αγορα quadcopter
αγορα quadcopter
Χαιρετώ όλα τα μελη! Σκέφτομαι να αγοράσω ένα quadcopter και οφείλω να πω ότι δεν έχω ιδέα πάνω στο θέμα... Θα ήθελα λοιπόν τη βοήθεια σας... Σκέφτομαι για αυτο εδω..
http://www.heliland.com/catalog/index.php?
main_page=product_info&cPath=283_284&products_id=5917
τι λέτε;
Ευχαριστώ
τι λέτε;
Ευχαριστώ
-
Απάντηση: αγορα quadcopter
Mpampis έγραψε: ↑Χαιρετώ όλα τα μελη! Σκέφτομαι να αγοράσω ένα quadcopter και οφείλω να πω ότι δεν έχω ιδέα πάνω στο θέμα... Θα ήθελα λοιπόν τη βοήθεια σας... Σκέφτομαι για αυτο εδω..
τι λέτε;
Ευχαριστώ
Καλησπερα το λινκ ειναι αυτο αμα δεν κανω λαθος http://www.heliland.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=283_284&products_id=5%20917
Η γνωμη μου ειναι καλυτερα να επερνες το original σκελετο αμα ηθελες να πας σε αυτο το quad υπαρχει και της DJI της εταιριας που το πρωτοεβγαλε και δεν ειναι ημιτασιον,σιγουρα η διαφορες ειναι μηδαμηνες οσο αφορα την εμφανιση και ισος και την ποιοτητα κατασκευης αλλα οταν θα επιθυμισεις να το πουλησεις πιθανος να συναντησεις δισταγμο.
Αυτο που θα ηθελα να σε ρωτησω ειναι τι σκοπευεις να κανεις με το τετρακοπτερο,αμα το θελεις για απλα για το hobby η σκοπευεις να ασχοληθεις αργοτερα με το fpv .
Αυτο που θα σου προτεινα ειναι και εφοσον υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα να μελετησεις και το gps του, ειναι must αξεσουαρ εφοσον ασχοληθεις με το fpv(με το αζημειωτο φυσικα).Θα σου πουν αρκετοι οτι υπαρχουν και αλλα παρομοια κουτακια σαν το naza controler πιο οικονομικα αλλα λιγοτερο friendly στο interface τους .Θα πετας χωρις καμερα onbaord με μια 3s 2200 8-10 λεπτα και 20-22 λεπτα με μια 5000mha .Απο την στιγμη που θα το φορτωσεις με βασεις ,καμερες ,gimbal και οτι αλλα σου παει ο νου σου οι χρονοι αλλαζουνε αισθητα εως και το μισο θα ελεγα .Το συγγεκριμενο quad ειναι πολυ ευκολο στην πτηση και με το gps γελοιο !!!
Καλησπερα Τάκη, αυτο ειναι το λινκ ναι... Αρχικά το θέλω απλά σαν χόμπυ αλλα θα του βάλω μια κάμερα ο,τι βρω για να τραβάω :) Στη συνεχεια όσο μπορω θα το αναβαθμίσω αλλα λίγο λίγο... Περισσότερο το θέλω γιατι με εντυπωσιάζει η σταθερότητα και οι δυνατότητες..... Όσο για το frame θα δείξει στην πορεία.... Τ/κ έχω την .dx7 . Υποστηρίζεται;
το nazα σκέτο έχει hold position?
-
Mpampis έγραψε: ↑Καλησπερα Τάκη, αυτο ειναι το λινκ ναι... Αρχικά το θέλω απλά σαν χόμπυ αλλα θα του βάλω μια κάμερα ο,τι βρω για να τραβάω :) Στη συνεχεια όσο μπορω θα το αναβαθμίσω αλλα λίγο λίγο... Περισσότερο το θέλω γιατι με εντυπωσιάζει η σταθερότητα και οι δυνατότητες..... Όσο για το frame θα δείξει στην πορεία.... Τ/κ έχω την .dx7 . Υποστηρίζεται;
FRames υπαρχουν πολλα αυτο ειναι οτι πρεπει για ξεκινημα και οχι μονο απλα αμα θελεις καμερες να βαλεις και να τραβας για το χαβαλε σου κανει αλλα εννοειτε για κατι παραπανω ξεχνα το ,θελει λιγο ψαξιμο για τις gimbal πολλες επιλογες με διαφορες τιμες ,οταν ειναι για gimbal πες ,οσο αφορα την dx7 δεν θα εχεις κανενα προβλημα ,απλα και ενα τελευτευο μικρο tip αμα βαλεις καποια καμερα με ευρυγωνιo φακο τυπου gopro στα πλανα σου θα φαινονται οι ελικες αμα αυτο δεν σε ενοχλει ,εννοειτε με σωστη αλλα ακριβη gimbal βασει Δεν θα εχεις προβλημα γιατι υπαρχουν καποιες λυσεις που πανε αρκετα μπροστα και δεν φενονται οι ελικες.
