor
Δεν δέχεται παραγγελείες όμως για πάνω από ένα χρόνο, και δεν γράφονται καλά πράγματα για τισ υπηρεσείες του στα διάφορα φωρουμ...