Γεια σας φιλοι μου.Οπως καποιοι γνωριζετε εχω ενα bixler http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__16542__Bixler_v1_1_EPO_1400mm_RTF_Mode_2_Throttle_Left_Radio_.html
Μου συμβαινει κατι περιεργο. Στην πτηση ενω απογειωνεται ωραια και στρωτα, οταν θα παρει υψος ξεκιναει και σηκωνει την μυτη συνεχεια (περνει υψος συνεχεια) ΟΟποτε αναγκαζομαι να κανω διορθωσεις συνεχεια με down απο την τ/κ.
Για να μην το κανει αυτο πεταω συνεχεια με το 20% περιπου το γκαζιου.
α)Το elevator και τα υπολοιπα τα εχω πληρως και ακριβως ευθυγραμισμενα.
β)Οταν το ζυγιζω στο σπιτι με την μαμησια μπαταρια του 1300mah και τοποθετημενη στην μυτη του α/π μου δειχνει ΠΟΛΥ μπροστοβαρο.
Σας παρακαλω δωστε μου καποια συμβουλη στο προβλημα μου#**
Bixler προβλημα
-
Απάντηση: Bixler προβλημα
Γενικά στα ανεμόπτερα συμβαίνει αυτό λόγω του είδους της πτέρυγας που είναι σχεδιασμένη για πλούσια άντωση Όσο αυξάνεται η ταχύτητα στην πτέρυγα τόσο φουσκώνει
Με βασική προυπόθεση ότι το μοντέλο σου είναι σωστά ζυγισμένο τότε δύο πράγματα που μπορείς να κάνεις είναι :
Αλλαγή στην γωνία του μοτέρ η μία μίξη throttle με down elevator (θα σου πούμε πώς)
Η άποψη μου είναι οτι δεν χρειάζεσαι τίποτα από αυτά ........πρέπει να πετάς με το μοτέρ εκεί που ισορροπεί το μοντέλο Έτσι και αλλιώς το μοντέλο σου έχει το μοτέρ μόνο για να ανέβει ψηλά όπου το κλείνεις μέχρι να ξαναχρειαστεί να πάρεις το χαμένο ύψος
Με βασική προυπόθεση ότι το μοντέλο σου είναι σωστά ζυγισμένο τότε δύο πράγματα που μπορείς να κάνεις είναι :
Αλλαγή στην γωνία του μοτέρ η μία μίξη throttle με down elevator (θα σου πούμε πώς)
Η άποψη μου είναι οτι δεν χρειάζεσαι τίποτα από αυτά ........πρέπει να πετάς με το μοτέρ εκεί που ισορροπεί το μοντέλο Έτσι και αλλιώς το μοντέλο σου έχει το μοτέρ μόνο για να ανέβει ψηλά όπου το κλείνεις μέχρι να ξαναχρειαστεί να πάρεις το χαμένο ύψος
Απάντηση: Bixler προβλημα
Σε ευχαριστω πολυ Αντωνη.Να σου πω την αληθεια το ειχα φανταστει οτι κατι τετοιο θα ειναι,αλλα με μπερδευε ο,τι η προηγουμενη μικρη εμπειρια μου με το
fms easy trainer 800 δεν συνεβαινε αυτο.Το αντιθετο μαλιστα, εκεινο μου εριχνε μυτη συνεχεια και ηθελε διορθωσεις up συνεχως αλλα μαλλον σε αυτο εφταιγε οτι
ειχε πολλες στουκες και κοληματα (αφου πανω του εμαθα να πεταω) και το μικρο μεγεθος του που δεν του επετρεπε να εχει μεγαλη αντωση και να λειτουργει σαν ανεμοπτερο.
Πσσσσ ποιος ειμαι τελος παντων νομιζω οτι μαθαινω γρηγορα.#**
fms easy trainer 800 δεν συνεβαινε αυτο.Το αντιθετο μαλιστα, εκεινο μου εριχνε μυτη συνεχεια και ηθελε διορθωσεις up συνεχως αλλα μαλλον σε αυτο εφταιγε οτι
ειχε πολλες στουκες και κοληματα (αφου πανω του εμαθα να πεταω) και το μικρο μεγεθος του που δεν του επετρεπε να εχει μεγαλη αντωση και να λειτουργει σαν ανεμοπτερο.
Πσσσσ ποιος ειμαι τελος παντων νομιζω οτι μαθαινω γρηγορα.#**