Οσο αφορα το hold position me gps θα εχεις χωρις θα σταματαει αρκετα πιο δυσκολα και αμα φυσαει θα το περνει ο ανεμος ,με το ναζα μονο του θα εχεις μονο altitude control που σημαινει θα κανει hold μονο το υψομετρο .
Κοιτα μια και το tbs discovery θα σου ελεγα και στο you tube οπως και to dji 450.
6αρι κατεμε μακρια αρκετα μακρια !οταν θα εχεις να διαθεσεις πανω απο 1500 ευρω αξιζει παρακατω μπαααα για οτι αλλο θες στην διαθεση σου!
Καλησπέρα Μπάμπη, θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Τάκη. Το frame του 450 είναι ότι πρέπει. Επίσης λάβε υπόψιν ότι μπορεί να έχεις πάνω τα καλύτερα αλλά ένα μαγνητάκι να ξεκολήσει απο το "τοιχωμα" μέσα σε ένα μοτεράκι και το χαιρετάς αδιάβαστο (είται είναι quad είται είναι hexa). Γενικώς τα stock DJI είναι μουλάρια και μπορείς μελλοντικά να δουλέψεις με 4σελη και 8ρες ελικες.
Αν βάλεις κάμερα ή και gimbal παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το σωστό ζύγισμα στις προπέλες για να είναι ωραίο το video.
Επίσης για να δουλεύει σωστά το failsafe προσοχή στον δέκτη ΟΧΙ τον Orange.Αν βάλεις τον 6καναλο orange ότι και να ρυθμίσεις δεν θα ισχύει.
Οσον αφορά το NAZA είναι φοβερό και εύκολο ειδικά με GPS. Εκτος απο adruino-arducopter (το οποίο θέλει απειρες ώρες και δεν είναι τοσο εύκολο) δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι συγκρισιμο.
Αν βάλεις κάμερα ή και gimbal παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το σωστό ζύγισμα στις προπέλες για να είναι ωραίο το video.
Επίσης για να δουλεύει σωστά το failsafe προσοχή στον δέκτη ΟΧΙ τον Orange.Αν βάλεις τον 6καναλο orange ότι και να ρυθμίσεις δεν θα ισχύει.
Οσον αφορά το NAZA είναι φοβερό και εύκολο ειδικά με GPS. Εκτος απο adruino-arducopter (το οποίο θέλει απειρες ώρες και δεν είναι τοσο εύκολο) δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι συγκρισιμο.
φίλε αν θέλεις και σε ενδιαφέρει θες αυτό, (http://www.oomodel.com/t580-quadcopter-quad-flyer-body-w-camera-mount-p-61570.html),εγώ
είμαι ευχαριστημένος . Όσο για το sait είναι έμπιστο , από ανταλλακτικά υπάρχουν παντού και στην Ελλάδα . Όσο αφορά για βιντεοσκόπηση είναι πολύ σταθερό.
είμαι ευχαριστημένος . Όσο για το sait είναι έμπιστο , από ανταλλακτικά υπάρχουν παντού και στην Ελλάδα . Όσο αφορά για βιντεοσκόπηση είναι πολύ σταθερό.
takis giann έγραψε: ↑Καλησπερα το λινκ ειναι αυτο αμα δεν κανω λαθος http://www.heliland.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=283_284&products_id=5%20917
Η γνωμη μου ειναι καλυτερα να επερνες το original σκελετο αμα ηθελες να πας σε αυτο το quad υπαρχει και της DJI της εταιριας που το πρωτοεβγαλε και δεν ειναι ημιτασιον,σιγουρα η διαφορες ειναι μηδαμηνες οσο αφορα την εμφανιση και ισος και την ποιοτητα κατασκευης αλλα οταν θα επιθυμισεις να το πουλησεις πιθανος να συναντησεις δισταγμο.
Αυτο που θα ηθελα να σε ρωτησω ειναι τι σκοπευεις να κανεις με το τετρακοπτερο,αμα το θελεις για απλα για το hobby η σκοπευεις να ασχοληθεις αργοτερα με το fpv .
Αυτο που θα σου προτεινα ειναι και εφοσον υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα να μελετησεις και το gps του, ειναι must αξεσουαρ εφοσον ασχοληθεις με το fpv(με το αζημειωτο φυσικα).Θα σου πουν αρκετοι οτι υπαρχουν και αλλα παρομοια κουτακια σαν το naza controler πιο οικονομικα αλλα λιγοτερο friendly στο interface τους .Θα πετας χωρις καμερα onbaord με μια 3s 2200 8-10 λεπτα και 20-22 λεπτα με μια 5000mha .Απο την στιγμη που θα το φορτωσεις με βασεις ,καμερες ,gimbal και οτι αλλα σου παει ο νου σου οι χρονοι αλλαζουνε αισθητα εως και το μισο θα ελεγα .Το συγγεκριμενο quad ειναι πολυ ευκολο στην πτηση και με το gps γελοιο !!!
