Τ/κ Turnigy 9X
Τ/κ Turnigy 9X
Γεια σας εγω ειμαι παλι :p.
Σας ρωταω για την Turnigy 9X 9Ch Transmitter w/ Module & 8ch Receiver (Mode 2) (v2 Firmware) αν ειναι καλη τ/κ για να την παρω.
Θα ηθελα εκ των πρωτερων να σας πω πως τα οικονομικα μου ειναι πολυ ισχνα (δημοσιος υπαλληλος και πατερας 2 παιδιων) και λυσεις τυπου Futaba ειναι απαγορευτικες για το πορτοφολι μου.Επισης λαβεται υποψιν οτι η Turnigy κοστιζει 60 ευρω απο τον κινεζο.
Πειτε μου τη γνωμη σας παιδια τι να κανω?
Σας ρωταω για την Turnigy 9X 9Ch Transmitter w/ Module & 8ch Receiver (Mode 2) (v2 Firmware) αν ειναι καλη τ/κ για να την παρω.
Θα ηθελα εκ των πρωτερων να σας πω πως τα οικονομικα μου ειναι πολυ ισχνα (δημοσιος υπαλληλος και πατερας 2 παιδιων) και λυσεις τυπου Futaba ειναι απαγορευτικες για το πορτοφολι μου.Επισης λαβεται υποψιν οτι η Turnigy κοστιζει 60 ευρω απο τον κινεζο.
-
Απάντηση: Τ/κ Turnigy 9X
Καλώς ήρθες στο petame Αρσένιε +(*)
Για τα μοντέλα που γράφεις στο εισαγωγικό και πρώτο σου μήνυμα είναι μια χαρά
Είχα και έχω επιφυλάξεις αλλά από την επαφή που είχα μαζί της μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος σε πτήση ανεμόπτερου και parkflyer
Αν αργότερα έχεις περισσότερες απαιτήσεις την αναβαθμίζεις με frsky module
Για τα μοντέλα που γράφεις στο εισαγωγικό και πρώτο σου μήνυμα είναι μια χαρά
Είχα και έχω επιφυλάξεις αλλά από την επαφή που είχα μαζί της μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος σε πτήση ανεμόπτερου και parkflyer
Αν αργότερα έχεις περισσότερες απαιτήσεις την αναβαθμίζεις με frsky module
Καλημέρα
Το V2 firmware είναι αυτό που κάνεις τους διακόπτες ότι θες,
έχει καμπύλες σε όλα τα κανάλια, έχει 16 κανάλια κλπ;
Το V2 firmware είναι αυτό που κάνεις τους διακόπτες ότι θες,
έχει καμπύλες σε όλα τα κανάλια, έχει 16 κανάλια κλπ;
arsenios έγραψε: ↑Γεια σας εγω ειμαι παλι :p.
Καλως όρισες και από μένα.
Αφού τα 2 μοντέλα που πήρες έχουν ήδη Τ/Κ, θα έλεγα περίμενε να βγει η νέα 9XR τις επόμενες 2-3 βδομάδες.
Αν θέλεις την 9χ, τότε έχε υπόψιν ότι βγαίνει και χωρίς μοντούλα και επιλέγεις frsky η DSM2 (Spektrum).
Καλημέρα και από εμένα και καλώς ήρθες στην παρέα.
Εγώ πήρα την αντίστοιχη από r2hobbies
http://www.r2hobbies.com/rc-accessories/for-aircrafts/radios/eurgle-2-4ghz-9-channel-digital-programmable-lcd-radio-gear-3rd-generation-1.html
Την λειτουργώ 2 χρονάκια περίπου χωρίς προβλήματα. Την χρησιμοποιώ και στο σπίτι με σύνδεση σε PC για simulator και όλα καλά.
Αυτή την περίοδο περιμένω ένα module από HK (FrSky DF 2.4Ghz Combo Pack for JR w/ Module & RX) για να αναβαθμίσω τις δυνατότητες που έχω.
Γενικά αρκετά ικανοποιημένος.
