Νεο ελικοπτερακι και μπερδεμα!
Νεο ελικοπτερακι και μπερδεμα!
Παιδια καλησπερα. ειμαι νεοσ στον χωρο, πριν απο λιγεσ μερεσ αγορασα ενα εζ sky hawk. Τωρα θελω να αγορασω και ενα χελι με 80-90 ευρω. διαβαζα οτι τα κο αξιαλ κανουν για νεους αλλα το βαριεσαι γρηγορα και ειπα να παρω μονου στροφειου!! ΜΠΕΡΔΕΜΑ!!!!! Δεν μπορω να αποφασισω!!! Ειδα το HONEY BEE CP2 και μου αρεσε!! καμια ιδεα και απο εσασ βρε παιδια?? Βρηκα επισης το Honey bee αλλα εχει ΝΙΜΗ μπαταρια και δεν ξερω αν θα μπορεσω να βαλω LIPO! PLZ βοηθηστε γιατι τωρα εχω εθιστει με αυτα ... Ολη μερα τα βλεπω η γυναικα με κραζει και αν δεν το αγορασω συντομα θα γεννησω
-
Απάντηση: Νεο ελικοπτερακι και μπερδεμα!
καλώς ήρθες στο petame
Ένα ελικόπτερο διπλού στροφείου είναι ο καλύτερος σύντροφος στα πρώτα βήματα του ελικοπτερά Θα σε βάλει στο χώρο εύκολα και αρκετά αναίμακτα για το πορτοφόλι μια και παθαίνει λιγότερες ζημιές και είναι πολύ οικονομικότερο στις επισκευές από άλλα μονού στροφείου
Στο ποσό που θέλεις να διαθέσεις δεν θα βρεις αξιόλογο μονού στροφείου Απλά θα πετάξεις τα χρήματα σου και θα απογοητευτείς σύντομα
Πάρε ένα lama για αρχή και μακριά από honey bee
Ένα ελικόπτερο διπλού στροφείου είναι ο καλύτερος σύντροφος στα πρώτα βήματα του ελικοπτερά Θα σε βάλει στο χώρο εύκολα και αρκετά αναίμακτα για το πορτοφόλι μια και παθαίνει λιγότερες ζημιές και είναι πολύ οικονομικότερο στις επισκευές από άλλα μονού στροφείου
Στο ποσό που θέλεις να διαθέσεις δεν θα βρεις αξιόλογο μονού στροφείου Απλά θα πετάξεις τα χρήματα σου και θα απογοητευτείς σύντομα
Πάρε ένα lama για αρχή και μακριά από honey bee
-
Θα συμφωνήσω και εγώ για lama για αρχή. Δεν το αλλάζω με τίποτα.Πάρε ένα lama για αρχή
Προσωπικά δεν είχα καθόλου εμπειρία απο ελικόπτερα ούτε κάν σε εξομοιωτή. Με την ευκαιρία που μου έδωσε ενας φίλος (και ομολογώ ήταν η σωστότερη για αρχή) κατάφερα σιγά-σιγά μετά απο 10 πτήσεις περίπου και το σήκωσα στα 2-2,5 μέτρα περίπου. Μένει τώρα να δω συμπεριφορά σε εξωτερικό χώρο και να αρχίσω να παίζω και με την ουρά.
Ζημιές μέχρι τώρα....=0
Αν και πολλοί λένε οτι θα χρειαστεί κάποιος ελικάκια και άξονες για ανταλλακτικά απο πιθανές πτώσεις, προσωπικά δεν χρειάστηκα τίποτα μέχρι τώρα.
Απλώς χρειάζεται λίγο προσοχή στην αρχή με χαμηλές πτήσεις μέχρι 30cm και στη συνέχεις όσο ξεθαρεύεις το πηγαίνεις ψηλότερα. Οταν δεις και δεν το ελέγχεις κόψιμο κατευεθείας του γκαζιού για να γλιτώσεις τα χειρότερα.
(Επόμενος στόχος μου το μικρό blade mcpx ή το fbl100)
Θα προτιμούσα ενα BELT CP μεταχειρισμένο.και μακριά από honey bee
-
όχι για πρώτο ........μή μπερδευτείς απο τη πρόταση του asterix25
Στην αγορά μπορείς να βρείς κάποια μονού στροφείου που μερικοί μπορεί θα σου πούνε οτι κάνουν και για πρωτάρη (Πράγματι έχουν πολύ καλή συμπεριφορά) Δεν είναι έτσι γιατί δεν είναι όλοι οι πρωτάριδες ίδιοι Η πρόταση που κάνουμε είναι για ένα μέσο χρήστη
-
Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑όχι για πρώτο ........μή μπερδευτείς απο τη πρόταση του asterix25
Καλά έκανες και το διευκρινισες Αντώνη, όταν το έγραφα το είχα σαν 2ο μοντέλο στο μυαλό μου ή σαν 1ο μονού στροφείου. Μετά το lama φυσικά.