Το παραπάνω frame το είχα κι εγώ κάποτε...που έκανα κάτι δοκιμές. Δε ξέρω αν ήτανε τυχαίο ή είχε κάποιο κατασκευαστικό πρόβλημα, αλλά σε μια απότομη προσγείωση, λοξά εσπασε στην άκρη εκεί που μπαίνει το μοτέρ.
Πιστεύω οτι για να πάς σε κάτι καλό και σταθερό για βιντεο θα πρέπει να ειναι επώνυμο και να μή μπλέξεις με πολλές κατασκευές, καλύτερα κάτι έτοιμο..στο μεγαλύτερο μέρος του, και δοκιμασμένο, μοτέρ κλπ.
ωραία συζήτηση!
i το lyk!
:) :) :)
i το lyk!
:) :) :)
Καλημερα σε ολους... Ψαχνοντας για καινουρια ειδα τις τιμες να εκτοξευονται αρκετα... Ετσι σκεφτηκα να γραψω εδω μηπως καποιος απο εσας πουλαει ενα μεταχειρισμενο.
Αν εχετε κατι υπ οψιν Στειλτε μου πμ να μιλησουμε
Ευχαριστω.
Αν εχετε κατι υπ οψιν Στειλτε μου πμ να μιλησουμε
Ευχαριστω.
takis giann έγραψε: ↑
... 6αρι κατεμε μακρια αρκετα μακρια !οταν θα εχεις να διαθεσεις πανω απο 1500 ευρω αξιζει παρακατω μπαααα ...
Πόσα;;;;
1250 ευρώ με T-Motors 2814, 30A ESC, Naza + GPS, XOAR Props(στις photos έχω APC), 2x 5200mah 4s LiPo, Legs, GoPro Gimbal και πάνω απ' όλα υψηλή ποιότητα!!!
https://www.youtube.com/watch?v=20hFP0t-T0s
-
MarD έγραψε: ↑Πόσα;;;;
1250 ευρώ με T-Motors 2814, 30A ESC, Naza + GPS, XOAR Props(στις photos έχω APC), 2x 5200mah 4s LiPo, Legs, GoPro Gimbal και πάνω απ' όλα υψηλή ποιότητα!!!
Πολυ ωραιο Μαριε τι χρονο πτηση εχει?Να και κατι κατω απο 1500 .Τι χρονο πτηση εχει μεσο ορο?
https://www.youtube.com/watch?v=20hFP0t-T0s
Πολυ ωραιο Μαριε?Εμεις οταν ξεκινησαμε αρχες Σεπτεμβρη του 2012 δεν ειχαμε και πολλες επιλογες ασε που αυτοι που τα πουλαγανε δεν γνωριζαν και πολλα οπως παραδειγμα "παρε 6αρι δεν πεφτει αμα ο ενας ελικα σταματισει"χαχα!!!!
Να και κατι κατω απο 1500 !!!
Τι χρονο πτηση εχει μεσο ορο?
Τάκη γύρω στα 20 λεπτά. Είναι ιδανική πλατφόρμα για dslr βασικά, τύπου sony nex κλπ...
Με ένα brushless gimbal θα κάνει παππάδες.
Το καλό στα κιτ του quadframe είναι πως είναι τόσο customizable που μπορείς να ξεκινήσεις στήνοντας κάτι φτηνό (βάζοντας όμως ποιοτικά μοτέρ κλπ) ώστε αργότερα να είναι σε θέση να δουλέψει και με προχωρημένο εξοπλισμό. Μέχρι και δυο κιλά ωφέλιμο βάρος μπορεί να σηκώσει, με αξιοπρεπέστατο χρόνο πτήσης άνω των 10 λεπτών.
Υ.Γ.: Sorry για τα offtopic posts, αφού ο φίλος προφανέστατα δεν ενδιαφέρεται για εξακόπτερο. Σας διέκοψα επειδή απλά ήθελα να διευκρινήσω πως υπάρχουν οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις.
Με ένα brushless gimbal θα κάνει παππάδες.
Το καλό στα κιτ του quadframe είναι πως είναι τόσο customizable που μπορείς να ξεκινήσεις στήνοντας κάτι φτηνό (βάζοντας όμως ποιοτικά μοτέρ κλπ) ώστε αργότερα να είναι σε θέση να δουλέψει και με προχωρημένο εξοπλισμό. Μέχρι και δυο κιλά ωφέλιμο βάρος μπορεί να σηκώσει, με αξιοπρεπέστατο χρόνο πτήσης άνω των 10 λεπτών.
Υ.Γ.: Sorry για τα offtopic posts, αφού ο φίλος προφανέστατα δεν ενδιαφέρεται για εξακόπτερο. Σας διέκοψα επειδή απλά ήθελα να διευκρινήσω πως υπάρχουν οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις.
-
MarD έγραψε: ↑
Oι έλικες 10-5 είναι..?