Εγώ πήρα την αντίστοιχη από r2hobbies
http://www.r2hobbies.com/rc-accessories/for-aircrafts/radios/eurgle-2-4ghz-9-channel-digital-programmable-lcd-radio-gear-3rd-generation-1.html
Την λειτουργώ 2 χρονάκια περίπου χωρίς προβλήματα. Την χρησιμοποιώ και στο σπίτι με σύνδεση σε PC για simulator και όλα καλά.
Αυτή την περίοδο περιμένω ένα module από HK (FrSky DF 2.4Ghz Combo Pack for JR w/ Module & RX) για να αναβαθμίσω τις δυνατότητες που έχω.
Γενικά αρκετά ικανοποιημένος.
Παιδια σας ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση σας στο προβλημα μου.
Θα ακολουθησω την συμβουλη του Ανδρεα και θα περιμενω.
Μηπως υπαρχει κανα λινκ που να δειχνει την 9xR να την δω?
arsenios έγραψε: ↑Παιδια σας ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση σας στο προβλημα μου.
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1628785
-
θα είναι σε FHSS ή μόνο σε 2,4 ghz;
έχω την εντύπωση ότι όσο πάει κερδίζει το FHSS προσπαθούν όλες οι εταιρίες να εξελιχτούν σε ασφαλείς μεταδόσεις και τείνουν να φτάσουν την Futaba στο FASST και, όλο και, βρίσκουν "πλάγιους" τρόπους.
έχω την εντύπωση ότι όσο πάει κερδίζει το FHSS προσπαθούν όλες οι εταιρίες να εξελιχτούν σε ασφαλείς μεταδόσεις και τείνουν να φτάσουν την Futaba στο FASST και, όλο και, βρίσκουν "πλάγιους" τρόπους.
Κυκλοφόρησε..... έλα πάρε πάρε....
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__31544__Turnigy_9XR_Transmitter_Mode_2_No_Module_.html
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__31544__Turnigy_9XR_Transmitter_Mode_2_No_Module_.html
Η δική μου εμπειρία με την 9x δυστυχώς μετά από ένα χρόνο+ κατοχής και με ελάχιστες ώρες λειτουργίας δεν ήταν καλή.
Ξαφνικά και ευτυχώς στο έδαφος σταμάτησε να ανταποκρίνεται το κανάλι των aileron. Είμαι σίγουρος πως φταίει ο πομπός διότι από την επιλογή display όσο και αν μετέβαλα το στικ των aileron στην οθόνη παρέμενε σε ουδέτερη θέση.
Επιχειρήθηκε χειρουργική επέμβαση στο εσωτερικό μπας και είχε ξεκολλήσει κανένα καλώδιο αλλά και δεν είδα τίποτα ασυνήθιστο και παραπάνω ζημιά έκανα.. w
Ξαφνικά και ευτυχώς στο έδαφος σταμάτησε να ανταποκρίνεται το κανάλι των aileron. Είμαι σίγουρος πως φταίει ο πομπός διότι από την επιλογή display όσο και αν μετέβαλα το στικ των aileron στην οθόνη παρέμενε σε ουδέτερη θέση.
Επιχειρήθηκε χειρουργική επέμβαση στο εσωτερικό μπας και είχε ξεκολλήσει κανένα καλώδιο αλλά και δεν είδα τίποτα ασυνήθιστο και παραπάνω ζημιά έκανα.. w
επαναφερω το θέμα για να ρωτήσω τη γνώμη σας για τις 9X και 9XR...
Αξίζουν; Δεν υπαρχει οικονομικό περιθώριο για futaba/spectrum κλπ. Τωρα εχω της FS-i6 και η αληθεια ειναι ότι με περιορίζουν τα καναλια και η εμβέλεια της οποτε ψάχνω κάτι καλύτερο εως 100...
Αξίζουν; Δεν υπαρχει οικονομικό περιθώριο για futaba/spectrum κλπ. Τωρα εχω της FS-i6 και η αληθεια ειναι ότι με περιορίζουν τα καναλια και η εμβέλεια της οποτε ψάχνω κάτι καλύτερο εως 100...